*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (116)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by bdiana

STANCUTZA draga, iti multumesc mult pt ajutor.....acum chiar ca nu o inteleg pe dr mea......am inteles din ceea ce am citit ca in astfel de cazuri se rec. cezariana tocmai pt a nu suferi bebe....oricum,m-am convins.....am sa merg la alt medic....stie cineva sau chiar merge la dr. Dumitru Mircea de la Municipal....mi l-a recomandat o colega si vroiam sa vad ce ziceti voi....multumesc anticipat.

Eu am mers la el ininte sa raman insarcinata si mi s-a parut super ca medic.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by adab

HONEY, am vazut ca printre alte lucrusoare pt. bebe ce ai cumparat este si incalzitorul de servetzele umede. Stii cumva un site unde pot sa-l vad sau denumirea produsului si firma? Apropo...super combinatia de culori ce ai ales-o. Spor mult in continuare la mobilat si decorat!

Ada 34+ Sara Denisa

Sper sa mearga link-ul.
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2919746

Saru'mana pentru ...camera lui bebe. Abia astept s-o termin si sa fac pozici sa vi le arat.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 34+
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

bdiana si eu zic sa mergi la alt medic. Parerea mea este ca nu trebuie sa risti. Dumitru Mircea nu am auzit, dar sper sa fii calauzita unde trebuie si ajungi la medicul potrivit pentru tine. Capu sus si cu incredere inainte!

33+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

VALI, iti multumesc si tie ...am gasit acolo exact ce ma interesa....mai fetelor ,cred ca dr mea nu e sanatoasa....am citi si aici ca ESTE UNA DINTRE SITUATIILE IN CARE SE IMPUNE CEZARIANA....acum sa nu credeti ca eu am gasit-o pe dr asta undeva pe la tara si ca nu am contribuit adecvat....ESTE D-NA DOCTOR CARE APARE LA EMISIUNILE OANEI CUZINO......O TIPA BLONDA, DRAGUTA LA VREO 35-38 DE ANI.......CU ZECI DE CURSURI FACUTE IN STRAINATATE SI TOT FELUL DE DIPLOME AGATATE PE PERETE.....
Repet intrebarea legata de DR. DUMITRU MIRCEA de la Municipal:ati auzit de el?
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

bdiana ti-am raspuns

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

BDiana,
ma bag si eu. Schimba medicul !!!
Fi`mea era pelviana si desi eram in plin travaliu ca deh, asa s-a nimerit, cu contractii la 2 minute si dilatatie f buna, au ales cezariana si din acest motiv.
Multi sa fie ok medicul nou !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

BDiana,
Nu te stresa. Eu cunosc doua persoane care au nascut BB care era in fundulet si totul a fost OK.
Una e o prietena tanara, pediatru, care a nascut acu' 2 luni, care nu a vrut nici in ruptul capului sa faca cezariana (fiind ea insasi medic, era contra cezarianei, cel putin pentru ea insasi) A fost supravegheata indeaproape in timpul nasterii si a nascut cu epidurala.

Soacra mea l-a nascut pe fiul cel mare in fundulet. Si-a zis ca ar putea reincepe oricand. Fara nicio anestezie. A fost totul minunat. Fiul cel mic a venit cu capul si erau sa moara si ea si el si de atunci a ramas cu senzatia ca un BB in fundulet vine mult mai usor decat unul care e cu capu'n jos Dupa al doilea copil n-a mai avut curajul sa mai faca vreunul...

Deci, toate nasterile sunt diferite, si faptul ca BB e in fundulet nu inseamna ca o sa suferi mai mult! Trebuie doar ca doctora ta sa te supravegheze cum trebuie si sa faca o cezariana in urgenta in caz de probleme (care pot aparea de altfel si la femeile care nasc BB cu cap in jos).

Micsunea
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

bdiana

imi amintesc cand spuneai ca doctorita ta e la Cantacuzino. vezi ca in campania intiata de Ev Zilei cu "spitalul dauneaza grav sanatatii" a existat un scandal care o implca pe aceasta doamna dr.
situatia era similara in sensul ca a intarziat cezariana cat a putut de mult si bebita respectiva a avut de suferit, desi nu era vorba de prezentatie pelvina. probabil ca aceasta doamna dr nu este adepta nasterilor prin cezariana, ca prima alegere.

nu am vrut sa te sperii, dar eu una as vrea sa stiu daca dr mea a fost implicata intr-un astfel de scandal.

,

Stancutza
AMR 22 zile

Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

BDiana,

vroiam doar sa spun ca exista si alti medici care nu sar la cezariana automat cand e BB in fundulet. Deci asta nu e inseamna ca nu trebuie sa ceri o a doua parere, e adevarat ca in ziua de azi majoritatea doctorilor fac cezariana la BB in fundulet! (Dar parerile raman impartite, pt ca multi doctori considera ce exagerat, dar deh, de frica complicatiilor, de frica fricii mamicii, de frica proceselor...)

Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

Fetelor, sunteti adevarate prietene....multumesc mult pt sfaturi si incurajari!
Raca....asta e prea de tot....risc de sensibilizare a mamelor cu RH negativ si dr o tot tinea cu nasterea vaginala.....multam pt inf
Anca....acum am vazut mesajul tau....cred ca atunci am sa ma programez la el...la Medicover Plevnei....ACUM, CU DUMNEZEU INAINTE..mi-am mai revenit putin si partea buna e ca a inceput bebe sa se miste....saracul era activ dimineata dar cum eu am plans si...saracutul a stat cuminte nici nu s-a miscat pana acum...

VA PUPIC PE TOATE...SI PE BEBEII VOSTRI...SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE!

Mergi la inceput