Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma uimesc copiii vostri ce frumos vorbesc ... si singuei, fara sa fie provocati !
Maria cred k e lider , dar nici cu Matei nu mi-e rusine.

Giulia a reusit aseara, ashe, de la sine, sa mi spuna urmatoarele, pe romanesteee, k tot ce vi-am zis pana acum, vi-am tradus : "mami, sa o suni pe Codruta la telefon si sa o intrebi daca putem merge la ea acasa sa o vad pe bbAlicia". Nu mi-a venit sa cred, asa cevaaa, asa, din senin, moamaaa, ce fericita am fost

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Multe imbratisari si de la mine pentru Nicole-Rain, tocmai ce citisem mesajul Roxanei si ma bucuram ca sint in vacanta si se simt bine !! Of, iubita, nu stiu ce sa spun mai mult decit ca sint alaturi de tine si te pup de o mie de ori ! Vine el si bebe doi, o sa vezi !!
Cuscra mea de la ieshi, ma tot repet, mindrulita este za best !! Am vazut si pozele, hehe, ce mai le cinta la chitara si pe deasupra si-a deschis si chiosc de tzuica fiartaa ! Super ! Da' cea mai tare poza mi s-a parut aceea cu "nu mai vine mincarea ?" !
Imi pare rau sa citesc vesti nu prea bune despre Dana-emma ! Ii sint alaturi si ii doresc numai bine si sanatate multa !
Olivia, am si poze, dar nu stiu cind sa le pun, poate sa il rog pe florin sa mi le trimita pe mess si sa le "operez" de aici, de la birou, ca acasa nu am loc la pisiu, iar noaptea, dupa ce adoarme andrei, hazbandu e shef peste calculator (oricum io adorm alaturi de gizmo si imi este extrem de greu sa ma ridic din pat !). Reusesc io cumva ...
Cristalina, brei, mai lasati morocanosheala aia la o parte !! Am uitat sa spun ieri ca mi-a placut tare de tot faza cu "fantoma" !! Mi-o sio imaginez pe Mariutza cu lanterna in okii Barosanei, tre sa fi fost un "moment kodak", vorba reclamei !! Si succese cu ... imbracatul, io zic ca pe moment e mai buna varianta asta aleasa de Iosif, mai greu o sa fie daca ii vine si ideea cu partea a doua, care incepe cu dez- !! Multi mindrulitelor !!
Roberta, am inteles acum secretul cu strinsul jucariilor ! Am incercat si varianta asta, dar asa de tare a jelit Andrei si cind i-am vazut fata, nu m-a mai lasat inima sa pun si in aplicare zisele !! Mi s-a parut ca sint sadica ... am zis sa mai astept ceva timp, poate data viitoare o sa am mai mult succes !
Roxi, heheh, dinozaur ?? Super ! O sa fiti ca in Jurassic Park !
Tre sa ma apuc sa scriu si eu din perlele lui Andrei, ca daca nu notez, uit cu siguranta ! Acu sintem si noi la faza dece-urilor, mama, da ma innebuneste cu atitea intrebari ! Si tre sa raspund coerent, ca altfel ma taxeaza, stiti voi cum este !!
Daria, am vazut si balerina, e o frumoasa !! Si seamana doo picaturi cu Liv Tyler, am mai spus asta !! Imi amintesc de mine cind eram mica, visul meu a fost sa ma fac balerina (cu metabolsimul meu, eram candidata perfecta). Si ce este fain e ca ii place sa pozeze, se vede din fotografii ca ii face placere !!
Hai ca m-am intins ... o zi minunata va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am reusit sa salvez citeva poze din pisiul de acasa - le puteti viziona aici !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

rain, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva!Ai grija de tine! Data viitoare va fi bine!

g_ioana, multumesc de link! Am admirat-o cu Codrut pe Printesa ta!E o scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Am apucat si eu sa citesc dar pozele inca nu le-am vizionat!!

Rain multi pupici de la mine!! Sanatate!!

Ema si tie numai de bine iti urez!!

Kim asa da, PM ai si tu acum.

Imi place de Pat, dinozaur suna foarte bine, este impunator.

Alice pai pentru strans jucarii fara un pic de scandal nu reusesti.

Cristal eu n-am ras la relatarea ta, m-a apucat o jaleeee...auuu auuu auuu si mama care m-ai facut cine m-a pus sa mai fac unuuuul....nu vreau sa ma gandesc la viitorul concediu in 4. Nu v-am spus, dar la Busteni am plecat in doua ture, tati cu Victor si apoi s-a intors si m-a luat si pe mine cu Mircea. Si pe partie eu n-am ajuns anul asta, ca am stat numai de biberoane si sterilizat. Si nu stiu frate cum or sta unii bebei cu pampersul si trei ore, ca al meu parca se pisa flacari nu alta...cum il uda nitzel, cum urla sa il schimb, se duc baxurile de pampers la mine ca la balamuc, numai de s-ar invata la oala tot asa repede ca frat-su.

Daria sa stii ca orelista aia are dreptate cu amigdalita, trebuie scoase amigdalele.

Roberta bag de seamna ca esti mai bine, bravo!!

Adema tu ai poze? ca eu cred ca le-am ratat...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ema, pupici si sa dea Domnu' sa fie mai bine.

daria, eu am facut amigdalite pana la 18 ani si totusi nu am amigdalele scoase iar acum nu mai am deloc probleme. orl-istul nostru a spus ca-i mai bine sa nu le scoatem (un nene batran, sef de clinica la spitalul universitar din Iasi). deicizia e a ta pana la urma.
am vazut desenul giuliei, super, pai pupi nici un cerc nu face cum trebuie
iar maria de la iasi e bestiala, eu am mai zis ca are semne de geniu, da' ioana credea ca exagerez.
nici cu matei nu mi-e rusine, mi-a placut aia cu sunt mic cand ma pui sa fac ceva. asa smecher e si philip, ma intoarce cum vrea el.
l-am vazut pe andrei, pe codrut ieri, am mai vazut eu poze da' memoria e proasta
casa merge...acu's la faza de spalat si impachetat rufe de vreo trei zile.
copiii vostri stiu litere/numere? le recunosc?
gata, fug, ca am o sedinta importanta in 45 de minute si sa ma mai pregatesc si eu

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata..Alice vazut pozele..une erati? Ati si patinat? Noi planuim asta si nu mai ajungem...

Ioana , Mariuca este bestiala! Luca la fel si el cu dormitul..ma scoala din nou din ora in ora..i-am promis o motocicleta..gen Star Wars...daca nu mai vine..Azi mi-o cerea...i-am spus ca nu si-a tinut promisiunea..si s-a pus pe plins..
Roxana nu are dinozaurul sanie..rusinica mare!
Andries...trece repede perioada asta...si apoi se vor juca impreuna..Noi de cum intram pe usa..auzim..mami/daddy do you want to play with me?
Cristalina ..ia vezi cu Iosif ala...sa nu ajute prea mult :)))
Daria cere si parerea unui al doilea orl-ist
Robi ai reusit sa faci analizele?

Luca este in faza de roboti...mai ales de cind a vazut filmul Transformers..
Poezii..desenta ..nu prea..Recunaoste insa Santana (ultimul hit), Fergie...si cinta big girls don't cry...Mai baga si cite un ..Is tooo late to apologizeee, a lui One Republic..Deci raminem la muzica si film...artist il fac!..ce atita carte??
Helouuu Canada...v-ati inzapezit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
din imparatia ghetii ne-am transformat in imparatia ghetii si a cetii. nu vezi la 2 pasi si bineinteles ca traficul e pe masura.
Oliv pai hai ca poate merita Luca motocicleta. reparam problema cu sania.... daca avem de unde cumpara
chiar, Anca, ce faceti pe acolo???
Dana-ema da un semn pe aci, pls!! pup!!
Alice, l-am vazut pe Andrei, ii plac baloanele...ce bine, ca oricarui copil normal. Pat sa nu le vada . si caluseii
fug la treaba. o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Alice am reusit sa-l vad pe Gizmo si mi-am dat seama cat a crescut si ca...ar trebui sa-i cumpar alta geaca lui Victor, ca alea doua pe care le are au vedere la articulatia mainii!!

Rox, aici e chiciura, toti copacii sunt albi, albi si e si ger, pe mine ma bate gandul sa scot si masina la o plimbare la carefour!!

Nu mai stiu cine m-a intrebat de robotii lui Victor (voi sau papanashele) daca au baterii, nu au, sunt doar transformers.

Talent special la copil are!! Ii merge melitza...mama, mama!!
Nu deseneaza, nu coloreaza, nu "umple" diferite contururi si in general nu agreeaza nimic care ar putea avea de-a face cu hartia!
In schimb: recita, inventeaza cuvinte, cantece, face scenete, e one boy show...
De exemplu ieri seara ii spun eu la masa:
"hai deschide gura si mananca, puishor de plugarash!" (numele de familie al nostru e plugaru)
el de colo: "daaaa, si tu esti mami plugarasha!"

Sa va povestesc cum am discutat ca va avea el copii cand va fi adult...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Am avut un shooooow de dimineata, nu se mai termina "Miss Spider" si dl. Matei nu voia cu nici un chip sa plece de acasa. Asa ca l-am luat pe sus si am plecat la gradi intr-un tipat continuu
La gradi alt show, o fetita a avut o vacanta mai prelungita, bunicii materni sunt din Albania si si-au vazut acum nepoata in premiera, acolo alintat... asa ca azi tzipa la gradi parca o taia cineva si ceilalti dupa ea in cor
Dar l-am lasat acolo si am fugit, mai departe nu stiu ce face educatoarea cu ei.

ANDREEA(P), daca vorbesti de seful clinicii ORL de la Sf.Spiridon, si pe mine m-a lasat cu amigdalele la locul lor pentru ca isi au rolul lor. Am o colega de birou care nu mai are amigdale si care a facut de o luna o bronsita de toata frumusetea.

OLIVIA, super talentat Luca .
Despre analize, maine merg la hepatologie, am trimitere, m-am inarmat cu curaj si...Doamne ajuta! Va rog sa imi tineti pumnii!

V-am pupat, o zi frumoasa!

Mergi la inceput