Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata fetele !
Io vreau zapada pt Giulia, care seara de seara ma intreaba ca dc noi nu avem zapada k la teveu ...
Admirat constantenii !!!

Sanatate puilor si celor mari, sunt prin zona ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roxule esti tare, i-ai gasit sapca in ton cu ochii!! Cati cm are odrasla ta? Ca parca era cel mai inalt si vreau si eu diseara sa-l masor pe Vic.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries nu mai dau deloc nimanui ca nu mai este . dar nici nu imi pare rau, zau asa. mai putin copchilu' care e foarte dezamagit ca se topi omul de zapada. which reminds me, am uitat sa pun pozele cu omul de zapada....trebuie sa o fac azi. as zice ca are fro 105 cm...hai 106 dar nu bag mana in foc.
Daria las ca vine si la voi zapada, cica la sfarsitul lunii o luam iar de coada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza...hai sa ne batem in cm si kg..a mea avea la 3 ani si juma fix, 98-99 de cm si 16 kg!..
Simpatic foc Pat la zapada,seamana cu mamica lui...meii da' nu s-a plictisit de carsuri..a mea are un nou blocaj pe Shreck si Fiona,deja le stiu pe de rostca sa nu mai spun de povestile care le ascultam de n ori pe zi...
AndreeaP super coshul de baschet!
Olivia ce faceti,cum mai sunteti???
Sanatate la bolnaviori si pupicei...io azi nu prea functionez deloc..n-am chef de nimica

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Belea mare Cars, confirm..
Al meu il iubeste pe Dl. Bucsa si il simpatizeaza pe Trailer. Imi place, tine cu proletariatul, sindicalist il face mama!! Evident ca McQueen este eroul lui, dar de cumparat mi-a cerut sa-l cumpar pe Trailer.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Uite ca vin si cu vestile - bebeloi e bine, a crescut - are acum aproximativ 460 g - era vioi, normal dezvoltat, toate cele la locul lor, inclusiv "cucul" pe care cu mare placere mi l-a inscriptionat pe ecografie dl.Iosup... asta ca sa nu mai aiba tac-su niciun dubiu! Singura problema, pe care de altfel am avut-o de la inceput, este un flux usor crescut in arterele uterine - Iosup mi-a spus sa iau magneziu - o sa-l intreb luni pe Badiu sa vad ce imi recomanda.
Mi-a facut o poza asa frumoasa - l-a surprins cu talpitzele la vedere, asa aliniate ordonat - sa vad daca pot scana poza sa v-o arat si voua!

Stefan e si el mai bine, eczema de pe corp aproape ca nu se mai cunoaste, vad insa ca de pe fata trece cel mai greu - asa ma supar cind ii vad fetisoara patata...dar ce sa fac, sper sa-i treaca cit mai repede. Inca muceste (ca si mine de altfel), dar sper totusi ca de luni sa-l duc la gradinita.

In weekend (duminica) avem botezul nepoatei mele - Raluca, fetita sora-mii - am avut sarcina sa-i iau de la Viena cizmulitze roz, cizmulitze albe - ce sa mai, nu va zic cit mi-am batut capul (si picioarele) ca sa gasesc ce vroia maica-sa...

Cam asta ar fi - o zi buna va urez!

Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna dimineata tuturor si sanatate racitilor!
Roxi, ti-am admirat baiatu la zapada... Unde erati, ca nu am prins explicatia...?!
philip, dragut cosul de baschet! Avem si noi unul, dar nu a avut prea mare succes la Codrut...
De tenis am intrebat si eu un profesor si mi-a recomandat sa asteptam pana la 4 ani cel putin, ca e prea devreme inca...
Eu mi-am facut de lucru: il spionez pe Codrut la gradi! Au montat camere de supraveghere conectate la net si copiii pot fi vazut de catre parinti tot timpul! Asa ca...fac ce fac si ma mai uit la el:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Haideti sa continuam aici

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adema la noi in curtea blocului eram . hehe 007 scrie pe tine. si ce face Codrut la gradi?
nu, nu i-a trecut lui Pat nebunia cu Cars... e tot in floare. mai vrea masini... pe toate. ii tot zic ca i le aduce Mosul la anu'.
Gabi sa traiasca bebeloiul 2!! pupicei. v-ati gandit la un nume deja?

Mergi la inceput