Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Luminita cred ca ai gresit subiectul... Numai legume si fructe era la Superdieta.
Scarsdale are meniu fix...

Eu fetelor ieri am dat-o in bara rau de tot. Am fost cu fiimiu la mall si si-a luat de acolo un cheesburger, pe care bineinteles ca nu l-a mancat, l-am adus acasa, pus in frigider, copilul nici n-a vrut sa se uite la el, asa ca l-am mancat eu pana la urma , ca doar nu am dat bani degeaba pe el. Acum mea culpa si i-am promis ca nu-i mai iau, decat ce stiu eu ca mananca.
Am avut emotii pe cantar, dar macar nu a mai crescut, tot 83,3 arata.
De acum promit sa ma tin, am inceput si eu cu lunea, ca toti oamenii, pana in weekend totul va fi OK dupa aceea vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Filofteia ai facut-o.
Nici pana acum nu m-am cantarit din lipsa cantarului,pe care evident nu lo-am cumparat de ametita ce sunt.
Mai am cateva zile si termin,abia astept sa vad cat a slabit.
Spor la slabit fetelor si mai dati cu subsemnatul.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
Filofteia ai facut-o.

Dar m-am redresat . Azi m-am cantarit iar si aveam 83,0...deci functioneaza.
Andra i-ati cantar caci pe mine una ma mobilizeaza sa vad cum slabesc pe zi ce trece.

Voi cum rezistati ispitelor? Ieri m-am tinut tare, bona facuse placinta de mere . Pana la urma am acoperit-o cu un catron sa n-o mai vad . Iar seara fiimiu a vrut clatite, asa ca alt castron si peste ele.

Aveti vreun secret? Poate imi spuneti si mie.

A si pentru fetele mai vechi, care au slabit deja, acum cam ce mancati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor am fost la aerobic si la sauna.O ora jumate de aerobic si forta au scos untul din mine care n-am mai facut miscare de2 ani .
Rezultatul de dimineata 300 g mai ptin.Pe mine m-a motivat ca am ajuns la 76,5kg.
Azi de dimineata am mancat o felie de paine integrala unsa cu branza topita
La pranz varza cu cateva felii de branza telemea
Diseara voi manca o salata de rosii cu branza.
Bafta si acoperiti ispitele!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

HMMMM cum ocolesc eu ispitele,pai ma gandesc ca daca ma las prada lor ajung ca soacra-mea,e de ajuns sa ma gandesc si mi se face greata.
Sa detaliez un pic,e genul de om care nu pune niciodata o portioara la frigider,mai bine o mananca ea,si mananca frate cu pofta ,cu plescaituri,in fine ce sa mai,gretos,asa ca asta e secretul meu.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Supeeeeeeeeeeeeeer exemplu! O sa ma gandesc si eu la a mea ca sa ma motivez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua!
Saryta, te rog sa modifici datele la mine
Am intrat in zona galbena! Am 60 kg
Sunt in ziua 6, dar am avut o abatere grava acum 2 seri pentru ca a fost ziua cumnatului meu si am fost la restaurant, unde nu m-am abtinut...

Ralualexandrei ce fac copiii?
Sanatate multa!

Si apropo de mancat orice, oricand. Citeam odata, nu mai stiu unde, ca prima regula care trebuie invatata in momentul regimului este aceea ca nu esti cosul de gunoi al familiei, ce lasa altul sa mananci sa nu se risipeasca.

Va doresc o zi buna si sa auzim numai de realizari!

Totusi, pe unde sunteti? Ati renuntat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

eva - bravo, mai ai un pic si gata.
De sapt viitoare ma bag si eu iar ... vreau sa ajung la 55 ... sa vad ... caci la mine pragul e la 56 mai jos nu scad.
Spor la slabit!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Ipearina poate vrei sa stii ca azi am avut "exemplul"invitat la masa,asta m-a facut sa mananc cateva ore mai tarziu.

Eva copiii sunt bine,eu sunt aia cu probleme,continui sa tusesc ca un magar asa ca m-am autoizolat in sufragerie ca azi-noapte cu tusea mea am trezit bebeul de 2 ori.

Inca nu am gasit un cantar ca lumea,am fost doar prin Cora,in fine o sa mai caut dar cert este ca persoanele care nu m-au mai vazut demult au facut azi "Oauuu da ce ai slabit!",deci se vede.

Va pup fetele si spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Doamnelor....Ralu si Filofteia.....nu pot decat sa va imbratisez si sa ma bucur alaturi de voi !

Cunosc bucuria....e un sentiment minunat cand descoperi ca "se poate..."

Mergi la inceput