*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (116)*
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Neata,fetele!Eu sunt capie de somn,m-au trezit pe la 2 niste dureri teribile la incheietura piciorului drept,am crezut ca mor...sau macar ca nasc!La 12 ma duc la doctor,sa vedem ce mai zice...
Va pup
Carmilia 39s2z ,Alex
Dar ce nu te doare cand mai ai asa putin?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
stancutza spune:
quote:
Originally posted by bdiana
Zuzici ....imi puteti da si mie niste inf....un link ceva...despre nasterea pelvina....am incercat eu sa caut .....dar sunt asa de ametita ca nu gasesc nimic......tremur si nu-mi pot reveni....HELP
bdiana
uite asta am gasit eu: http://www.babycenter.com/0_breech-birth_158.bc?page=1&articleId=158
Stancutza
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12
honey79 spune:
Diana, nu te speria. Rh-ul n-o sa influenteze in nici un fel nasterea....cum au zis si fetele. In schimb, pozitita lui bebe s-ar putea sa puna ceva probleme. Totul va depinde in momentul "X" ... daca te vor lasa sa nasti pe cale vaginala sau vor apela la ccezariana.
Uite aici un link..... eu cu cartea asta m-am lamurit in multe privinte....pe-aici se spune ca e Biblia femeii insarcinate.
http://www.mamashealth.com/book/preg2.asp
Vad ca in stanga , daca dai click pe .. subiectul ce te intereseaza, iti ofera explicatii, etc.
Hai...pupici si..capul sus.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 34+
Vali
CameliaH spune:
Multumesc de primire si pentru urari. Am primit PM Cristina (raca). Data mea de nastere este 07.11.1075 iar data ultimei menstruatii este 18 mai 2007. Despre programarea la cezariana o sa va anunt dupa ce merg la control cred ca saptamana viitoare.
33+
Toate bune!
bdiana spune:
STANCUTZA draga, iti multumesc mult pt ajutor.....acum chiar ca nu o inteleg pe dr mea......am inteles din ceea ce am citit ca in astfel de cazuri se rec. cezariana tocmai pt a nu suferi bebe....oricum,m-am convins.....am sa merg la alt medic....stie cineva sau chiar merge la dr. Dumitru Mircea de la Municipal....mi l-a recomandat o colega si vroiam sa vad ce ziceti voi....multumesc anticipat.
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Ven
LalaD, pai nici eu. Si sotul ma tot cearta, dar nu intelege ca nu toata lumea poate dormi ca el, in orice pozitie si la orice ora
Asa ca zic 'thank God' ca s-a inventat creionul anticearcan, ca altfel as speria lumea pe strada
Apropos de ziua ta, sarbatoresti in vreun fel? Eu ma tot gandesc daca sa indraznesc sa ies cu sotul vreo 2 h si sa-l las pe asta mic cu tanti (bona) sapt. viitoare cand e ziua mea...Pe de o parte as iesi de-mi ard calcaiele , pe de alta parca mi-e frica, desi tanti deja si-a intrat 'in mana' cu bebe. Sper numa' sa nu urle de la colici timp de 2h cat suntem plecati
Asa, am inca 2 dileme :)
1. Mie, dupa ce mi s-a oprit orice fel de scurgere in ziua a 5-a, acum, de vreo 2 zile imi curge iar un pic de sange...nu mult, dar cand vine, ma si doare uterul....oare o fo normal? La Markus am avut 'lohii' 5 zile. ATAT. De aia intreb.....
2. La Mathias i se mai face un pic de crusta in locul unde i-a cazut buricul. Adica un pic de sange inchegat acolo. I-am pus o compresa sterila cu alcool. E ok?
Ms!
Venera mama lui Markus si Mathias
Venera , momentan eu n-am cu cine sa-i las ( ca as avea 2 de lasat ) asa incat poate pe 22 cand e ziua sotului sa sarbatorim cumva ...desi altceva decat o mica petrecere acasa nu prea vad .
Azi nu fac nimic special , papam tort, bem un strop de sampanie si ne pupam copii ...cam atat.
Dilema 1 = e normal , se mai strange uterul si mai elimini resturi.
Dilema 2 = e ok cu alcol dar fara compresa , lasa-l la aer sa se usuce locul.
Poti pune Baneocin pudra.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
raca spune:
Bdiana eu am gasit un articolcare spune ca in cazul nasterilor pelvine creste riscul de sensibilizare a mamei cu RH negativ. Din pacate mi s-a blocat calc si nu pot sa-ti dau linkul
36 Razvan Gabriel
AMR 4 SAPTAMANI
Vine Barza!
ginnette spune:
Ciao fetelor,
LA MULTI ANI LALA_D, LAURA IOANA, ADIAGROZAV!
Noi suntem bine, cu o mica pb: bubulina smorcaie (am impresia ca are muci, undeva intre nas si gat) si nu pot sa-i scot; in nas e curata - am "lucrat-o" cu pompitza, da' din gat, cum sa-i scot?!
Am sunat-o pe pediatra si mi-a zis sa-i pun ser fiziologic sau apa de mare (STERIMAR)
Mai stiti vre-un remediu?
Saru'mana pentru ajutor
PS. Mai are cineva vre-o veste de la LALA 20? Ma tot gandesc la bubulina ei (ca s-a nascut inainte de termen ca mandra mea; bine, a ei s-a nascut muuult mai inainte de termen ca a mea)
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
adab spune:
HONEY, am vazut ca printre alte lucrusoare pt. bebe ce ai cumparat este si incalzitorul de servetzele umede. Chiar ma gandeam si eu zilele astea de ar fi asa ceva de cumparat pe aici. Insa nu am auzit, sau poate nu m-am interesat destul. Stii cumva un site unde pot sa-l vad sau denumirea produsului si firma? Apropo...super combinatia de culori ce ai ales-o. Spor mult in continuare la mobilat si decorat!
Ada 34+ Sara Denisa