Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)
Raspunsuri - Pagina 9
roberta04 spune:
Tocmai ce ma delectam cu toate pozele din acest capitol cand am citit si ce a postat Nicole Eu nu prea am cuvinte in astfel de cazuri, dar ma doare sufletul si sunt si eu langa tine.
Sa va zic acum si marele secret al curateniei- doua luni am incercat imposibilul cu el, amenintari, rugaminti, tipete, nimic. Dar eu sunt mai incapatanata decat el si nu cedez usor. Asa ca am strans un sac de jucarii si i-am spus ca le duc la gunoi, poate le ia vreun copil necajit care are nevoie de ele. Si stranse sunt si ascunse de el. Asa ca daca aude "le arunc daca nu le strangi pana numar eu pana la 10", fuge imediat si chiar face curat.
Cam atat, o seara buna!
kim222 spune:
Nicole ce rau imi pare..Dar asa cum si tu ai spus, poate este mai bine ca s-a intimplat asa...ceva ceva avea acel embrion!
Despre Ema nu am vesti f bune...dar nici nu va pot spune mai multe..Poate apare ea peste un timp...
revin
kim222 spune:
Cristalina esti de coma!:)
Roxana tot multa zapada aveti? Baga si tu niste poze cu Pat pe saniuta!
Alice tu nu ai poze?
Vazut schiorul ! Mey mi-e o frica de sporturile cu risc:)Mirciulica are o fatzaaa...un dulce...
Ioana cum mai doarme mindra?
Carolina fotomodele...amindoua! Bucura-te pt Alessia ..noi sintem la faza de alergat..catarat..impuscat...
Va multumesc pt atitea complimente...mi s-au urcat la cap deja
Mai vreti? Astea sint din ziua de Craciun...
http://good-times.webshots.com/photo/2047451320100032467mUUsLl?vhost=good-times
edit am "reparat" PM -ul
roxanaz spune:
buna dimineata!
Olivia, da, e mai multa gheata decat zapada acum, se topeste si e neagra si flescaita. sanie nu avem ca nu am luat cu 2 zile inainte de ninsoare...si dupa nu mai era nici o talpica. bine ca ai reparat PM_ul. (mie imi place bradul vostru.... de acasa)
Robi bravo, super tactica cu stransul jucariilor, bine ca a functionat!Dana-ema ce e cu voi??? asteptam un semn!
Andreea de pupi cum sunteti cu smotrul prin casa?
Anca cum e la voi? ati inceput deja munca sau iti iei si tu cateva zile libere? ca le cam meriti.
ultima perla de aseara, Pat serios "nu ma mai fac pilot de avion. mai bine dinozaur"
o zi frumoasa tuturor!
kro spune:
Nicol, nu pot sa cred ... am ramas fara cuvinte ... Suntem cu gandul alaturi de tine ... alaturi de voi toti
Imi pare rau si pt. vestile nu prea bune despre Ema ... Olivia, daca mai vorbesti cu ea spune-i ca ne gandim la ea ... Doamne-ajuta sa fie bine ...
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Kim, multumim de poze
Ioana, pupam Gorodica
Despre noi: am fost la orl ... deh, o duoamna doftor renumita, blablabla ... concluzia ei, daca un copil face mai mult de 4 amigdalite / an, se opereaza. Noah mai merge draqu` la ea.
Calciu meu e sub limita minima. Noah atat despre noi.
Roberta, super ideea cu jucariile stranse. Aseara G a facut ordine k sa o las la pc, dar a facut super fain
Dana Ema, sper ca sunteti totusi bine cu totii
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
g_ioana spune:
Neatza...Nicole multe...imi pare tare rau.....si pentru Dana-ema multe ii tinem pumnii si ne gandim la ea!!!!
Vivia mandra doarme tot asa,meii ce mi-e ciuda ca o saptamana la buzau a dormit beton,cum a ajuns acasa a inceput maraiala...mamaaa da' ce eleganti erati in ziua de Craciun...acu' mie mi se pare ca tati de Uka a slabit binishor
Roxi super Pat cu dinozaurul!
Si mandra este framantata de niste probleme existentiale...ieri o imbracam sa iesim afara si ma intreaba "mami ,cand o sa fiu mare,tu de cine o sa ai grija?"...eu zic "pai de copilul tau,ca eu o sa fiu bunica"..a fost tare incantata de raspuns...dupa vreo 5 minute "mama, am sa fac doi bebelusi ca sa aiba si tata de cine sa aiba grija, ca o sa fie bunic!"......dupa alte cinci minute, il intreaba pe tacsu "tata eu ce-o sa fiu cand o sa fiu mare?"...tacsu raspunde "patroana!"...ea "n-ai ghicit,o sa fiu mamica!"
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Neata!
Nicoleimi pare tare rau...peste 3 luni o sa vina iar bebe.
Ema...toate gandurile bune din partea noastra!
Roxi, buna meserie si-a ales Pat...:)))
Ioana, pe mine ma uimeste Mariuca voastra pentru ac e foarte articulata pentru varsta ei...Nu o sa va plictisiti la pensie...hihihi
Daria, ce balerina frumoasa am vazut. Mi-a placut la maxim desenul.
Sanatate multa si aveti grija de amigdale!
Olivia, tare frumoase poze! Eu mai vreau Craciun!!!
Maria e prietena cu un baietel de la gradinita (mai mult ea cu el decat el cu ea...hehehe) si ieri nu voia sa plece pana nu a plecat si Iosif. Problema e ca voia sa o imbrace baietelul!...
Dupa care s-au aruncat prin toti nameti pana acasa, in chiotele fericite ale barosanei care cred ca voia si ea o tranta prin zapada, asa ca acasa a venit fleasca.
Aseara ne-a zis ca suntem "mococanosi"...
Intai lui John, care voia sa o ia de langa bebe..."mococanosul". Apoi mi-a zis si mie, ca sa nu ma supar...:))))
Azi dimineata la 7 juma a apucat-o dorul de bebe...Nu'sh cum o apuca numa' dimineata sau seara dupa ce a adormit...:)))
Dupa care s-a urcat un purice pe ea...asa ne-a zis, ac o musca puricele . Am dezbracat-o la piele, am imbracat-o iar, o musca puricele si nu putea sa isi puna geaca...hehehe
O zi frumoasa tuturor! Ma duc sa vad daca apuc sa pun niste poze.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
Buna dimineata!
DANA-EMA-
IOANA, super discutia cu vecinica! Si noi avem dileme de genul: "Mami, cand erai tu mireasa, eu unde eram?", "Cand o sa fiu eu mare tu o sa fii mica?", "Eu sunt un pic mic si un pic mare, daca ma pui sa fac ceva sunt mic..." si tot asa...
ROXI,dinozaur? Cooool!!!
DARIA, pe noi ne bate la cap ORL-ista sa il operam de polipi si stiu cum e...
Va pup, ma cheama datoria...dar revin!