Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut 3 baieti frumosi si doo fete frumoase !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Adema, super pozele, aia cu costumul de Spiderman e de concurs! Si mi-a placut foarte mult aia in care e Codrut calare pe statuie...:)))
Tare mult a mai crescut.

Daria, Alice, deci ne incadram in niste limite ("niste"...:)))
E bine de stiut ca nu e singura, ca mie imi vine sa o rad in cap.
Alice, am incercat toate metodele, nica nu functioneaza. Cateodata urla mai putin cand spala si ea papusile, dar daca se prinde din timp ce se intampla nu o mai potolesc cu nimic...:))))

Caro, felicitari! O dai pe Alessia la 5 ani la scoala...Maria de abia mazgaleste niste chestii ...dupa care le boteaza ("asta e banana!" "asta e o printesa care plange!" )
Frumoase poze!

Andries, tare simpatic luptatorul shaolin...:)
Iar pe Mircescu cel mirat imi vine sa-l iau acasa...ca tot a scapat de colici...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Noi cu apa stam in partea opusa, Giulia isi toarna in cap cu galeata, ca are in arsenalul de baie. Ea sta in cada de la dus, cu usile trase, k la sauna Si cate-o ora, iar la iesire tot scandal iese. Insa sta sa fie uscata cu stoicism, k daca nu, i-am promis ca-i tund pletele. Dar e greu cu frezele ...

Kro, felicitari Alessiei ! Si pupici Feliciei, cred k ii sta foarte bine cu ochelari

Giulik la capitolul desene sta bine, are rabdare, are echipament dupa cum vedeti si la semnatura mea, capodopera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mai fetele, cine stie ceva de Ema-dana-speel ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut cinci baieti misto (cu tot cu gicu) si doo fete cucuiete (kroo, felicia are aliura de fotomdel;)))

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Mitzu, merci pt. promptitudine ... Suna tare bine ...
Andries, ce mi-a placut de Victor pe schiuri ... Si ce bine ii sta in albastru ... e un frumos ...Iar Mircea incepe sa semene destul de mult cu Victor ... pupici baietilor frumosi ...
Adema, chiar ca e super poza cu Codrut catarat pe statuie ... E un instantaneu sau l-ati asezat voi asa ? ... Si cat e de curajos cu animalele ... Are dreptate cene zicea ca a crescut, asa m-i se pare si mie ... Pupici frumosului "norvegian" ... si pupici frumosului de la Brasov, ca l-am zarit si pe el in poze
Daria, chiar ca e talentata Giulia la desen ...
Carmen ai nimerit-o ... Asta e ultima gaselnita in domeniul aspiratiilor la Felicia: fotomodel sau designer vestimentar ... Sa vedem cat o tine ... Saru'mana de aprecieri ... da' nici cu ai tai nu mi-e rusine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eeeeeeeeee, ce de poze frumoase am vazut, o minune!
in primul rand, saru mana de reteta Mitzu, precis o voi face in curand.
Daria, mi-a placut mult pictura cu familia si imi pare bine ca tati e prezent acolo. si oamenii mi-au placut!
Adema, suuper pozele voastre, ce imagini superbe si curate.... imi e doar de vacanta!
Andries e un scump Victor, poza "zambet" este "topitoare"
Caro pupa fetele, sunt niste scumpe si felicitari ca au stat asa cuminti la oftalmolog. cat despre temele Alessiei.... sper sa fie asa si la scoala, vorba ta!

Mergi la inceput

Tre sa va explic explicatiile referitoare tabloului de familie
"Eu, Giulia, am ochi verzi mami, vezi ? Si cercei si codite si bluza roz si buric. Tu mami, nu ai ochi verzi, ai bluza albastra-neagra, ai cercei si tu si ti pun eu doua codite ca tu n-ai decat una si ai buric. Tati e tati k nu are cercei si codite, are buric, dar are tzatze vara"

Am intrebat-o dc tati e roz ? A zis "k n-am luat alta carioca" desi eram atat de curioasa de explicatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Acusi vazui si io tabloul Giulikai - ce fain a desenat !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

cristalina si mamagiuliei, m-ati facut sa rad cu povestirile voastre, chit ca azi nu am avut o zi prea "zambitoare"!
Multumim de vizionarea pozelor! Codrut intr-adevar a crescut, am vazut cate lucruri i-au ramas iar mici!

Mergi la inceput