*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (116)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ange, piticutzul tau pare ca te cam santajeaza...

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

anca d, e frumoasa combinatia calin alexandru! mi-ar fi placut si mie calin dar la numele meu de familie nu merge nimic care incepe cu ca. :-) io zic sa go for it.

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

da, cica sunt colici ca se strange de burtica si da din maini si din piciorushe si geme in somn. mi-au confirmat simptomele si veteranele lala, ven, natalia... daca nu, suntem pacalite toate la fel!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Camelia, eu nasc pe 25 ianuarie asa ca si eu iti voi povesti cum e sa nasti (prin ceza dak te intereseaza) la Filantropia. Desi sunt cal batran (cu tzitze evident) trebuie ca Irinuk sa ma incurajeze ca asa un morcov isi arata frunzele printre dinti...

Mai Silvia, dar frumos mai scrii! Mi-e ciuda (si Iry iti face concurenta!) ca odata, acum 100 de ani cand nu ma zapacise matematik asta reuseam si eu sa fiu asa, mai poetesa! Sa ai parte de o nastere frumoasa si vesela!

Asa cum am anuntat, azi am spalat, am facut curat (becushor, dupa posibilitati!), am facut mancare, ma dushuiesc in 5 minute si poate rad si un somn mic pana la 16.30 ca la 17 imi vin copiii sa-i zapacesc la mate! Probabil revin pe inserat!

37 Tudor Gabriel
AMR 17 de zile

Super grati.ela. Si eu tot cezariana fac, programata dar nu stiu cand. O sa vedem cand merg la control. Eu am si dormit intre timp, dar au dat vecinii cu un picamar ceva, de m-am trezit urgent. Tocmai la timp ca a batut si parintele cu Botezul la usa. Io o sa fac vineri cu mama o curatenie monstru ca sambata vine parintele Istodor sa ne faca sfestanie. Trebuie sa va povestesc de parintele asta e un tip special. Este cel care tine slujbele la capela din incinta spitalului Filantropia si vine in fiecare duminica si citeste rugaciuni maimicilor lauze si celor intrenate cu probleme. Are intotdeauna o vorba buna pentru fiecare. Eu l-am cunoscut acum 6 ani cand s-au nascut fetele si pentru ca ele au fost premature (32 de saptamani)si f mici au avut destul de multe probleme. El a fost langa mine tot timpul cu vorba, iar slujbele pe care le tinea imi dadeau speranta pentru inca o saptamana. Pentru ca la un moment dat fetele erau pe punctul de a se duce la Doamne Doamne l-am rugat sa le boteze. Si a reusit sa convimga pe sefa de la copii dr. Gheorghe (o femeie deosebita, dar cam dura asa) sa faca botezul. A fost un botez special fetele erau in incubatoare intr-un salon steril de prematuri si parintele + nasele (atat au avut voie) s-au imbracat in echipament steril din ala pentru salile de operatie iar mirul a fost dat cu betele acelea speciale si ele sterile. Ei bine a doua s-a vazut o schimbare radicala in bine in starea fetelor. Au fost scoase de la perfuzii, nu au mai avut probleme se sanatate si am mai stat doar sa ia in greutate.
Azi am vorbit cu dansul la telefon zicea ca merge in continuare la spital dar nu pentru mult timp pentru ca a primit parohie. Oricum sambata o sa vorbesc cu el si va zic mai multe. A, si de fapt cred s-ar putea sa il stiti, el apare destul de des la tv, este prof. univ. si unul dintre cei mai documentati in problema sectelor din Romania.

33+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, hello! Revin si eu de pe meleaguri indepartate!!! Evident, nici azi nu m-am abtinut sa nu ies pe afara si sa colind strazile a pieds! pai ce pana mea, ... daca e sa nasc, macar sa fie in public, cum mi-a fost prezis!

Fetelor - Irinouka, dar mai ales grati.ela, ca ai experienta... Ca tot vorbeati de "codite"... Am si eu o intrebare mai icky: eu am "frizura braziliana", adica sunt epilata complet cu exceptia unui "zbenghi in frunte" Sa-l dau jos si pe ala?! Ma gandesc sa nu il incurce pe dr., desi el nu a zis nimic... Sau sa se uite moasa ciudat.. Sa se gandeasca "ia uite de ce-i arde lu' asta acum!" Zic si eu...

38+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Irinouka, cand ai verificat treaba cu placenta? Ca eu intelesesem ca se face o echo la 37 saptamani... Ultima... Dar dr. meu a zis ca stau foarte bine, nici nu e necesara (ca ma dadeam eu de ceasul mortii ca nu ma puteam programa fix in sapt. 37, ca era de Sarbatori...). Si inca am mustrari de constiinta ca m-am luat dupa el, ca eu fiind fumatoare am mari sanse sa am placenta calcefiata inainte de vreme. Plus ca si acum am dubii ca baby sta cu capsorul in jos, cateodata parca sughita in stanga jos, alta data ii pun muzica si nu reactioneaza si simt in dreptul ficatului un glod maaare care e prea rotund si tare ca sa fie fundul. Plus ca de cand cu miri si angelique si bebeii lor cu nasucu'n sus... Ma tot gandesc...
Oare in timpul nasterii monitorizarea se face cu ecografie? Adica... ma pune la echo si il urmaresc pe bebe pe parcursul travaliului? Sau ii asculta numai pulsuletsul? Uuuuf, cate mai am de invatat!

38+

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Eu ma retrag... Tocmai mi-am luat un pumn/cot/genunchi in ficat... care mi-a spulberat orice teorie. Acum parca are fundul in stanga sus si capul in dreapta jos... Ma duc sa caut un cabinet pe net sa ma programez pentru o eco! Nu mai pot de nerabdare/neliniste!!!

38+

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

quote:
Originally posted by danybv
Creata iti doresc din suflet sa vina Mariuca exact cand iti doresti , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea .Felicitari sotului tau pentru acel cadou minunat pentru tine .Sunteti o familie fericita.

Multumim frumos... Si lasa, ca si Mariuca ta va iesi cand va vrea ea, pana la urma. Ai vazut ca fetitele s-au cam lasat asteptate la noi, la odisee. Sa fie sanatoasa, ca frumoasa va fi oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salut Zuzici !

Cu intarziere zic si eu

Ceska , La multi ani ! , sa fii sanatoasa si iubita si sa-ti traiasca micul Benji

si pentru astazi :

Lala D ,Laura Ioana si Adiagrozav La multi ani mamicilor ! , numai bine va urez , sa aveti parte numai de iubire , fericire si sanatate , iar puiutii Andrei ,Thea Maria si Karla sa creasca mari , frumosi si destepti !

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Waaaaw , vad clopotei noi pe listuta....
Saara Maria si Sacha Dimitris , bine ati venit micutulor ! Sa fiti sanatosi , voinici si sa le bucurati pe mamicile voastre!

Miky Baby si Miri Mik , sa va refaceti repede si sa reveniti , ca sigur vi se va simti lipsa...mai ales la shuetele nocturne !!!

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput