Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)
Raspunsuri - Pagina 11
g_ioana spune:
Neatza la un ceai fierbinte de fructe padure,la noi este soare dar geeerr...
Vivia mama,mi-ai inseninat ziuaio sincer credeam ca numa' cupilu meu a ramas cu probleme de somn,aseara am amenintat-o ca daca mai maraie o las sa doarma singura, mi-a promis ca doarme beton....problema este ca ea chiar doarme si nu realizeaza ca maraie
La capitolul talente semanam cu Uka si Victorash,cu desenul nu prea le are,ii place mai mult sa picteze decat sa deseneze,vorbeste si canta non-stop,inventeaza cantece si poezii...recunoaste literele A,B,C,G,E,M,T,I,O,S,mai nou scrie pe tastatura "pupici de la Maria" iar la cifre le recunoaste doar pe 1,2,3,5 si 6..numai pe telecomanda
L-am vazut impreuna cu mandra pe Gizmointr-adevar a crescut are o fatza de mare smecher si niste ochisori superbi
Aaaa am uitat sa va spun ca sunt intr-o faza in care mi se pare ca toti copii au crescut,numai a mea a ramas mica...sotiorul mi-a zis sa-mi pun ochelari care maresc....
Hai pupicei sa avem o zi scurta si buna
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Io am o stare ... m-au navalit rusii si simt ca mi crapa oasele bazinului ...
Beau o cafea sa mi mai revin ...
Btw, eu nu am nici cel mai mic gand sa i scot Giuliei amigdalele doar pt k asa se zice ... si statisticile arata ca ... etc . Si 4 amigdalite mi se par putine. Da, probabil sunt eu o tampita, dar nu mi se par capat de tzara, in conditiile in care oricare antibiotic prescris isi face imediat efectul si dupa 5 zile totul e ok.
Noah ...
Sunt prin zona, astept sefii ... o zi de vineri lunga voi avea :(
Merg sa mai aprofundez discutiile serii si revin.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
Andries spune:
Ioano, cum asa? Si fata mneatale a crescut foarte frumos, doar ca nu o vezi tu! Eu acum m-am uitat pe poze (si cum ma uit rar am putut observa bine!) este deja o domnisoara!! Bine, nu cred ca-i cat Giulika Dariei la inaltime, dar oricum se vede ca a crescut.
Daria vazusi bre ca stie fata romaneste? si s-a convins ca stii si tu?
Andries
Andries spune:
Daria, spre documentare cu amigdalele alea...
http:// (pauza) www.sfatulmedicului (pauza) punct ro/articole/O_r_l/Amigdalita_-_inflamatia_amigdalelor_629.htm/Generalitati
eu o stiu pe sor-mea mijlocie cum era saraca pana sa si le scoata si nici antibiotic de 4 ori pe an nu e ceva extrem de sanatos. Dar parca era un pic mai mare cand au operat-o.
Andries
roxanaz spune:
aa,da, ca uitasem de amigdalite - si eu faceam panal a 12 ani cam de 10 ori pe an. nu glumesc, albastrul de metil era prietenul meu. - dar dupa aceea au disparut si gata. deci nici eu nu as scoate copilului amigdalele doar ptr ca face ceva amigdalite.
Ioana, a crescut Maria.... noi nu ne dam seama de ai nostri ca ii vedem in fiecare zi. ia uita-te la niste poze cu Maria din vara... sa vezi diferenta!!
cristalina spune:
Neata!
Roberta, tinem pumnii stransi sa fie bine, multa sanatate!
Si la noi ceata deasa...si frig...si-s copacii albi...Un peisaj feeric de iarna!
Si am descoperit ca maidanezii fac pipi in decor mult mai mult decat credeam eu , pen' ca e zapada galbena din doi in doi metri pe drumul spre servici...:)...Pe langa multi caca plantati pe marginea drumului care acum se vad de la distanta!
(stiu, sunt carcotasa!)
Olivia, noroc ca e educatoarea sa o struneasca pen' ca Maria l-ar aduce pe Iosif acasa sa-l pupe toata ziua...:)))
Ieri iar a vrut sa o imbrace Iosif...bietu' baiat ii zice in fiecare zi, peltic "ce, vei sa te imbac io!? nu intelegi ca nu pot!?"
Andries, mama plugarasha, sa ne povestesti cum ai discutat cu Victor despre copii...:)))
Si mi-e somn, mi-e somn de-mi vine sa ma culc pe birou! Barosana se trezeste noaptea din ora in ora, de-mi vine sa fug d'acasa. Maria e in picioare la 7 si s-a invatat si bazdacul asta mic dupa ea, la 7 incepe sa ma converseze...
Pe Maria o apuca dis de dimineata alergatul prin casa, cand tre' sa plece la gradinita isi aduce aminte ca mai are putina treaba...:)))
Azi am pacalit-o cu o eprubeta. I-am dat sa duca la gradinita cateva eprubete ca sa le faca doamna experimente cu zapada...Era foarte incantata ca are "labolatorul lui dextel" si face "eperinente la catzel!"...
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Andries spune:
Roxana e o diferenta intre o inflamatie care trece cu albastru demetil (ca si eu am avut d-astea gramada si am inca amigdalele) si terapie cu antibiotic, eu nu i-as da lui Victor antibiotic de 4 ori pe an pentru aceeasi problema, m-as lua de gat cu medicul.
Andries
mitzura spune:
Neata!
Azi sunt cam suparata...de ieri Tudor a reinceput sa planga la gradi. Luni, marti si miercuri a fost ok, ieri l-a apucat plansul, iar azi a fost rupere de inimi. Si cred ca stiu si care e problema. Nu ii place de una din educatoare. Cu cealalta e in mare amor, intr-una ne povesteste numai de ea, daca il intrebam, "Dar de S. nu iti place?" zice "nu, ca e rea". Mie amandoua mi se par superdragute, l-am adus la grupa asta, pentru ca educatoarele mi-au fost recomandate calduros de alti parinti, au activitate deosebita, etc. Deci nu cred ca acea educatoare e genul scorpie, sau rea, dar cred ca cealalta reuseste sa se faca mai iubita de copii.
El n-are nici o problema cu gradinita in sine, dimineata nu imi zice ca nu vrea la gradi, cand intra acolo inauntru si il dezbraca tati e de asemenea foarte ok. Dar cand da cu ochii de educatoare se pune pe plans. Azi ne-a si intrebat daca e P. la gradinita (cea de care ii place lui), si noi i-am zis ca da (ca daca ii zicea ca e S. probabil nu vroia sa plece de acasa). Probabil nu e bine ca l-am mintit.
Si mai e si alta chestie, ar putea fi si asta. Ne-a spus la amandoi, ca il bate un baietel din grupa. Poate ii e teama de el....nu stiu.
Oricum, sunt intoarsa pe dos, si ma gandesc ce sa fac, si cum sa abordez problema asta.
Hai ca va pup si sunt pe aici...
Andries spune:
aaa cu Victor eram cat pe ce sa uit!!
Aal meu baiat a ramas inca ingrijorat ca as mai putea avea un bb in burtica pentru ca nu ma am chiar abdomenul ala plat de-l stia el. Intr-o seara eram eu in pantaloni si sutien si ma mai intreaba o data, uitandu-se chioras la burta mea:
Mami, mai faci un bebelus?
Nuuuu, Victor, mi-ajung doi, tu si Mircea.
Sigur? Ar fi frumos sa mai avem inca unul. (de complezentza a spus-o )
Nuuu Victor, mami nu mai poate, dar cand vei fi mare vei face si tu copii si vei avea bebelusii tai.
(Panicat la culme) Eu nu fac copii, nu vreau sa fac copii!!
De ce?
Pentru ca nu stiu cum.
Aaaa, pai o sa stii atunci.
Si o sa am burta ca a taaaa?? (panica)
Nuuu, doar fetitzele fac burta ca a mea, dar doar cand vor creste mari.
Si Iulia?
Si Iulia, cand va fi mare.
Daaa? Cat de mare?
Asa ca Danutzza. (sor-mea de 25 de ani)
Daaaa? Si Danutzza face si ea copii?
Da, ea si cu Mihai ar putea sa faca copii daca ar vrea.
De ce?
Ca sa aiba si ei un bebelush.
Dar de ceee, ca doar ma au pe mineee!!! (Dana si Mihai il umplu p-al meu de cadouri si deja se vedea vaduvit de sursa).
ei aici s-a intrerupt conversatia ca a intrat tati sa ma intrebe ceva.
Andries
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Andries
Roxana e o diferenta intre o inflamatie care trece cu albastru demetil (ca si eu am avut d-astea gramada si am inca amigdalele) si terapie cu antibiotic, eu nu i-as da lui Victor antibiotic de 4 ori pe an pentru aceeasi problema, m-as lua de gat cu medicul.
Andries
normal ca e o diferenta, albastrul de metil era adjuvant ca dezinfectant ci antiinflamator local. antibioticul era basca, dar mi-l dadeau doar cateodata.
Mitzu imi pare rau ca esti tristuta pentru Tudor. poate ati putea vorbi cu parintii baietelului? sau cu educatoarele, sa fie putinm ai atente la relatiile dintre ei doi? pupici multi!
Cristal ce tare e "labolatolu lu Dextel" . abia astept sa ne povestesti ce au facut la gradi!