Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andrieshule, !! Sanatate multa Mirciului, ca intelesei ca fu vizitat de mucii rai ! Si bafta la gasit bona !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Andries
Gabi nu uita ca trebuie sa ne dai azi vesti bune, asteptam cu sufletul la gura!!

Andries

Pai miine va dau vestile ca programarea o am la 17.30 si in curind plec catre CMU...
Pup toate fetele!

Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai bine mai gabi acu ne zice ca programarea e asa tarziu...eu intrasem cu sufletul la gura.
alice, imi pare rau ca te-ai simtit rau, imi imaginez cum e sa te si duci la serviciu (nu ca eu nu ma duc bolnava, si-nca cum).
eu am fost la un interviu ieri si m-au placut aia la greu numai ca plata-i mica si orele putine, cre ca numai bine mi-ar ajunge de platit gradinita lui philip. asa ce vrajeala am facut...of, of
ioana, tu stii ca si eu am aceeasi problema cu inaltimea lui philip dar el a primit caos de bashet de craciun nu8mai ca n-am apucat sa-l si instalam (asta face compania la care lucrez eu):
http://buylifetime.com/detail.aspx?ID=309
daria, pai eu am scris ieri, mai putin ca nu eram prea inteligenta da' macar am semnat condica
andries, merci de pont, uite am sa ma interesez si eu de tenis...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna pe seara
am ajuns si eu pe la cashi si pentru ca copchilu e afundat in Cars bineinteles am intrat sa vad ce faceti.
Alice sanatate mamaaa, ai grija cu slaninutele alea. ai luat ceva colebile si trifermente?
Andries s-a terminat atacul mucilor?
Daria voi cum sunteti?
Gabi abia astept vestile maine!!!
Nora am vazut filmuletele, e un dulce Rares, si imi pare bine ca am vazut-o si pe Stefi.
Andreea de pupi nu mai esti la firma aia de avocati? eu asa retinusem...scuze daca-s aiurita si am pierdut schimbare
ma duc sa mai pun niste poze ca parca aveam ceva noi

Mergi la inceput

eu lucrez in departamentul juridic impreuna cu un avocat dar nu suntem o firma de avocati, avem departmanet propriu si facem o parte din treburi intern dar folosim si avocati externi pt o gramada de lucruri. aici lucrez de un an jumate

philip&andreea

Mergi la inceput

asaaa... deci tot intelesesem ceva aiurea, sorry!!
http://community.webshots.com/album/562152825ekgGQJ gata am pus ceva poze de la zapada de la inceputul anului

Mergi la inceput

pai rox tu trebuia sa trimiti ceva zapada dariei ca tot se plangea de lipsa iernii. patrick s-a inaltat mult iar tu esti slaba mey, cand am vazut ce picior subtire ai...a, si mic.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Atacul mucilor a fost contra-atacat adineauri de aspiratorul de muci de la Grigore Alexndrescu si pentru ca doar Vigantol si ser fiziologic eram plictiseala curata pour moi, madamme dr mi-a servit o reteta antibiotic plus inca trei zemuri: panadol, colargol si prospan. Hai mucii ca mucii, ca speram ca-n curand si-i sterge cu maneca precum frat-su, dar mie febra aia nu mi-a placut deloc, dar deloc frate ce febra uracioasa la ora 4 in za afternoon..

Partea cea mai tare e ca Gicu e decis sa-si ia si el sonde de tras mucii din faringe batista bebelusului e prea putin pentru el...cica ma invata si pe mine , bre io personal imi faceam singura penicilina-n fund si alte alea, dar parca la copchil mi-e tarsha...da' cine stie? crez ca p-asta l-as decalota chiar si eu...io zic ca pe masura ce sporeste numarul de copii, capatam si-un pic de sadism, adicatalea daca ma urla el macar sa stiu ca i-am facut ceva...

Andries

Mergi la inceput

buna dimineata!
Andreea hai mah ca piciorul mic nu e de la slabit (blugii is ca lumea... stii tu ). zapada sincera sa fiu as fi trimis tuturor ca mare nebunie a fost aici.
Andries succes la scos mucisorii.
Gabi, vestileee????
pup tuturor, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Roxana, stii ceva? Ia pastreaza matale zapada aia la Constanta ca avem destula p-acilea, doar Dariei trimite-i pachet (Daria ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca si nu te vad bine innotand prin nameti ).

Scoatem muci cu sarguinta, Mircescu si-a pierdut si glasul asa ca nici macar nu tipa, se aude asa un "aah aah" ragusit din gatlej, dar compenseaza dand din maini, lacrimand si oftand.

Doamne ajuta ca nu mi-a facut vreo minune la antibiotic, am cerut cefalexin din prima, testul la penicilina mai la vara, mai vedem...v-am zis cum s-a umplut de bube de la un tricou vopsit cu o vopsea aiurea?

Andries

Mergi la inceput