Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)
Raspunsuri - Pagina 18
cristina_nagy spune:
Ank, ce grasunel e Raulito!!! waw 8 kg! bine faci cu cerealele ca ele mai si ingrasa. Mananca mult laptic? PUpi
Cristina,
Alex si
cu buburuza
pussi spune:
ank v-am vazut pozele, suber ginerica
, lasa-l asa grasunel sa-mi poarte fata numai pe brate
M-as duce la bazin daca as avea cu cine...
ashera si voi sunteti minunati si mari bine
. Cu descurcatul.. de luni seara pana vineri dimineata sta mama mea la mine...si ma ajuta, vinerea, sambata si lunea sunt singura cu ele, dar am noroc ac sunt foarte cuminti, plang doar daca vor ceva, colici am avut vreo saptamana si au trecut, dorm de la 11 seara pana dimineata la 11 cu trezire la 6 dimineata pt. papa! Mi-a fost foarte greu cand am facut vaccinul, la urmatorul chem ajutoare
Bona nu cred ca gasesc doar pt. 3 zile si am eu temerile mele..
alexi cum sunteti?, nu mai stiu nimic nici de voi si nici de trupa GINGISORILOR!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
mihaser spune:
salut!
Mama ce copilasi mumosi aveti...am vazut pozele si mi-ati facut o pofta cu bazinul...dar nici eu nu cred ca o sa pot ajunge...Tati zicea sa-l duc pe Cris la gradi din toamna si sa merg cu bebelina, dar nu pot sa-l las pana seara la gradi.
Cristina noi suntem bine...un pic cam constipati ca nu mai papa deloc lapte Cristi si cu ocazia asta i-am scos si biberoanele...Ne cam chinuim cu kk la olita ca nu prea ii place...dar un kk pezi e musai sa facem. Voi ce faceti? Cum a fost la karaoke?
Pussi te rog daca vrei sa-mi spui si mie voi la ce firmaati facut contract pentru celule...Deocamdata am luat legaturacu una dintre firmele de pe prima pagina si nu stim pe care sa o alegem.
Fetele pe bebelina mea o va chema Eliana, ca pe nasa mica...E oficial!
Va pupacim!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
cristina_nagy spune:
Ciao gagici si bebici!
Miha, la karaoke a fost super desi eu nu prestez live la cantat ca altfel s=ar goli localul hi hiii. In schimb sotiorul presteaza destul de bine.
Cat despre nume e intresant Eliana, e mai rar intalnit. Sa va traiasca! Si v=a fi si un al 2-lea nume?
Felicitari ptr examen!
Si noi vrem sa=l dam pe Alex din toamna la gradinita la noi in zona si chiar azi am fost sa ma interesez dar ghinion ca e vacanta si nu era nimeni.
Si de la anul Alex o sa mearga cu tati lui la bazin aici in Soarelui. Eu cred ca e totusi prea mic acum... mai incolo inspre 3 anisori incepem si noi de adevaratelea.
Pupici
Cristina,
Alex si
cu buburuza
Ashera spune:
Salutari si de la noi
Pussi, esti o supermamica
ai toata admiratia mea. Ai reusit sa le alaptezi ? Ma gandesc ca e foarte greu acum cat timp sunt mici, dar e foarte frumos sa ai gemeni
si mai ales doua fete frumoase cum ai tu
. Am vazut ca ai si reusit sa duci sarcina mult timp. Felicitari 
Ank, nu stiu ce sa-ti spun cu cerealele. Stiu ca sunt foarte bune ptr ca contin fibre si mai au si multe vitamine. Eventual sa nu i le scoti de tot, ci sa-i dai o portie mai mica. Mai ales ca-i plac asa de mult. Chiar daca e un bb grasut acum, nu inseamna ca va fi prea grasut si cand e mai mare. Mai ales ca de acum incolo va incepe sa faca tot mai multa miscare si il duci si la inot.
Mihaser, farte frumos numele Eliana. Si nu este un nume comun. Sarcina usoara si sa fie o bebelina frumoasa si sanatoasa.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni
bb_yasmi spune:
helloo
ank ramane pe marti la ora 17.30 sa mergem la inot!!
fetele care mai veniti???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
helloo
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
la 17.30 e martea???Parca stiam de 17.Ok ...noi venim sigur... sigur
...suntem mari ratuste Ank
Raul
17.10.2007Poze Raulito
pussi spune:
miha cu Cord Blood Center am semnat in final.
Ashera mersi, eu nu pot sa zic ca-i greu ca nu stiu cum e cu unul![]()
ank am convins-o pe buni sa vina cu noi la bazin, dar din aprilie... acum mi-e si mie frica, suntem prea micute.. sa mai recuperam ceva. Te sun sapt. viitoare ca de maine intru in tura singura.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Ank83quote:
Originally posted by bb_yasmi
helloo
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
la 17.30 e martea???Parca stiam de 17.Ok ...noi venim sigur... sigur...suntem mari ratuste
AnkRaul
17.10.2007
Poze Raulito
off am intrat in ceata.....incep sa pierd din neuroni....
ma uit pe email si revin...-------------------------------------------------------------------------
mami si bubulina
bb_yasmi spune:
ank ai dreptate marti e de la 17!!
pussi sper sa ne vedem din aprilie la inot!!
gata fug la nani!!
pupici
mami si bubulina