Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)
Raspunsuri - Pagina 16
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Pako pupici piticilor,mamaaa ce a trecut timpul in curand face si Liviu un anishor!Cu gradi si io am zis la fel sa mai aman cu un an imbolnavirile....ii cam nasoala treaba cu inscrierile ca trebuie sa o bag direct la grupa mijlocie,care-i deja ocupata de cei care vin din grupa mica...si-s 40 in grupa si cica sa ma rog sa renunte unul la toamna ca mai mult de 40 nu primesc...mai cautam...
Andreeap, hai meiii ca stati bine cu aranjatul casei daca aveti timp si de saniush...cred ca vin in vizita cand s-o hotara mandra sa se marite,ca Pupi este pe lista noastra de potential ginerica si pana atunci va luati si canapele!!
Vivia pupam Uka zambaretul,superbe poze ce-mi plac cand pozeaza..si insanatosire grabnica la amandoi!!!
Roberta iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune vineri!!!Matei este un scump ca de obicei si chiar are dreptate baiatul ca este un frumos
Aseara mandra se contrazicea cu tacsu si-i zice la un moment dat.."pe cuvantul meu de onoare!"..am descoperit si cauza durerii dintisorului,a pregatit la vestita bucatarie..friptura de tigru si a muscat din ea..adik dintr-un tigru din ala de plastici s-a umflat destul de rau gingia deasupra dintisorului,am luat un gel gingival cu musetel si patlagina si i-am dat si nurofen,sper sa-i treaca..daca nu mergem la doctor...
pupicei
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Nora__ spune:
Neatza!!!
Iaca vine Nora care,
C-o naframa-ntr-un chibrit,
Sa va ceara iertaciune,
Ca de-aici a cam lipsit
- Tu esti Nora?
- Io-s Marite,
Am venit sa share-uiesc,
Poze,filme si bucate
Cu voi sa le-mpartasesc!
Intai sa va spun din suflet:
La multi ani!!! cu bucurie
Cu sanatate sa va fie
Noul An...si mai departe
De inc-o mie s-aveti parte!!
Copilasii sa traiasca,
Mereu sa va veseleasca,
Sotzii sa va fie harnici
Si atenti si mereu darnici
Soacrele sa stea departe
C-asa scrie la carte!!
Job-ul sa va mearga struna...
Munciti o zi...si stati o luna
Bani s-aveti din plin,tot anul
Fericire...cu toptanul...
Voi sa fiti mereu frumoase
Sanatoase,norocoase,
Sa va bucurati de toate...
LA MULTI ANI!...si sanatate!!!
Cioc!Cioc!....pot intra?
Nora
Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Oooo, aparu dintre nameti si sister Noraaaa !! Incep sa ma simt mai bine !! Uelcom bec, draghe !! Cum sa nu te primim ??
Uite si pozele de care vorbeam - aici si aici (astea din urma sint incomplete, ca se bloca uebshotsu si dupa nu am mai avut timp sa incarc si restul).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Mai sa fie, azi se face vreme de plaja la Iasi ca a aparut Norica!!!
Fetili, copilul meu cred ca va fi poet, ca sa fiu in ton cu aniversarea Eminescu- aseara mi-a zis suav: "Intoarce-te mami cu fata la mine sa iti privesc chipul cand dormi"
In schimb nu le are cu sportul de nici o culoare, alerg eu mai mult decat el cand iesim pe undeva. Eu as opta pentru innot si/sau tenis de camp, cred ca dezvolta cel mai frumos corpul si sunt si sporturi "curate".
Sar de la una la alta, ca acusi vin capitalistii la birou si restrictioneaza traficul:
GABRIELA, eu am fost diagnosticata cu mononucleoza infectioasa pe 3 ianuarie. Am fost de atunci la 4 medici si toti au "demolat" acest diagnostic. Deci, mi s-a spus ca daca nu exista modificari ale splinei si ganglionii mariti, nu se poate vorbi de aceasta boala. Olivia iti mai poate da si alte simptome care cica sunt obligatorii.
ROXI, sanatate matusii tale!
ALICE, slaninuta e buuuuna, dar ar trebui sa fie trecute pe ea avertismente ca pe pachetele de tigari! da-i cu ceai de sunatoare ca face bine!
Eu sunt amarata ca nu pot incarca sau viziona poze, acasa mi s-a stricat PC-ul si la birou nu pot
V-am pupat, o zi buna, mai revin!
g_ioana spune:
...iaca azi in zi de sarbatoare aparu si "Eminescu-Nora"..te primim cu bucurie,scrie di tate in continuare....poate-i trec greturile cuscrei di la capitala
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Leeloo, multa sanatate lui Stefanut. Si asteptam vestile de la ecograf (am inteles eu bine, azi mergi ?).
M-am uitat pe poze, Alice. Daca vedea Giulia zapada, dadea in benga.
Voi va puteti inchipui k la noi e soareee, e frigut, dar e soareee, nici urma de zapada, gheata, ceva-orice. E frustrant.
Si Giulia are o iegzplicatie, adek, nu ma duci la sanius, eu ma dezbrac k e vara ...
Roberta, pupici muuulti poetului !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
Andries spune:
"Domnule Napasta scoala-te sa ne luptam!"
asa incepe o zi de-a lui Victor, cu o invitatie din partea lui Tati in caz ca nu v-ati prins, daca-l invita doar sa se scoale pur si simplu, ala micu' nu misca neam'
Andries
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by Andries
"Domnule Napasta scoala-te sa ne luptam!"
asa incepe o zi de-a lui Victor, cu o invitatie din partea lui Tati in caz ca nu v-ati prins, daca-l invita doar sa se scoale pur si simplu, ala micu' nu misca neam'
Andries
aripile mele
Andries spune:
Am citit despre problemele de sanatate, nu stiu cum se face dar de la o vreme tot se inmultesc si parca aud din ce in ce mai des de ele, ieri seara am aflat ca o buna prietena a fost operata de hernie de disc, ajunsese sa nu mai poata misca picioarele...si tanara fata, nu-mi vine a crede.
Asa ca fetelor, numai de bine si de sanatate va doresc, voua, copiilor si familiilor voastre!!
Noi suntem in faza de gelozie blanda, adicatalea Victor ii ia lucrurile lui Mircea si spune ca-s ale lui, ieri noapte a dormit cu paturica lui Mircea si cu perna lui si cu mama lui (aia de trebe s-o imparta cumva )
am reusit sa-l fac sa manace supa acasa, pe motiv ca e constipat de la atata orez cu lapte!! Se vede ca sta cu bucatareasa dimineata la gradi, ca mi-a reprodus tehnologia de fabricare a supei cu "morcovei" si "uleiutz", te pomeni ca iese vreun mare chef din el ca meseriile noastre sunt prea grele...
Mirciulix creste frumos, lung si slab, cred ca-l ia pe Vic la inaltime, face 1,90 ca popa.
Si ca sa-mi faca o bucurie, ieri i-am pus un tricou bleumarin pe el, in cateva ore s-a umplut de bube. Scot tricoul, spal copilul si trec bubele in 20 de minute. Deci coloranti din imbracaminte bleah...mai si nu era luat din piata, ci din carefour...
Andries
szivarvany spune:
Giulia se trezeste cum aude ca merg in locul ei la gradi Dupa care urmeaza instructiuni cu imbracatul si pieptanatul
Si vreau sa va zic ca al meu copil e obsedat de guma de mestecat E innebunita. Partea buna e ca e convinsa ca dak papa legume si fructe va face si ea baloane
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani