Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Vazut 3 baieti frumosi si doo fete frumoase ! 

Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
cristalina spune:
Adema, super pozele, aia cu costumul de Spiderman e de concurs! Si mi-a placut foarte mult aia in care e Codrut calare pe statuie...:)))
Tare mult a mai crescut.
Daria, Alice, deci ne incadram in niste limite ("niste"...:)))
E bine de stiut ca nu e singura, ca mie imi vine sa o rad in cap.
Alice, am incercat toate metodele, nica nu functioneaza. Cateodata urla mai putin cand spala si ea papusile, dar daca se prinde din timp ce se intampla nu o mai potolesc cu nimic...:))))
Caro, felicitari! O dai pe Alessia la 5 ani la scoala...Maria de abia mazgaleste niste chestii ...dupa care le boteaza ("asta e banana!" "asta e o printesa care plange!"
)
Frumoase poze!
Andries, tare simpatic luptatorul shaolin...:)
Iar pe Mircescu cel mirat imi vine sa-l iau acasa...ca tot a scapat de colici...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Noi cu apa stam in partea opusa, Giulia isi toarna in cap cu galeata, ca are in arsenalul de baie. Ea sta in cada de la dus, cu usile trase, k la sauna
Si cate-o ora, iar la iesire tot scandal iese. Insa sta sa fie uscata cu stoicism, k daca nu, i-am promis ca-i tund pletele. Dar e greu cu frezele ... 
Kro, felicitari Alessiei ! Si pupici Feliciei, cred k ii sta foarte bine cu ochelari
Giulik la capitolul desene sta bine, are rabdare, are echipament
dupa cum vedeti si la semnatura mea, capodopera ![]()
Daria &
alice2004 spune:
Mai fetele, cine stie ceva de Ema-dana-speel ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
vazut cinci baieti misto (cu tot cu gicu) si doo fete cucuiete (kroo, felicia are aliura de fotomdel;)))

kro spune:
Mitzu, merci pt. promptitudine
... Suna tare bine ...
Andries, ce mi-a placut de Victor pe schiuri ... Si ce bine ii sta in albastru
... e un frumos ...Iar Mircea incepe sa semene destul de mult cu Victor ... pupici baietilor frumosi ...
Adema, chiar ca e super poza cu Codrut catarat pe statuie
... E un instantaneu sau l-ati asezat voi asa ? ... Si cat e de curajos cu animalele ... Are dreptate cene zicea ca a crescut, asa m-i se pare si mie ... Pupici frumosului "norvegian" ... si pupici frumosului de la Brasov, ca l-am zarit si pe el in poze ![]()
Daria, chiar ca e talentata Giulia la desen ...
Carmen ai nimerit-o
... Asta e ultima gaselnita in domeniul aspiratiilor la Felicia: fotomodel sau designer vestimentar
... Sa vedem cat o tine
... Saru'mana de aprecieri ... da' nici cu ai tai nu mi-e rusine 
roxanaz spune:
eeeeeeeeee, ce de poze frumoase am vazut, o minune!
in primul rand, saru mana de reteta Mitzu, precis o voi face in curand.
Daria, mi-a placut mult pictura cu familia si imi pare bine ca tati e prezent acolo. si oamenii mi-au placut!
Adema, suuper pozele voastre, ce imagini superbe si curate.... imi e doar de vacanta! ![]()
Andries e un scump Victor, poza "zambet" este "topitoare" ![]()
Caro pupa fetele, sunt niste scumpe si felicitari ca au stat asa cuminti la oftalmolog. cat despre temele Alessiei.... sper sa fie asa si la scoala, vorba ta!
szivarvany spune:
Tre sa va explic explicatiile referitoare tabloului de familie
"Eu, Giulia, am ochi verzi mami, vezi ? Si cercei si codite si bluza roz si buric. Tu mami, nu ai ochi verzi, ai bluza albastra-neagra, ai cercei si tu si ti pun eu doua codite ca tu n-ai decat una si ai buric. Tati e tati k nu are cercei si codite, are buric, dar are tzatze vara"

Am intrebat-o dc tati e roz ? A zis "k n-am luat alta carioca"
desi eram atat de curioasa de explicatii 

Daria &
alice2004 spune:
Acusi vazui si io tabloul Giulikai - ce fain a desenat !! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Adema spune:
cristalina si mamagiuliei, m-ati facut sa rad cu povestirile voastre, chit ca azi nu am avut o zi prea "zambitoare"!
Multumim de vizionarea pozelor! Codrut intr-adevar a crescut, am vazut cate lucruri i-au ramas iar mici!