Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi am revenit!1 deci pt truso tre sa suni inainte ca sa iti spuna cand sa mergi. mie mi-au spus sa sun la incep lui ian ,a m sunat apoi la incep lui fbr am sunat apoi mi-au spus sa sun in 11 febr (adica azi) am sunat iar azi mi-au spus sa revin cu un tel pe la sf sapt ca pe sapt viitoare probabil voi ridica banii!! m-am si saturat!! se ridica de pe platanilor.

iar pt alocatia de nou-nascut 2.040.000 lei trebuie sa ai un biletel unde scrie in ce data sa mergi!! trebuie sa mergi personal!! nu mai stiu exact cum se numea str de unde am ridicat aloc dar e intre sinaia si iosefin.

alocatiile bebeilor si indemnizatia vin dupa 2-3 luni si vin din urma!!

pupici multi!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Help... nu stiu sa schimb capitolul.....

Ne schimba cineva ?

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Eu de ieri incerc sa fac un cont comun ca sa poata oricine deschide capitol nou cu parola data de Ank...dar nu merge...nu stiu de ce..

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Salutare... vad ca nu e miscare pe aici...L-am pus si eu pe Raul la somn... sa fie fresh pt inot deseara.
Miha... sorry vei ramane se pare tot tu responsabila cu schimbatul capitolelor ...ce ne-am face fara tine.??Am scrie pana pe la pag 100 pana si-ar face mila cineva de noi

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salutari si pupici!!
Aparem si noi in sfarsit pe forum. Am fost harnicute, si am nascut pe baietelul nostru pe 18 ianuarie de 3kg. Acuma creste mititelul. Suntem foarte ocupati.

Adia, poate ai auzit, ca in seara aia Dr. Nicodin a avut multe paciente.

Va pupam!!!

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am creat subiect nou AICI

Maine o sa actualizez si lista...Simonicutza si Galaxy daca doriti sa-mi dati datele puiutilor vostri v-as fi recunoscatoare.

Daca doriti sa mai pun ceva pe lista va rog sa-mi spuneti!

Galaxy felicitari ptr grasunicul harnicut! Ce nume i-ati pus? Sa va traiasca!

Cristina vazui pozele! Sunt faine...asa chef de duca mi s-a facut!

Aseara mi-am vazut bebelina si sunt foarte happy...Abia astept sa o vad la 4D...DPN0ul meu a ajuns pe 19 mai...asa e de grasana! Acum iau calciu si trebuie sa fac niste analize la sange si urina!

Pupici!Ank mai aveti un pic...ce emotii trebuie sa ai!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput