Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

....fetele,parca i-ati facut in ciuda Robertei cu pozele:))))am admirat doi andriesi tare ochiosi,Mirciulica are o fatza de smecherasfetele frumoase ale Carolinei,mi-a placut cea in care se dragalesc pe sanie,cand ma uit la ele imi vin si mie sa mai fac un bb noroc ca nu-i sotul acu' acasa si noroc cu postarile Cristalinei:))))si nu in ultimul rand cel mai tare spiderman...pupam pe toti
Alice mama,sa stii ca-i dau zestre caditza mandreica si io tot acolo ii fac baie,cu multa spuma si jucarii,abia pot sa o scot de acolo...da'trebuie sa recunosc ca metoda cu prosopelul la ochi de la tine am luat-o si functioneaza..si sta si la uscat,tot de frica sa nu-i tai pletele
A mea a reusit ieri performanta sa coloreze un sfert de ora,dupa care aproape o ora s-a jucat cu creioanele colorate...le-a aliniat,unul era mama,unul copilul..se duceau la mall....da' a stat cuminte pe scaunel si la masutza.....btw a mea tot cu stanga coloreaza,mananca si alte alea...mai sunt stangaci in zona...oare la gradi o va pune cu dreapta??
Mitzu suna bine reteta si mie im place JO,dar din pacate reteta asta n-o pot presta,sotul nu are voie conopida iar a mea nu mananca din motiv ca este "moale si alba"..din acelasi motiv nu serveste nici un fel de budinca..
Giulika este intr-adevar un talent!!!
edit ca uitai sa intreb,ai vostri fac gimnastica,este bine la varsta lor sa faca cateva exercitii?Ca in timp ce io prestez la bicicleta, tati este antrenor si face gimnastica cu mandra, abdominale, genoflexiuni,alergari usoare...io paranoica cum sunt mi-e frica sa nu exagereze,si sa aiba ceva cupilu..ea in schimb este tare incantata
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eeee, cuscro iubito, ma bucur ca ti-am putut fi de folos !! Pupici multi mindrei - brei, de unde le scoate toate perlele, auzi la ea, nu maninca pe motiv ca e moale si alba, hahaha, mi-a placut la maxim !! Si sa stii ca nici al meu nu pune gura pe conopida, inainte il mai pacaleam cu mincarica facuta cu smintina si pui, dar acum cind ii simte gustul intreaba ce este si cind aude raspunsul urmeaza invariabil cuvintul "bleahhh" si sesam se inchide (inclesteaza gura si la revedere). Si lasa, mama draga, fata sa scrie cu stinga, ce daca ?? Maica-mea e stingace, si frate-miu al mijlociu la fel si nu au avut nici un fel de probleme !! Si ca citii despre exercitiile fizice - noo, la noi nu prea se ezista, poate doar contorsiunile din "crizele" virstei, plus alergaturile prin casa (sau afara), saritul in pat (ma ia cu fiori cind vad cum salta pe salteaua aia frate, inconjurat de atitea colturi de lemn) urmat de trintelile peste tot, sau saritul de pe fotolii ... dastea extreme ! Vara trecuta a alergat cit cuprinde la parcul acela din jupiter cu saltele gonflabile si florin incepuse cu intrebarile "dar nu pateste nimic ?? daca se imbolnaveste de inima ??" ...
Io ma grabesc sa plec acasa, florin are de mers sa ia nush ce piesa pentru masina si tre sa ajung mai repede !
va doresc o dupaamiaza linistita, cu multa sanatate !!
Si pupici schimbului III !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am vizionat si eu poze!!! De la Andries la Busteni, Craciunitele Cristalinei, Printesele lui Kro...toate super, cu copii frumosi foc!
Mai puneti linkuri sa va mai vad si eu! In Norvegia nu am avut internet si am ramas in urma total!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adema, ti-o arat io pe Giulik acu 4 seri. O apuca pozatul.
Alice, o seara faina sa ai !
Mitzu, sar`na de reteta, io o voi aplica !
Ioanaaa, lasa fata in pace. Cik cei stangaci sunt fff talentati la matematica !

Fetele, io mai am doo ore de muncit, si asa n-am keeef. Diseara mergem pana la orl cu Giulik sa i vada polipii pen`ca horcaie si sa bifam si asta. Si apoi oricum o tot amenint ca o duc la un control la urechi ca aude doar ce vrea ea

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mamagiuliei, e superba fata ta! Deja vad ca exersati pt. cariera de manechin/fotomodel! Are si metabolismul potrivit, ca la cat mananca ea nu se vad colacei pe nicaieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Sar si io repede cu un link cu poze pentru Adema,sa-i fac reclama mandrei,ca nu se stie niciodata
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/ian%202008/
Daria da-i frumoasa rau de tot balerina ta!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

La multi ani!!! Sa aveti un an asa cum doriti, cu multe impliniri si plin de noroc!

Noi am avut o vacanta minunata, chiar mi-a placut f tare ca a nins, Andreea a fost super incantata, am fost si la Brasov, si in Poiana ...a fost frumos!

Dar acum sint trista, luni noaptea am avut un avort spontan si nu mai este bebe, incerc sa-mi revin si sa-mi spun ca asta e, nu sint singura la care i s-a intimplat, din punctul meu de vedere eu zic ca n-am facut nimic ce ar fi putut dauna sarcinii, cred doar ca fost ceva in neregula cu embrionul si s-a eliminat, dar am trecut prin niste chinuri groaznice, luni seara pe la 7 a inceput sa ma doara burta, din ce in ce mai tare, durerile exact ca niste contractii, pe la 10 am sunat-o pe dra si mi-a spus sa mergem la spital, am plecam la spital, acolo toti de la camera de garda s-au purtat cu mine de parca eram eu nebuna, ii deranjam cumva ca vin si spun ca ma doare ...mi-au facut si o ecografie, la eco totul parea a fi ok, inimioara batea, nu se vedea nici un hematom, m-am linistit ...am zis ca poate e altceva, eu in continuare cu dureri ingrozitoare, asa de tare durea incat imi doream sa mor si sa scap, mi-au facut o injectie cu ceva calmante si mi-au spus sa merg acasa ca e ok bebe ...pe la 12 am plecat de acolo, aceleasi dureri si dupa injectie, acasa nu mai stiam ce sa fac de durere, am sunat la salvare dar mi-au spus ca or sa vina cam peste 2 ore ...pe la 3 jumate am simtit ca s-a rupt ceva (erau membranele) si a inceput sa curga sange, resturi multe si f mari, am sunat la salvare si le-am spus sa nu mai vina, nu mai era nimic de salvat ...in fine, a doua zi m-am intilnit cu dra, mi-a facut o ecografie si se vedeau inca multe resturi asa ca trebuit sa chiureteze, iar alte dureri infioratoare, mi-a facut doar o anstezie locala ca sa pot pleca repede acasa si am simtit tot, mi s-a parut infiorator.
Mi-am revenit cat de cat, saptamana viitoare ma vad din nou cu dra si sper sa ne dea unda verde cat mai curand ...nu stiu cum sa-i spun Andreei ca bebe nu mai e, in seara asta mi-a spus ca nu mai vrea sa bea lapte din cana (o cana de la Avent), ca e de bebelus si vrea sa bea bebe din ea ...incerc sa fiu tare si sa nu plang de fata cu ea, daca ati fi vazut-o in seara aia cand eu eram terminata de durere ...imi zicea continuu "mami, nu vreau sa te doara, vreau sa razi, te iubesc si voi fi cea mai cuminte", a fost si ea la spital ca nu aveam cum s-o lasam acasa, dar vad ca n-a afectat-o asa tare, insa ea nu stie ca nu mai e bebe in burtica, trebuie sa ma gandesc la ceva!

Va pupacim si sper ca toata gasca e ok !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Nicole scumpa mea....tocmai ce le ziceam fetelor ca esti ok!!! multi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rain, multi multi pupici de la noi !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nicole, imi pare tare rau, imbratisari sincere.

philip&andreea

Mergi la inceput