Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Fetelor prietena mea are nevoie de o informatie pe care eu nu i-o pot da.N-am facut analiza asta si nu stiu cu ce se "maninca". Deci, intrebarea este: la cit timp de posibila sarcina se poate face analiza de singe astfel incit sa valideze existenta ei? Mentionam ca "barza" e neconcludenta, consultul la gineco este deocamdata negativ, ea insa are mari sperante si nu mai are rabdare, de aia ar face testul asta, dar sa nu-l faca nici prea devreme...
Va rog raspundeti-mi cit mai repede, din propria vs. experienta, ca fata o s-o ia razna..la propriu..sotul ei a murit zilele trecute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cata vai saraca prin ce trece...eu nu am facut test de sange, insa testul barza mi-a iesit negativ la ambele sarcini...dupa parerea mea e super prost! Eu ii recomand clear blue...astea sunt 99% sigure...sa sune la Bioclinica sa intrebe daca poate face si testul la sange.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Miha, merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

CEAU!
eu am facut testul de sange, bhcg, la bioclinica, la o zi intarziere, si a iesit...
costa in jur de 50 ron.
imi pare tare rau de saraca fata! sa o intareasca Dumnezeu sa treaca peste moartea sotului! si sa aiba testul pozitiv daca isi doreste asta! sa ne tii la curent!
va pup!

Adia mami de Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao.
Cata, imi pare teribil de rau. Sa fie tare.
Nu stiu sa te ajut dar fetele cred ca au facut-o deja.

la noi toate bune, pregatiri de nunta:)

Fetita prietenei mele a facut enterovirus. E acelasi lucru cu enterocolita? Doctorita i-a zis sa ii dea morcovi, zeama de orez, lapte fara lactoza dar problema este ca bebelusa nu mananca nimic, refuza tot. Are 6 luni. Voi ati avut aceasta ezperienta??? Ce poate face??

Mersic,
va pup

Mergi la inceput

Fancy eu stiu ca enterocolita poate fi data de o bacterie, virus sau parazit.Se manifesta cu diaree, voma si uneori cu febra. Si se poate face prin ingestia de mincare sau transmitere intre indivizi.
Despre enterovirus am auzit ca,,, contine o multime de virusi printre care si virusul hepatitei A.Cum ii spune numele, nu cred ca poate fi dat decit de un virus(si nu de bacterii sau paraziti). Oricum amindoua sint boli ale intestinelor.
Asta-i tot ce stiu..Nu-s doctor..poate stie altcineva mai multe...

Mergi la inceput

Adia, merci! I-am transmis ce mi-ai spus. Maine, probabil va ajunge sa-l faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by christine26

fancy ai aflat ceva de la popi ?
fetelor care ati nascut cu Zahner de la odobescu ?

eu stiu 3 persoane care au nascut cu Zahner.Au fost super incantate de ea.Una dintre ele e cumnata-mea.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Mi-am luat rochia de mireasa he he he

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

'Neata...doreste cineva

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput