Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

a, ca zicea biluta de dansuri. eu am zis ca sa incep ceva cu philip si m-am hotarit la fotbal si inot, numai ca inotul incepe abia in mai (desi piscina e im interior) iar incrierile la fotbal abia in iunie-iulie cu meciurile in august...ce alte sugetii aveti?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Andreea, eu raman la..."baiatul e frumos sa faca inotul"...cred ca si tenisul de camp il dezvolta bine.Spor la aranjat!

Noi si acum bem lapte din biberon....1 litru pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako, poze nu ai ?
Si si noi bem lapte din bibe ... sau te refereai la Liviu ?
AndreeaP, inot, tenis, basket, dans, karate, calarit. Si daca vom avea unde patinaj si ski. Astea le va incerca k vrea mama`sa Si`apoi sa aleaga ce vrea sa incerce si sa practice, daca va vrea, ofcorz.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

daria..de andreea e vorba....liviu bea decat 2 biberoane pe zi...l-am 'intzarcat' si pe el cu lapte proaspat...

cu pozele mai greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxa sa ai o saptamina fara emotii...Lasa-l pe Pat sa mai stea acsa..are cu cine..decit sa va imbolnaviti...
Vorbeati de activitati. Eu am gasit o sala de gimnastica..si cred ca mergem acolo..dar doar pt fun...Eu stiu ca multe sporturi se incep dupa 4 ani..unele chiar dupa 5...Exista si explicatii stiintifice de ce nu este indicat inainte..
Mihaela ,eu ca sa evit plinsul chiar si de citeva minute..ii pun ochelari de inot..si toata lumea fericita...
Felicia felicitari pt primii pasi!
Daria nu aveti iarna?
Roberta tinem pumnii sa nu iasa nimic! Tare faza cu ..frumosul!

Noi (eu si Luca) am racit..Si ca deobicei , chestie neinteleasa de mine...eu sint mult mai bolnava decit Luca ..cum ramine cu maturizarea sistemului imun?:))

mai vin sa va arat niste poze

edit Andries vazut tatal erou!!! Super..
Gabi frumos ...cam putina zapada sau mi s-a parut mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2159650280100032467khffwr?vhost=good-times

Toate pozitiile sint alese de "dinsul"..care mai nou solicita sedinte foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Luca e un duuulce

Buna dimineata tuturor !
Pe unde sunteti toate ???
Alice, Vrabiuta, BlueAngel, Cristalina, Mitzu, Carmenp, Roller, Ina, Papadiiile ? ...
Rox, cum sunteti azi ?

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
sunt relativ bine, matusa mea a trecut ok peste cele 24 de ore critice dupa operatie. asteptam acum rezultatul practic, adica dupa ce ii scoate bandajele ar trebui sa si vada
Olivia ce poze alege mandru'!! bestial! saptamana asta nu are cu cin sa stea domnu' Pat asa ca vrand nevrand la gradi. ata ete.
Robi sanatate multa si tie si soacrei tale iar tie rezultatul de vineri sa iti aduca vesti bune! sper sa scapati si de varicela!
Felicia multi pupici voua, Daria are dreptate, mai pune niste poze sa il vedem pe Liviu baiat mare cu 6 dintisori!
Mitzu sunteti ok?
Andries niste dulci baietii tai! gradinita are caldura in week end dar au avut o teava sparta toata saptamana trecuta si ioc caldura.
Patrick i-a dat mosului biberoanele lui ca sa le duca altor copii mai mici. asa ca acum bea doar din pahare colorate laptele, mai cu rugaminti, dar il bea.
pupici tuturor si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!

In primul rind vreau sa-i transmit citeva ginduri lui Nicole - imi pare tare rau de ce ti s-a intimplat, stiu cum e pentru ca am trecut de doua ori prin asta, dar pina la urma totul a fost ok, asa cum sunt sigura ca o sa fie si la tine! Durerea trece pina la urma, se sterge, iar cit de curind o sa puteti incerca din nou. Fii tare, noi iti suntem alaturi!

Kim - zapada a fost multa, dar in satul unde eram noi incepuse sa se topeasca, plus ca ei dau zapada, strazile sunt curate, curate nu ca la noi... - pirtiile insa erau super, pline de zapada si in stare extrem de buna - iar acolo sunt peste 300 km de pirtie...!

Stefan e mai bine, ieri m-a sunat dr. din Austria sa-mi spuna ca nu e streptococ A asa ca pot sa-i opresc antibioticul - concluzia este ca are mononucleoza (sau boala sarutului...) - si sper sa-i treaca total cit de curind...

Gata, fug la treaba, ne auzim mai tirziu - o zi buna la toata lumea!

Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Io-s pe aici, da nu stiu ce am mincat aseara care mi s-a pus drept pe ficat (niste slaninutza afumata, cred)si acum ma simt ca drequ, toata noaptea nu am putut dormi ca lumea si am facut carare catre baie !
Va pup pe toate, am mai citit si din urma, am vazut si poze multe si frumoase, dar am creierul amortit si mi-e greu sa nominalizez ! Vroiam sa stau acasa, dar m-am gindit in sinea mea ca nu o sa ma lase nimeni sa ma odihnesc asa cum trebuie, in consecinta, urmind modelul Cristalinei (care vine la job pentru relaxare ), m-am tirit si eu pina la birou !
Am pus si citeva poze noi, imediat va dau si linkurile !
Ma duc sa imi beau ceaiul de sunatoare cu muuuuulta lamiie ! O zi minunata va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate
time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders

Mergi la inceput