Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roberta - inclin sa cred ca dr. are dreptate - din cite am inteles, la copii, mononucleoza este oricum asimptomatica insa Stefan avea majoritatea simptomelor - ganglionii limfatici mariti, amigdalele marite cu puroi, ochii (pleoapa superioara) umflati, oboseala aproape cronica samd...

Nora - bine ai mai dat pe la noi!

Daria - miine seara am programarea la ecograf, sigur ca am sa vin cu vesti, dar abia joi dimineata...

Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries, cum sunt fff interesata de subiect, cati ani are tipa cu hernia ? S-a operat la Bucuresti ???

Leeloo, te asteptam cu vestile fff bune joi dimineata

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Ieri l-am dus pe radu la baschet prima oara. I-a placut, el si vara-sa erau cei mai mici; sper sa -l tina entuziasmul, ca si-ar mai consuma din energie si poate ar adormi seara mai usor. Tare greu e cu trezitul asta de dimineata (si la mine si la fiu-miu), nu stiu ce-o sa ne facem cand va merge la scoala. La gradi nu ajungem inainte de ora 9.
Am pus si doua poze de la locu' faptei:

http://community.webshots.com/album/562140188oSAWMr?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Andries, cum sunt fff interesata de subiect, cati ani are tipa cu hernia ? S-a operat la Bucuresti ???

Leeloo, te asteptam cu vestile fff bune joi dimineata

36 si s-a operat in Bucuresti, e ft bine zice ea. Ma rog, hernia dadea semne de vreo doua luni, dar a ignorat-o pana a ajuns sa nu mai miste picioarele.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Bravo Ina, imi place si mie baschetul (sa ma uit adica )

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries, merci de info, io sper sa o duc asa muuuulti ani pana la operatie.

Ina, supeeer !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Asaaaaaaaaa...deci raport:
Noi am fost bine,de sarbatori toata lumea sanatoasa si voioasa.Dar acum avem muci de cateva zile si mai nou,azi avem bronsitaAm zis ca scapam,dar te pui cu urlatoarea??Vorbeste prichindelul non-stop...si tare...soacra il facCu ocazia excursiei la medic,l-au masurat si cantarit: 103 cm si 17 kg.Si pt ca e foarte darnic,a dat raceala si ma-sii,sa nu sufere singur,deci tusesc si io.Asta ca sa fiu in tandem cu Olivia,ne aruncam virusii peste balta.
Vad ca vb de sporturi...io ma gandeam sa il dau la vara la tenis de camp,unde a facut Andreea niste ore,asta vara...si ziceau ca primesc copii de la 4 ani.Sa vedem ce va fi.La gradinita e inscris la dansuri...dar din cauza de boli si mai ales...prevenirea bolilor,l-am tot luat la pranz si dansurile erau dupa amiaza...si imi pare rau,ca se pare ca prinde repede.Deci el n-a fost la ore si la serbare,ma asteptam sa fie cam pierdut,dar s-a descurcat.
La gradinita l-am inscris si la engleza,aia se face dimineata.A fost in decembrie o saptamana la gradinita...si cred ca au facut ceva...ca azi,jucandu-se cu trenul,bolborosea ceva...si cand am bagat urechea mai aproape,suna ceva de genul "I'm sorry" Pun pariu ca nu stie ce zice...dar tot l-am pus sa repete si spunea la fel.Deci inca e un mister...sau am avut 'auzenii'.
Sunt dementiale perlele piticlontilor vostri...le merge mintea grozav

Nu mai vb de dureri de shale ca iar ma doare punctul G Am un punct la cateva degete de coloana,pe shold,unde ma doare de mor...cica ar fi sciatica.Io ii zic pct. G Am si discopatie si sciatica...cred ca mi se apropie si mie zeama de cutit

Apropo de constipatie...de cateva luni,Rares e mereu constipat...nu mai stiu ce sa mai fac.Ii dau miere,ceai de musetel,fructe,iaurt...si nik...iese cumplit de greu.

Cat despre fantezii...al meu are ce are cu lupul...mai nou,intr- zi,la culcare,ma intreaba:
el:-unde e lupul?
io: in padure,in poveste,nu e aici
el: stiu unde este...in frigider!!
io: ce face in frigider?
el: pune sare
io: pe ce pune sare?
el: pe mancare,cum pe ce?

Mda...cred ca ii este frica de lup si incearca sa-l...umanizeze

Uneori are intrebari existentiale,la culcare:
el: ce face fundul meu?
io: fundul tau doarme,cum ar trebui sa doarma si guritza ta aia harnica
el: nuuuuuuuuu...maine mergem cu trenul la Bita si fundul meu se imbraca sa mearga cu trenul.Fundul meu e destept...

Si orice nu-i convine,face maine:'mergem la culcare?...el: nuuuu..maine"...mancam?...maine...si tot asa.

Iar scriu un mesaj cat Zidul chinezesc...ma duc sa hranesc populatia si revin.
Sanatate la toti copiii si mamicile bolnave...sper ca diagnosticele astea terifiante (cel putin pt mine) sa nu se confirme!!

Aici linkurile de la serbare (am impartit in doua parti,ca erau prea mari...si oricum e doar serbarea cu dansurile)Rares e in camasa rosie cu maneca lunga...obraznicatura care tot iese din rand,face cu mana,sare,isi pune poalele in cap si tot isi ia zona spre grupul fetelor.

http://www.youtube.com/watch?v=7P26A5wQShM
si partea a doua:

http://www.youtube.com/watch?v=a7Rrm4Ak0B4

(aici ,la sfarsitul filmului il vedeti cum se tot strecoara spre fete,Doamna il intoarce,dar el revine si ia la dans o fetita cu un cap mai mare ca el...si danseaza in spatele copiilor.)

Oricum,au fost deliciosi...io radeam cu camera in mana...a iesit tremurat filmul pe ici pe colo.

Si niste poze:

http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Craciun2007/

primele sunt niste filmulete,apoi poze de la Mos Craciun de acasa si cele de la serbare sunt la sfarsit.
Va pup...si revin...ca urla nemancatii

P.S.banc:
In spital este adus un tip cu o fractura craniana. Sora medicala completeaza fisa si intreaba: - Casatorit? - Nu, am avut un accident...

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mai, mai, mai, dar ce frumos si mare s-a facut rares, pupic la pitic si mamik. auzi, de ce erau barbatii inveliti asa, se taiase caldura taman de craciun? :)
ioana, canapelele le am, imi lipsesc paturile ca daca vine soacra o culc pe canapea, ea si-asa-i mica...:)
gabi, sanatate lui stefan si bafta la eco
mey, si mie imi place tenisul dar cred ca la 4 ani e cam mic, ma gandeam la fotbal ca nu-i asa complicat iar inotu-i inot :)
hai ca nu-mi merge creierul azi, poate scriu mai tarziu

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

V-am citit, am vazut ca si unele dintr voi ati avut vesti proaste, si eu intru in aceasta categorie, azi a fost inmormantarea socrului meu. Nu pot spune ca nu ne asteptam, dar tot a fost un moment dificil. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

De fapt eu am intrat doar sa va spun ca in filmele Norei o vedeti si pe Stefi, este imbracata in rochita de craciunita, chiar la inceputul celui de-al doilea film a filmat-o Nora mai mult (merci Nora, incerc sa descarc si eu filmele tale).

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Vaai, cat de mult scrieti! Clar ca nu pot tine pasul, oricat m-as stradui!:(
pako, nu-mi vine sa cred ce mari v-ati facut! Vorbesti deja de primii pasi si de dintisori! Andreuta ce mai face? Vreau si eu pozeee!
leeloo, superbe peisajele! Pacat ca ati avut peripetii de-astea si nu v-a tihnit ca lumea vacanta! Succes la eco![/b]
g_ioana, e ffff bun Plantagingival pt. orice fel de probleme cu gingivite, stomatite, afte etc. Incearca-l, poate merge!
O seara buna aveti!

Mergi la inceput