Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)
Raspunsuri - Pagina 21
Ashera spune:
Buna dimineatza si poftiti la o 
Cristina, foarte frumoase pozele. Dar nu m-am putut abtine si m-am uitat si in albumul cu Straja 2007 si m-am indragostit de prichindelul tau
.
Pussi, cu trusoul nu stiu ce sa-ti zic. Eu nu am luat inca nimic, ca nu m-am mobilizat sa umblu pe la institutii. Stiu ca ceva bani se iau din Maria si ceva se ia de la Gradinita de pe str Resitei. Ca sa ajungi la gradi, cum vi pe Resitei dinspre gara spre Sag, inainte de sensul giratoriu faci dreapta, undeva printre blocuri,
Yasmi, nu dam cu rosii. Fiecare simte altfel. Important este sa fi alaturi de copilul tau si sa-i oferi ceea ce are nevoie ![]()
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni
Ashera spune:
Help... nu stiu sa schimb capitolul.....
Ne schimba cineva ?
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Ank83 spune:
Pussi trusoul de nou nascut in valoare de 150 ron se ia de la gradinita de pe Platnilor.Mergi cu biletelul cu nr pe care l-ai primit cand ai bagat actele pt el si cu buletinul...asta daca trusoul e facut pe numele tau, ca la mine era pe al sotului.Daca e pe el...merge el.Au program destul de flexibil...si dimineata si dupa-masa.
Alocatia de nou nascut eu o iau de abea maine ca am uitat sa merg in decembrie dupa ea
.Alocatia asta se da doar in 3 zile din luna.luna asta se da in 13,14 si 15.Uite ce am gasit http://www.primariatm.ro/epress.php?unid=1F60B7CAD2CC4D77C225727C00365461
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Ank, esti pregatita ptr sambata ?
Unde te aranjezi?
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Am emotii sincer...De aranjat vin la mine acasa fetele...sper sa iasa bine.Fata pt make up ..a mai machiat si pe la Bucale la prezentari de a lui Botezatu...sper sa iasa bine

Azi vreau sa trag o tura de solar
...sper sa am timp .Ma gandeam ce podoabe sa imi pun pe mine.Rochia are pe corset destul de multe pietre si ma gandesc ca as fi prea impopotonata si cu niste strasuri pe la gat.Cred ca ajung doar in urechi...sa nu apar ca atunci adusa in sat de la stanaAnk
Raul
17.10.2007Poze Raulito
cristina_nagy spune:
Multumim Ashera!!!
Pussi eu nu te pot ajuta ca la noi s=a ocupat sotul de tot.
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
23 cu Beatrice
cristina_nagy spune:
Pussi noi asa am inceput diversificarea la 4 luni jumatate :
Prima Saptamana :
Luni : ora 10-11 ------ 5-10 ml suc de morcov
ora 16 --------cereale Nestle Etapa 1 Orez(scrie pe cutie cum sa-i dai)
Marti : ora 10-11 ------ 10-30 ml suc de morcov
ora 16 --------cereale Nestle Etapa 1 Orez(scrie pe cutie cum sa-i dai)
Miercuri - Vineri -------la fel
Sambata - Duminica ora 10-11 ------ 100-150 ml suc de morcov
ora 16 --------cereale Nestle Etapa 1 Orez
Saptamana 2 :
Luni : ora 10-11 ------ 1/3 suc de morcov + 1/4 suc de mar
Marti -------la fel
Miercuri pana la 5 luni ora 10-11 -----1/2 suc de morcov+1/2 suc de mar
Sa aveti pofta!!!
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
23 cu Beatrice
cristina_nagy spune:
Ank, sa nu ai emotii!!! poti sa=ti pui ceva ft finut la gat ca arata mai fain decat gatul gol. Ceva ft subtire. Iti tinem pumnii si abia asteptam pozele
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
23 cu Beatrice
Ank83 spune:
Cristina super fain concediu ati avut.M-am uitat si eu acum la pozici
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by cristina_nagy
Ank, sa nu ai emotii!!! poti sa=ti pui ceva ft finut la gat ca arata mai fain decat gatul gol. Ceva ft subtire. Iti tinem pumnii si abia asteptam pozele
Cristina,Alex 20.02.2006 si
23 cu Beatrice
mersi de pont..
maine merg in cautari de strasuriAnk
Raul
17.10.2007Poze Raulito
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussi
ashera, daca ai timp imi explici si mie pe indelete cum faci diversicarea! Cu ce incepi? Cat? cum? si despre suculete si despre cerealemersi frumos...
Marti trebuie sa merg sa iau Trusoul BB-icilor... stiti sa-mi spuneti cat trebuie sa iau si daca trebuie sa merg in 2 locuri. Sotul a fost sa depuna cererile si nu mai stie. Am priceput ca trebuie sa merg undeva pe Resitei si sa fac stanga... de acolo ce iau si cat... si mai trebuie sa merg pe langa Casa Studentilor.. de acolo ce se da si cat?
mersi frumos
PUSSIde
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi pt trusou tre sa suni inainte, eu sun de vreo 2 luni si azi am sunat din nou mi-au zis sa revin la sf sapt. revin ca sa trezittttttt iasmii
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007