Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata!
Ina hihi zici ca i-a placut lui Radu la baschet? bravo, super.
Andreea m condoleante pentru socrul tau.... sa treceti repede peste aceasta problema.
Nora e destept Rares (si fundul lui )
Gabi cum se mai simte Stefan? tu esti ok?
Olivia ai lipsit ieri la apel, cum sunteti?
ma duc sa vad filmele Norei si sa o vad si pe Stefi.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza...mi-e frig,mi-e somn..it's a happy,happy day
AndreeaM condoleantze pentru socrul tau!!!
AndreeaP m-am linistit daca ai canapele..si eu vreau s-o dau la tenis de camp din vara,tati ma bate la cap ca el din primavara o duce la inot,io-s cam fricoasa ca face ca toate alea daca-i intra apa-n nas sau in ochi...iar acu' vazandul pe Raducu la baschet,vreeeeaaauuu si io s-o dau,ca poate-mi mai dispar piticii de pe creier ca nu creste in inaltime fiindca nu bea lapte
Noricico super flacau ai..am admirat-o si pe Stefania craciunita...parca fetele ziceau ca pentru constipatie sunt bune perele...la noi merge ceaiul de musetel cu miere si vestitul mersul piticului
Cristalina pe unde umbli mama,ieri te-am pomenit si am zis ca tu meriti cate un premiu in fiecare luna...mandra la masa de pranz imi facu bucuria sa se inece la ultima lingurita asa ca a vomat tot ce a mancat..pentru prima oara..asa ca sterge covorul,spala haine ..da asta dupa ce mi-am revenit,ca mai tare m-am speriat eu
Daria te-am visat aseara,parca venisem in vizita si mandra mea se juca foarte frumos cu mandra ta...cu papusile
Adema multumesc pentru sfat am sa caut in farmacii!
Alice ti-ai revenit,cum te mai simti?L-am admirat pe Gizmo..mi-a placut aia in care sta pe olitza si se joaca..si pictura...mandra mea este la fel de talentata
ma duc sa fac o ciocoterapie poate-mi mai revin

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
In primul rand ... schimbuuul 3, pe unde sunteti ??? Polux, Andreea, Anca, Kiiim ...
Apoi ... Ioana, poi sa stii k s-ar juca fff cuminti, pe cand o vizita in Felix si la noi ?
Amironeanu, condoleante
Adema, poi ... intri diminetile la cafeluta si esti la zi
Nora, sanatate muuulta la voi, pupam artistul !

Eu raportez o seara super faina, in vizita la bebelina de 3 luni. Giulia a facut istericale ca dc nu o luam cu noi ... ata ete
La Oradea e un soare imens, un pic frigut, deci nix iarna

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

La mine nu e prea grozava ca vin dupa o noapte de muci, aspirat, paracetamoale la plod (al' mic) si ma pregatesc s-o iau de la capat.

Amironeanu imi pare rau!

Andreea (philip) sa stii ca la americani tenisul incepe la 3 ani!!
Eu cand l-am dat pe Vic asta vara la tenis m-am uitat pe forumuri si am vazut ca ei recomanda asa repede. Tot ce trebuie sa faci este sa-i cumperi racheta conform varstei si inaltimii sale.

Vic si azi ar merge la tenis dar asteapta primavara. El nu stie ca tenisul continua in balon, eu nu i-am spus asta ca ajungeam si eu ca Mihaela sa dezamagesc copilul pt ca nu pot sa ajung cu el acum la balon.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Io's chioara de somn, Barosana e intr-una din perioadele in care n-are chef muschiul ei de somn...si daca are doarme dimineata cand sunt io la servici ca sa aiba de ce sa se plimbe noaptea la muma-sa-n brate unde e cald si bine...:)

N-am mai intrat pen' ca am inceput sedinte de masaj anticelulitic...si cum dupa ora 14 sunt consemnata la domitzil nu pot sa ma duc decat dimineata in timpul programului...ooops!...:)))
Partea proasta e ca trebuie sa-mi termin treaba mai repede ca nu are cine sa mi-o faca asa ca nu mai apuc sa ma dau pe DC...:)

Noi suntem bine, voioase si schemoase...Care mai de care mai plin de fite, dupa varsta...:)))

Am vazut poze multe si frumoase ...Stefanut la zapada, dracusorul lui Daria..:), baietii lui Andries, Uka fotomodel, gizmo in casuta din parc, pe Raducu baschetbalistul

AndreeaM, condoleante

Daria, sa o mai intrebe Giulia pe mama lui bebe peste cateva luni, ca sigur v-o da... Nu o vreti pe Barosana!? Ca o trimit pachet. Si o primiti si pe Maria bonus...:)))
Nu v-am povestit, de Revelion ne-au invitat nasii pe la ei sa petrecem, cand ii povestesc lui bunica ma intreaba "pai nu aveti unde sa culcati copiii acolo ca nu au loc"... io le-as da, da' nu le ia nimeni....

Ioana, va urez sa nu mai aveti episoade din astea cu vomitaturi!
Maria bea o cana de lapte cu cereale dimineata (mic dejun) si intre jumate de cana si o cana seara la culcare.

Anca, sanatate multa.

Leeloo, insanatosire grabnica lui Stefanut si te asteptam cu vesti foarte foarte bune maine!

Felicia (pako) felicitari pentru primii pasi! Sanatate multa si sa nu va doara de loc la vaccin!
Si Maria o imita pe Oana, cand incepe sa imite plansul de bebelus imi vine sa plec de acasa

Biluta, simpatic edi cu masinile...:)

Roberta...a realizat tati ce flacau frumos are!?

Philip, aveti canapele, v-ati aranjat...:))
Spor la desfacut cutii in continuare...:)))

Olivia, sa aveti un an mai bun! Mi-a placut cum a stat Luca la sedinta foto ...:)))
Am incercat si cu ochelarii pentru inot la spalatul pe cap...nu merge!

Nora, bine ai revenit! Multa poezie in aer la voi in Moldova...hihihi
Imi place ca voinicul tau are fundul destept!

Andries, sanatate...

Vad ca vorbiti de tenis, baschet, inot...
Si noi ne gandeam sa o ducem pe Maria de pe la 5 ani, deocambata ne-am hotarat ca face pian si engleza ca sunt prin zona...:)))

Eu am inceput sa le fac baita la amandoua...show! Urla amandoua, chiuie amandoua...te dor creierii capului la final. Da-s simpatice

Ma duc sa dau o tura ca sa ma trezesc...Am epuizat si ultimele resurse cu mesajul asta...:)))
O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!

Stefan mi se pare ca este spre mai bine, desi a reinceput sa muceasca si din cind in cind mai si tuseste...Eu - ce sa spun - raceala inceputa inainte de Craciun nu s-a vindecat total - tot mai am probleme cu nasul si trebuie sa-mi pun picaturi ca sa pot respira...

Amironeanu - sincere condoleante...
Andries - sanatate multa lui Mirciulica!
Daria - vreau si eu putin soare de la voi! Poate mai topeste nametii de prin Bucuresti...
Mai, dar ce mai stiti de Ema-Dana-Speel???????

Vad ca deja ati inceput sa dati piticii la diferite sporturi - mie sincer Stefan mi se pare tare plapind - chiar l-am cintarit si masurat ieri - are tot 13.2 kg si 95 cm...ma mira ca in inaltime nu a crescut decit 0.5 cm de la 2 ani - oare e normal?? De-as putea sa-i mai dau macar ceva kg de la mine ca eu am luat niste proportii de nu va spun !

Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, lasa kg, sanatosi sa fiti, sa cresca bb2 si dup`aia slabesti tu ! Pupam fotomodelul senior !
Cristal, nu ne-o da, k mai are 2 baieti (14 si 6 ani) si fetita e rasfatata muuult asteptata. Da` Giulik a zis ca asa ei raman 2 baieti si io as avea 2 fete ... Daaar, daca va ganditi sa veniti in Felix, iti dau liber, parol !!! Stiu io un` sa duc 3 fete cucuiete !
Andries, pupici si muuulta sanatate la voi !

Restu` de mamici, unde sunteti ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Noah, daca ma tot striga Daria, sa raspundesc si io, sa nu zica oaminii ca am patit ceva !
Brei, da asa un rau nu mi-a mai fost de ceva timp bun, cred ca am imbatrinit si odata cu mine si ficatu' meu personal, ca observ ca nu mai da randamentu de altadata, haha !! Ieri am zacut tot restul zilei, ca am plecat rapid de la birou, altfel cred ca ma lua salvarea derect si ma ducea acasa ! Nu mai spun ca aerul rece de afara mi-a facut ceva bine, cind am ajuns sus in apartament mai aveam putin si dadeam coltul, asa de rau ma simteam. I-am spus lui florin ca ma duc imediat in camera, mi-a facut un ceai de musetel cu lamiie si miere si mi-am tras patura peste cap, abia pe la orele sase pm m-am trezit, sunase mama la telefon sa vada ce face odrasla ei mostenitoare de tron ! Bineinteles ca raul de la stomac s-a dus si in cap si ma luase si o minunata migrena ... pina seara insa mi-a trecut ceva-ceva, deci am fost capabila sa spal vase, sa string jucarii, sa pregatesc masa la baieti (la care nu am luat parte, ca imi venea sa vomit instantaneu de la mirosul de mincare), sa ii fac dush gizmoului si sa il bag in pat, la somnul de noapte ! Ziceam ca azi stau acasa sa imi revin, dar am zis inca o data ca la birou va fi mai bine, hehe !
Daca ma mai vedeti ca desckid frigiderul si sint tentata sa maninc slaninuta aia afumata, sa imi dati peste deshte cu linia !!
Sanatate tuturor celor bolnaviori !! Nu am apucat sa citesc prea mult, ma duc sa dau "raita" de punere la curent cu ce ati mai facut si revin ! Sa aveti o zi minunata ... Daria vad ca a trimis si paici neshte soare, e o zi faina la Bucuresti !! Pupici pentru toti !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders

Mergi la inceput

hi hi... eu acum am realizat ca trebe' sa bag cerinta la viitoarea bona sa stie si sa vrea sa foloseasca batista bebelusului, crez' c-or zice tantile de la agentii "inca una nebuna care vrea bona".

Andries

Mergi la inceput

Alice eu cand citesc de dureri de ficat, ma apuca si pe mine asa prin simpatie...sanatate multa!!
Gabi nu uita ca trebuie sa ne dai azi vesti bune, asteptam cu sufletul la gura!!

Andries

Mergi la inceput