*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (116)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Bdiana, si e am RH negativ si bb nu are nicio treaba cu asta. Tie trebuie sa-ti faca vaccin dupa ce nasti pentru a preveni complicatii in cazul unei sarcini viitoare....
Nu vreau sa te sperii dar am o prietena care a nascut un copil tot pelvin. Ea avea programare pt cezariana dar pe la 34 de sapatamani copilul s-a hotarat sa iasa natural. A fost un pic mai naspa ca dr ei era plecat din tara si a ajuns la urgenta la o alta maternitate decat cea la care era dr ei. Au lasat-o sa nasca natural. Iti dai seama ca la 34 de saptamani copilul era mic, avea doar 2.3 Kg si tot a fost f greu pt ea, s-a chinuit vreo 3 ore cu contractii de expulzie...si daca zici ca nici epidurala nu-ti poate face....
Nu te-ai gandit la varianta de a merge la alt medic?? Unul mai deschis si catre alte posibilitati....

36 Razvan Gabriel

AMR 4 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc mult pentru felicitari , sunteti niste dragute !

Ven eu nu pot dormi ziua deloc, nu am putut niciodata asa incat ce prind noaptea aia e

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

La Multi Ani sarbatoritelor de azi: Lala D, Laura Ioana, Adiagrozav! Sa fiti sanatoase si vioaie pt puiutii vostri!

CameliaH, bine ai venit printre noi.

DianaB, o sa fie bine. Un anestezist bun va sti cum sa aiba grija de tine - si da, se nasc destui bebiti si cu funduletul inainte...nu uita ca cea mai mare parte a corpului unui bebe e capul, asa ca ....

Nu avem nici o veste de la Virgo? Ultima oara zicea ca e a treia zi de travaliu fals si ca nu mai suporta. Sau am pierdut eu ceva?

Pupici,

Stancutza
AMR 22 zile

Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LalaD, pai nici eu. Si sotul ma tot cearta, dar nu intelege ca nu toata lumea poate dormi ca el, in orice pozitie si la orice ora
Asa ca zic 'thank God' ca s-a inventat creionul anticearcan, ca altfel as speria lumea pe strada
Apropos de ziua ta, sarbatoresti in vreun fel? Eu ma tot gandesc daca sa indraznesc sa ies cu sotul vreo 2 h si sa-l las pe asta mic cu tanti (bona) sapt. viitoare cand e ziua mea...Pe de o parte as iesi de-mi ard calcaiele , pe de alta parca mi-e frica, desi tanti deja si-a intrat 'in mana' cu bebe. Sper numa' sa nu urle de la colici timp de 2h cat suntem plecati

Asa, am inca 2 dileme :)
1. Mie, dupa ce mi s-a oprit orice fel de scurgere in ziua a 5-a, acum, de vreo 2 zile imi curge iar un pic de sange...nu mult, dar cand vine, ma si doare uterul....oare o fo normal? La Markus am avut 'lohii' 5 zile. ATAT. De aia intreb.....
2. La Mathias i se mai face un pic de crusta in locul unde i-a cazut buricul. Adica un pic de sange inchegat acolo. I-am pus o compresa sterila cu alcool. E ok?
Ms!

Venera mama lui Markus si Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by stancutza

Nu avem nici o veste de la Virgo? Ultima oara zicea ca e a treia zi de travaliu fals si ca nu mai suporta. Sau am pierdut eu ceva?

Pupici,

Stancutza
AMR 22 zile

Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12

Stancutza , din fericire contractiile au incetat cu totul ieri dupa ultima baie . Acum stau cu ochii in doppler sa vad cum e cu bataile inimii . Deocamdata totul pare in regula .

Si uite-asa apuc saptamana si de joi intru in 38 , deci la termen si fara semne de intrebare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Virgo nu ai nascut mama?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Neata,fetele!Eu sunt capie de somn,m-au trezit pe la 2 niste dureri teribile la incheietura piciorului drept,am crezut ca mor...sau macar ca nasc!La 12 ma duc la doctor,sa vedem ce mai zice...
Va pup

Carmilia 39s2z ,Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

Zuzici ....imi puteti da si mie niste inf....un link ceva...despre nasterea pelvina....am incercat eu sa caut .....dar sunt asa de ametita ca nu gasesc nimic......tremur si nu-mi pot reveni....HELP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Virgo nu ai nascut mama?

poze

Am nascut o creasta . E mai bine asa , sa mai stea Cazimirul la copt . Diseara vine si maica-mea , am chemat-o in regim de rugenta , acuma sa speram sa si zboare Austrian ...

Nu indraznesc s-o bazai pe Miri , sper sa fie totul in regula cu Tiranozaurul nr.2 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Virgo lasa ca este mai bine ca bb mai sta la copt

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput