Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ank, esti pregatita ptr sambata ?
Unde te aranjezi?

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Cata, ce bine ai zis cu alaptatul . Felicitari ca reusesti si acum. Eu mai am momente cand ma apuca panica si ma gandesc ca nu mai am suficient lapte. Frica asta am avut-o de cand am iesit din maternitate. Am un sertar de la congelator plin de lapte si am intotdeauna in casa galactogil. Si apa beau 3-4 litri pe zi. Am vrut foarte mult sa-l alaptez 6 luni, acum incerc sa ridic stacheta la 1 an sper sa pot sa zic si eu ca tine la 1 an si ceva ca inca ne dezmierdam la tzitzi:)

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Hello!

Si noi ne putem lauda cu lapticul pana la 1 an si 3 luni ca apoi mami si tati a plecat in concediu si .... a trebuit sa renuntam dar cred ca si acum mai aveam ... si la inceput la fel de panicata am fost si eu dar totul consta in optimism si fara formula completare ca apoi adio san! Eu am baut 1 an de zile ceai de alaptat de la Hipp si am avut super suficient lapte... am purtat si tampoane de sani tot 1 an ca altfel faceam balta si tasnea laptele ca o arteziana la saracul Alex pe fata.

Cata nu stiu pe cand o intalnire ptr ca imi e groaza de viroze ptr ca noi numai ce am scapat de enterocolita.

Pupici

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

Cristina, si tie sincere felicitari ptr alaptare . Am mare respect si admiratie ptr mamicile care alapteaza atata timp .
Asta nu inseamna ca am ceva cu mamicile care nu au lapte, nu vreau sa se inteleaga gresit. Dar sunt persoane care au lapte, dar din comoditate prefera sa dea formula. Asta ca sa poata dormi linistite noptile sau sa lase copii cu altcineva. Si mie mi-e dor de mor de un pahar de vin sau de o noapte de distractie prin discoteci, dar mai aman momentul cat de mult se poate.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Asa e Ashera, alaptatul presupune si sacrificii dar ce nu fac mamele ptr puiutii lor. Si eu din motivul asta l=am luat pe Alex peste tot cu mine ca era dependent.

Mergi la inceput

Fetelor cine deschide un nou capitol? Miha???

In sfarsit am reusit sa pun ceva poze din concediu din cele peste 2000 pe care le-am facut :)

Pupici

Mergi la inceput

Scuze am uitat sa pun linkul

http://good-times.webshots.com/album/562417050KbNCcC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank ne vedem marti la 17 la inot!!!

cat despre alaptat mie nu mi-a placut deloc (puteti sa dati cu "rosii") iar faptul ca nu am avut destul lapte si ca nu se satura bb a fost o usurare pt mine!! nu m-as fi vazut alaptand pana la 1 an!!

noapte buna!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

BB yasmi nu toata lumea e la fel, fiecare simte in felul ei.Nu aruncam cu rosii ... :)
Ce fain de voi ca mergeti la inot! Bravo!!!

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ashera, daca ai timp imi explici si mie pe indelete cum faci diversicarea! Cu ce incepi? Cat? cum? si despre suculete si despre cereale mersi frumos...

Marti trebuie sa merg sa iau Trusoul BB-icilor... stiti sa-mi spuneti cat trebuie sa iau si daca trebuie sa merg in 2 locuri. Sotul a fost sa depuna cererile si nu mai stie. Am priceput ca trebuie sa merg undeva pe Resitei si sa fac stanga... de acolo ce iau si cat... si mai trebuie sa merg pe langa Casa Studentilor.. de acolo ce se da si cat?

mersi frumos

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput