Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)
Raspunsuri - Pagina 14
leeloo2004 spune:
Buna fetele, v-a fost dor de mine? Ca mie mi-a fost tare dor si mi-ati lipsit tare mult!
Azi e prima zi la birou, ne-am intors ieri - am avut din nou o vacanta semi-ratata, de data asta din cauza lui Stefan care s-a imbolnavit - bine de plecat am plecat amindoi bolnavi si eu si el, dar acolo mi-a facut o viroza urita, cu o eruptie nasoala si ciudata pe piele, eruptie care nu i-a trecut nici in momentul asta. Prin urmare e acasa, nu il duc la gradi nici saptamina asta, ii dau antibiotic si il tin in casa - cum de altfel am stat si majoritatea vacantei in Austria...In fine, una peste alta m-am odihnit totusi chiar daca am fost in carantina in camera, am citit si m-am uitat la toate posturile vorbitoare de limba germana - inca o saptamina si cred ca imi aminteam toata germana invatat la scoala...
La birou m-au luat de noua, asa ca am la treaba de nu-mi vad capul...
Va pup pe toate si daca mai pot, mai revin mai tirziu!
Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza,neatza eu vin si la cafea si la condicutza
Andries,foarte frumoase poze,pe mine m-au emotionat,in special cea in care se uita la TV...uite o pentru tati,ca mai rar vezi asa ceva...sa va traiasca puii frumosi si smecherasi!!
Leeloo bine ai revenit,insanatosire grabnica lui Stefanutz,tu cum te mai simti,samburelul ce mai face?
Daria noi sambata am iesit la saniush si bulgareala,sic,m-a alergat mandra de mi-a iesit sufletu...duminica a fost cald si s-a topit si partia noastra
Bilutza super tare Edi cu masinile...noi musai cautam in zona ca am reusit macar un lucru sa prelungim contractul cu bona,asa ca ea o va lua de la gradi,azi tati este la tatonat teren la gradi
Roxi iti tinem pumnii sa treaca cat mai repede si mai bine saptamana!!
AndreeaP este gata casa,ca io vin la inaugurare!
Mandra se plange de aseara ca o doare un dintisoroare calgelul sa chestiile alea cu care ii dadeam cand le cresteau dintisorii au vreun efect?
Aaaa,ca era sa uit,eu m-am hotarat sa nu-i mai dau lapte mandrei dupa ce adoarme(cu gandul ca poate se mai linisteste noaptea....ai vostri cat lapte mai beau si sub ce forma???
pupicei
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
biluta28 spune:
mamagiulia -- din pacate nu are cine singura solutie a ramas sa merga singura dar peste 2-3 ani cand va fi instare sa se descurce singura pe mijloacele de transport....
....aa si uitai sa spun ca mai nou lipim toata ziua abtipilduri pe carti asa ca avem o adevarata biblioteca cu reviste cu autocolante....
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
leeloo2004 spune:
Am gasit 5 minute sa pun si pozele din vacanta - nu sunt multe pentru ca, asa cum va spuneam, am fost "carantinati" in camera destul de repede...
http://good-times.webshots.com/album/562123955epyCIw?vhost=good-times
Ioana - multumesc de intrebare, sunt bine, am inceput sa simt miscarile simburelului, dar e cam lenes de felul lui - astept ecografia de miercuri...
Gabriela 21+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by Andries
foiota...
Mihaela daca vrei te pot ajuta eu pentru costume de dans, mama mea coase excelent si are si o gramada de timp asa ca daca te razgandesti spune.
daca vreti sa va distrati un pic
http://family.webshots.com/album/562114592wdsMQH
Andries
Multumesc frumos de ajutor dar nu-i asa de simplu pentru ca trebuie sa fi acolo sa vezi cum se fac. Ideea e ca doamna spune cam ce vrea, se cumpara materialul si accesoriile ( materialul la comun restul se descurca fiecare cum poate) si apoi cineva le croieste sau nu.... apoi fiecare mamica, bunica, sau bona dupa caz care se ocupa de copil se ocupa si de costum. Cand sunt aproape gata se face proba pe toti copii si doamna mai face diverse modificari dupa cum ii vine ei. idea e ca toate astea se intampla in ajun de spectacol cand repetitiile sunt aproape zilnice si modificarile la fel.... asa ca-i complicat rau daca nu-i cineva cu ea in permanenta acolo sa vada si sa auda ce si cum trebuie facut si sa si faca de pe o zi pe alta .... Bine inteles asta e asa la doamna acesta caci fiecare cu stilul ei... Anei aici ii placea pentru ca ar fi fost si cea mai buna prietena a ei care deja e in trupa de 2-3 ani si pentru ca ceea ce-i invata era super deja la revelion a facut furori cu felul cum a dansat... As putea sa o las incontinuare la incepatori si sa nu merga la spectacole dar cine o duce si aduce asta e problema caci noi locuim in Titan iar cursurile sunt la palatul copiilor si nu ai mijloc de transport direct.....
In fine hai ca am scris prea mult dar m-am descarcat si eu la voi ca tare rau ma chinuie constiinta ca nu-i pot oferi ce-i place
biluta28 spune:
Andries--- si vazui si pozele super cea cu pernele si ai mei stau cu pernele pe mine....
Leelo - vazut si pozele Din Austria imi pare rau de carantina voastra... sanatate multa in continuare
szivarvany spune:
Vazut 3 barbatei pe cinste si un mofturici superb inzapezit
Biluta, imi pare rau ca nu e rezolvare acum ... daca te ajuta cu ceva sa stii ca nici eu nu ajung cu fie`mea la nicio activitate in timpul saptamanii, eu ajung in oras dupa 6 juma seara. Voi vedea cum fac cu inotul la vara ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
pako spune:
salut
Nicole, imi parefoarte rau de ce vi s-a intamplat...nu am citit din urma ci mi-am dat seama din mesajul Liei unde ii dau mare dreptate si te sustin si eu prin vorbele ei.Mult curaj....stiu cum e, am trecut prin asta iar la numai 2 luni de la dezastru Dumnezeu mi l-a dat pe Liviu....trebuie sa ai speranta...pupici multi tie si Moatei mici.
Andries, da ai barbat curajos...suuuper...sa-l ia in brate, sa-i dea papa.Al meu acum la 1 an a inceput sa-i dea o atentie, un zambet...pe Andreea prima data a luat-o in brate la la 4 luni...hehehe.
Leeloo,ce vedere frumoasa ati avut...sanatate lui Stefan!
Vazut si gorodica cu bucatarica...pup ochii ei frumosi.
Suntem bine...toti.Pe Liviu il tot cocolosesc sa nu raceasca pana peste 2 saptamani cand facem vaccinul de 1 anisor.Ieri a facut primii pasi, asa timizi.Avem 6 dintisori, e un cuminte de baiat....
Andreea e ca o caprita...il imita in toate alea(in loc sa fie invers).Cu gradinita m-am linistit...o dau in toamna odata cu toata turma ca acum e mai greu pt. ea ca deja prieteniile s-au facut in grupe si mi-e sa n-o marginalizeze copiii.Iar cand aud de copii bolnavi din gradinite mi se ridica parul...sa ma lupt cu 2 la boala...stiu ca n-o sa scap da' mai ma aman si io...
roberta04 spune:
Hello!
Eu am avut un week-end plin, dar tot am gasit ieri timp si l-am dus pe Matei in Copou la zapada, e prima data cand merge in parcul de joaca iarna si a fost foarte mirat ca nu se poate da pe toboganul plin de apa cu gheata, dar in schimb am tras o bataie cu bulgari si o tavaleala prin zapada de toata frumusetea.
Sunt inca cu emotii din mai multe puncte de vedere, v-am zis ca Matei a intrat in contact cu o fetita care a facut varicela, am zis ca am scapat, au trecut 19 zile, dar uite ca un alt baietel cu care s-au jucat atunci a avut aseara prima eruptie, deci inca suntem in pericol Faza este ca face, face, asta e, dar nu am cu cine sa il las acasa.
Si alte emotii, sambata am reusit sa merg la institutul de gastroenterologie si hepatologie, rezultatele la virusemia pentru hepatitele B si C vin abia pe joi, vineri, asa ca stau intr-un stres...
Mai mult, si soacra mea e internata in acelasi spital, ea are o boala grava la colon descoperita acum 3 ani, nu a respectat regimul, nu a mai luat tratament si s-a agravat si acum e cam nasol...
OLIVIA- sa treci mai usor peste toate, stiu cum e sa vina toate relele odata dar nu avem incotro, mergem inainte! Sa stii ca am facut ce mi-ai sugerat si e negativ.
GABRIELA, bine ai revenit, urata treaba cu carantina dar macar ati iesit. Pozele le vad acasa.
IOANA, noi am scos biberonul de un an, lapte bea fluctuant- o zi 100 ml la micul dejun cu sandwich-uri, alta data 500 ml pe zi, ba simplu ba cu cereale, are si cate o saptamana in care il refuza dar mananca branza de vaci, cascaval, iaurt. Am grija sa urmaresc ce lactate mananca pentru a nu-i lipsi complet din alimentatie.
Nu te-ai uitat ce are mica la dintisor? Matei are probleme mari cu dantura dar Calgelul are efect pentru cateva minute.
BILUTA, am ras singura de cum a botezat Edi masinile
DARIA, nu ne trimiti ceva vreme calda? Mie nu-mi place mizeria asta de pe strazi...
...si ultima perla: "tati, tu realizezi cat sunt de frumos?"
V-am pupat!
philip spune:
neata
ioana, pai casa-i gata ca doar n-am construit-o noi :), hai zi cand vii sa ma apuc de invartit niste sarmale. acu ca am mai multe camere am si unde sa te culc numai paturile uimi lipesc, mai am varianta saltele sau pe canapele. hehehe, hai ca dau in rime
noi we ni l-am petrecut prin munca si distractie, si sambata si duminica am facut treaba/cumparaturi pana pen la 3-4 dupa care am taiat-o la sanius. avem 2 sanii, una rapida si una mai lenesa asa ca pt mami numai ca piticul se da singur si eu am ramas fara sanie ca ne-a fost frica sa-l lasam singur pe cea vitezomana.
ma declar multumita, am livingul, bucataria, dormitoarele, baile, spalatoria si camera-depozit cat de cat aranjate. mai avem un dormmitor si biroul care inca are j de mii de cutii. si tot arunc...nu's cum poti acumula atatea rahaturi.
azi philip s-a dus cu tati la gradi dar nu prea i-a convenit. eu aplic in continuare la joburi, poate-poate da norocul si peste mine, is trista ca bunicului i-a revenit cancerul...
andries, i-am vazut pe baieti, super si asa mi-a starnit nostalgii sa-l vad pe victor cu degetelul...si felicitari sotului pt ajutor (asemenea lui john al lui cristal).
gabi, bine at revenit, pozele si peisajele sunt super, stefan a crescut dar tu te-ai ascuns cu burtica :(
va pup, o saptamana minunata
philip&andreea