Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor, azi am inceput sapatamana a doua, am 83,3 kg, deci 2 kg intr-o saptamana.
Am inceput si eu sa-mi fac un plan de masa pentru saptamanile de mentinere, ca altfel n-am nici o sansa. As vrea sa tin trei saptamani Scarsdale, oare se poate? \ca dupa vine sotul si incepem vizitele si mi-e groaza... nu stiu daca ma voi mai putea tine de regim.
Tot este bine ca am reusit o saptamana, asta imi da incredere ca pot si parca nu ma mai simt tentata nici asa de dulciuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Mai fetelor, ati auzit de proslim?pe mine ma bate gandul sa iau da e cam scump.Stiti ceva de el?cica ar fi natural si ajuta in procesul de slabire.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... astazi a fost ziua mea ... dau de baut si cate o felie de tort(mica, mica).
Fetelor spor la slabit in continuare ....parca vad ca de sapt viitoare vin iarasi alaturi de voi.
Va si mai vb.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Saryta sa fii sanatoasa si sa ai tot ce iti doresti!

Eu am fost smechera mi-am programat astfel incat sa termin dieta inainte de ziua mea,care e sambata ,ca macar sa bag si eu ceva in gura la masa.Oricum multam pt felia de tort virtuala.Si nu te lasa ca ai sa slabesti ,primele zile sunt mai grele dar apoi devine un mod de viata.Azi de exemplu eu le-am facut la ai mei shaorma si nici macar n-am gustat,asa ca ma calesc pe zi ce trece.

Carstea
nu am auzit de Proslim dar m-ai facut curioasa asa ca ma interesez.

Fetelor spor la slabit ca in ceea ce ma priveste eu slabesc sigur daca ai mei copii nu se insanatosesc mai repede,deja atatea nopti pierdute au lasat semne.Va pup

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Astazi 61 kg.

La multi ani Saryta!

Ralu sanatate multa! Am retinut eu ca erau bolnavi copiii Sarytei, de fapt erau ai tai?

Noi o sa mergem la patinoar sa facem miscare.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Of, m-am uitat in urma! Despre tine era vorba Ralualexandrei! Confuzia a venit de la faptul ca amandoua sunteti mamicute de trei copilasi si ma gandeam ce greu va este cu toti bolnavi si va compatimeam.
Scuze pentru confunzie!
Va doresc multa, multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Sal'tare doamnelor...

Cum merge ? Aveti noutati ??

Carstea, eu nu am luat niciodata medicamente...pentru ca toate (homeopate sau nu) "ajusteaza" un pic functionalitatea glandei . Cand nu mai iei....se duce efectul si nu numai...in multe cazuri te poti ingrasa brusc !

Asta e DOAR PAREREA MEA, SI TE ROG SA O IEI CA PE UNA PERSONALA ! Mai ales ca nu sunt medic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Eeeee , stiu si eu Briana ca nu-s bune ajutoarele astea dar nu inteleg de ce nu dau nimic jos de o saptamana.Tie ti s-a intamplat ?
In seara asta merg la aerobic dar din cate stiu asta inseamna sa te misti mult nu sa faci forta.Sper sa rezist.Apoi urmeaza sauna.
Eu am fost foarte increzatoare la inceputul curei crezand ca dau jos 6 kg si cred ca de aia sunt asa demorelizata.Maica-mea a dat jos 5 kg .
Intrebare:zicea in cura ca varza trebuie gatita?!Eu azi la primul pranz din mentinere vreau sa fac o varza calita si bagata la cuptor(cu bulion si ceapa dar fara ulei) si o bucata de pui.o fi ok

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HHROBR spune:

Si eu am facut varza si am pus si niste piept de pui pe deasupra si a iesit o nebunie....Pofta buna dragutza!!!

Eu sunt in saptamana 2 de mentinere dar am avut destule abateri:(, inca nu m-am cantarit dar lunea viitoare o voi face...

Dieta mea de mentinere pe saptamana 1:
diminetile alternante:
-1
2 felii grefa+1 felie paine neagra+1/2felie cascaval+1cub branza topita+2felii rosii+1 ceai macese
-2
65gcereale+250giaurt0,1%grasimi

Pranz(varinate):
-ceapa+ciupecide la borcan+conserva ton(fara ulei)+1felie paine prajita
-legume la cuptor+banana
-supa de legume
-peste marinat+ceapa+rosii
-supa crema de ciuperci
-varza+piept de pui+ardei iute+mamaligutza

Cina(variante)
-salata(rosii+masline+salata+castravete+masline+cascaval)
-salata anterioara insa schimbat cascavalul cu ton
-salata de fructe
-branza+smantana+mamaliga

La multi sanatosi si plini de succese ani draga SARYTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

Buna fetele ,
gata de azi sunt la dieta....stiu ca nu m-ati crezut .Azi am mancat numai legume si fructe(morcov.salata si castraveti+potocale)si am baut ceai si apa la greu.M-am cantarit dimineata si aveam 76 kg.Sa vad cate o sa am lunea viitoare.Deci sapt asta mananc doar legume si fructe?Ce sa zic pana acum e bine dar sa vad ce fac seara ca atunci e mare problema .Eu zic ca daca trec de sapt.asta pot sa merg mai departe lejer.Astept in continuare ideei de meniu .Nu ma ocoliti ca ma supar tare.Eu chiar vreau sa slabesc si am nevoie de suport .Daca as ajunge si eu la 60 kg ....oooo dar cred ca am asemenea imaginatie de la foame.

Astept in continuare ideei de meniu (prima sapt de dieta)

Va pup

Mergi la inceput