Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza si poftiti la

Azi e o zi foarte importanta ptr noi, implinim 6 luni
Deci va servim

Deci, ma laud cu baiat mare, care sta in 4 labute ca un cutzu si merge putin de-a buselea (sincronizarea cu mainile nu-i prea iese ), se rostogoleste de pe spate pe burta si invers, prinde foarte bine cu manutele si sta putin in fundulet. Nu a vem inca dintisori si nu spunem mama si tata, dar o sa ajungem noi si acolo

Azi era in plan sa incepem diversificarea, dar din pacate nu am gasit niciunde borcanele hipp bio doar cu mar, asa ca mai amanam cateva zile si bem in continuare laptic

Va pupicesc

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

multi pupici pt chris...si multe lunite si ani inainte..
...eu l*am visat azi noapte pe Raul ca spunea ma*ma -ma... si m-am trezit asa fericita

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Sa sti ca sunt copii care spun destul de vrepede mama sau tata, pe la 5 luni. Chris a reusit doar un "ma" foarte clar si s-a oprit.
El vorbeste pe limba lui, sune didi, titi, bum bum dar nici mama si nici tata pana acum.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

ank v-am vazut pozele, suber ginerica, lasa-l asa grasunel sa-mi poarte fata numai pe brate M-as duce la bazin daca as avea cu cine...
ashera si voi sunteti minunati si mari bine. Cu descurcatul.. de luni seara pana vineri dimineata sta mama mea la mine...si ma ajuta, vinerea, sambata si lunea sunt singura cu ele, dar am noroc ac sunt foarte cuminti, plang doar daca vor ceva, colici am avut vreo saptamana si au trecut, dorm de la 11 seara pana dimineata la 11 cu trezire la 6 dimineata pt. papa! Mi-a fost foarte greu cand am facut vaccinul, la urmatorul chem ajutoare Bona nu cred ca gasesc doar pt. 3 zile si am eu temerile mele..
alexi cum sunteti?, nu mai stiu nimic nici de voi si nici de trupa GINGISORILOR!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

ce m-am distrat cu sotul de faza asta...

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_nagy

Ank, ce grasunel e Raulito!!! waw 8 kg! bine faci cu cerealele ca ele mai si ingrasa. Mananca mult laptic? PUpi

Cristina, Alex si cu buburuza

are doar 4 mese pe zi ..rar 5.. cam de 180 ml.Nu papa mai mult de 800-900 ml la zi

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao!

Intru mai rar ca nu stiu ce tot fac si nu=mi mai ajunge timpul.
Suntem ok, maine am 23 de saptamani cu bebelina pe care cred ca o v=a chema Beatrice.

Alex vorbeste tot mai mult si e obsedat de lumina adica mina pe limba lui....

Ank, vad ca Raulito nu papa prea mult... poate nu o fi bun cantarul ... hi hiii dar sa stii ca si Alex in poze arata mult mai grasunel decat in realitate desi nu avea multe kg. ( la 1 an a avut 9,8 kg de aia ma mir eu de kg lui Raul).

Ashera, La multi ani ptr printul Chris! Sa creasca mare si frumos! si ce vioi e!!!

Pupici

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

quote:
Originally posted by Ank83

de la 2 luni jumate nu mai alaptez....Doar o luna am reusit exclusiv si dupa am bagat completarea ...pana ce am ramas doar pe formula.La bb 2 voi sti cu siguranta ce sa fac sa nu imi pierd lapticul... acum din pacate am dat gres.

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

spune-mi, te rog, care este "secretul" sa nu iti pierzi laptele?
ca si eu parca am din ce in ce tot mai putin

Adia mami de Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Sal'tare si bine v-am regasit!
Din pacate nu mai apuc sa scriu..mai citesc uneori ce-ati mai postat..de cind am inceput lucrul parca s-a intors totul cu curu'n sus:(
Adia, eu zic ca "secretul" consta in mult optimism, in liniste, in "eliminarea" panicii si fricii cu privire la pierderea laptelui.Maninca bine, bea apa cit de multa, odihneste-te cit poti si mai ales gindeste pozitiv. Aseaza-te in fata oglinzii si lamureste-te, tu pe tine, ca vei avea lapte atita vreme cit bebelina va dori...Nu rideti!:) Chiar functioneaza..Avem 1 an si 9 luni si inca ne dezmierdam la tzitzi:)
Cristina voi ce mai faceti? Pe cind mai stabiliti vro'intilnire la "molu"?
V-am pupat pe toate! Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Neata... ne-am trezit si noi si Raul sta cu cocoselul dezgolit rade si ii arata fundu lui tasu .

Cata ...ai inceput lucrul?? Cred ca ti-e super greu... de la noi

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Netza si de la noi, mai spre pranz... da, na, e wend

Noi mai amanam diversificarea mai o zi ca nu am gasit nici azi borcanel hipp bio cu mar asa imi trebuie daca ma las pe ultimul moment . 6 luni am tot citit si m-am documentat despre diversificare, am facut liste si schite... dar mancare nu m-am gandit sa cumpar

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput