Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HHROBR spune:

Eva03 - Sunt aici draga mea, am terminat dieta cu rezultatul de 5,1kile in minus. Duminica si ieri am mancat niste croisante si niste cartofi copti, chiar mi-a dorit asta sa vad cum e..nu m-am simtit vinovata, dar senzatia de imbalonare de dupa, chiar nu mi-a placut...De cand am terminat dieta adica de vreo 3 zile am pus pe mine 400g. Asa ca de azi, ordine si disciplina, astazi am program de aerobic acasa, doar 30 de minute dar asa de intens e programul asta (Fittnes yourself) de scoate untul din tine:))).
Milioane de felicitari pentru rezultate, usurel usurel ne invatam sa scapam si de glucidele rele. Dar ai grija si fructele care le mananci la o masa sa fie cu o juma de ora inainte de masa sau cu 2 ore dupa masa, nu impreuna.

Carstea - Nu esti singura draga noastra. Felicitari pentru rezultate!!!Da, perioada de mentinere pentru mine este tare grea, pentru ca ma invatasem cu program de mese exact ce voi manca si acu trebuie sa-mi storc creierii cum sa le mai combin...
Eu am mancat cand m-am trezit 2 felii de grefa(sunt preferatele mele), dupa o jumatate de ora, o felie de paine neagra prajita cu una de cascaval si 2 feliutze de rosie si acum ma intretin cu ceaiul de macese si apa plata.Dar stii cum facem? O sa scriu exact ce mananc zilnic si poate va inspira si pe voi.

Brianamica - da, asa e, in w eu una nu prea intru. sambata pana la 17 am program de munca si apoi timp liber, iar duminica e zi in familie, biserica, plimbari...filme, musafiri...
felicitari pentru rezultate...Spune-mi, daca dupa perioada de mentinere reiau imediat dieta, e ok???

Marami,Filofteia - Bine ati venit in clubul ambitiei pentru sanatate. Sigur ne veti ajunge din urma dragele noastre si va ve-ti simti excelent...
Spanacul eu il prepar asa:
- il scot din borcan, il spal si pun niste delikat pe el si gata
- il fac cu niste ceapa ianbusita in putina apa si putin bulion

Eu mi-am propus pe perioada de mentinere pe care o calculez incepand cu astazi, sa am o dimineata cu iaurt degresat si cereale si alta dimineata cu o felie de paine cu ceva branzeturi, la pranz ma mai gandesc(desi poftesc rau dupa niste fasole batuta dar nu stiu daca e voie) si seara salatica si gata sau un iautzel degresat si 30 de minute de sport si gata.

Ei vom vedea daca ma pot tine de planul asta grosier...va tin la curent..

Eu va tin pumnii stransi si va doresc numai stari de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
Eu mi-am propus pe perioada de mentinere pe care o calculez incepand cu astazi, sa am o dimineata cu iaurt degresat si cereale si alta dimineata cu o felie de paine cu ceva branzeturi, la pranz ma mai gandesc(desi poftesc rau dupa niste fasole batuta dar nu stiu daca e voie) si seara salatica si gata sau un iautzel degresat si 30 de minute de sport si gata.

Pai asta este regim in toata regula ce perioada de intretinere.

Bafta la tinut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna seara!

Ralualexandrei multa sanatate va doresc!

Filofteia eu rad morcovul si il mananc salata cu lamaie.

Am avut o zi mai grea si dimineata mi-a aratat cantarul 60 kg si jumatate. Dar seara, era la loc la 62. Explicatie?

Am ajuns azi in oras si am vrut sa imi cumpar cateva lucrusoare. Cand am vazut ca deja am ajuns la masura M sau L am crezut ca mor de ciuda! Oricum este mai bine decat acum cateva saptamani cand nu ma mai incapea nici un obiect de vestimentatie pe care il am.

De mancat la pranz azi am mancat ciorba de pui fara nici un pic de paine, iar seara cativa ficatei la gratar si doua portocale.

Cat despre cum mai gatim spanacul... eu am facut urmatoarea reteta: peste spanacul tocat fiert am adaugat o lingura de ulei, un cub de zeama de carne (de obicei nu adaug delikat si chestii d-astea, dar aici merge) si intr-o cana de lapte rece (0,1 % grasime) am dizolvat putina faina dupa care am turnat peste spanac lasandu-l sa fiarba.
L-am servit cu lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eva multumesc pt urare ,din pacate azi am stat la dr de la pranz si pana la ora 17,apoi a urmat goana dupa retete,in final le-am luat la toti trei medicamentele,acum ma lupt sa le scad febra,sunt toti pe antibiotic,in concluzie astazi am mancat seara tarziu pe la 11 o salata ca sincer dupa asa o zi nici chef de mancare nu mai aveam.
Filofteia fetele au fost mai prompte si ti-au raspuns.
Pe mine ma iertati ptr absentza insa asta e.
Va pup si Spor la slabit!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by filofteia

[quote]Acum am si eu niste intrebari:
- Chiar se poate manca intre mese morcov si telina in orice cantitatea?
- Daca in loc de suc dietetic (nu-mi plac sucurile cu acid) beau un suc de gref si portocale fara zahar facut in casa?
- Spanacul cum il gatiti? Ca vine ziua acum si nu stiu cum sa-l fac!

Draga mea, imi pare rau ca iti raspund tarziu...dar poate iti mai foloseste.
Morcov - Da
Suc - Da, asa cum spui tu Greful este foarte indicat in curele de slabire
Spanacul eu il fac cu putina ceapa,sare si o rosie oparita. Toate fierte.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Ralualexandrei, sper ca sunteti mai bine. Aveti grija !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Ralualexandrei multa sanatate va dorim si noi.

Brianamica multumesc mult.

Dar sa punem usturoi se poate? Si acolo unde zice <<rosii, salata verde, telina, masline, varza de Bruxelles sau castraveti>> putem salata din toate sau numai dintr-un singur ingredient?

Ieri aveam seara asa <<cat mai mult spanac, ardei verde, fasole>> iar eu am mancat un borcan de fasole galbena, fara nimic, ca-mi place. Este ok?

Si sa ma laud am 83,5 super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Va multumesc ptr grija.
Toata noaptea au avut febra cand unul cand altul insa dimineata le scazuse la toti trei.Nu am dormit deloc, sunt varza.
Acum in legatura cu dieta ,la mine a inceput sa se vada scaderea in greutate,chiar daca nu m-am cantarit inca.Deci s-ar putea ca joi sa am o surpriza placuta.
Filofteia in legatura cu fasolea nu stiu ce sa-ti raspund,presupun ca e vb de cea pastai la borcan.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ralualexandrei, stii vorba aia....numai mama sa nu fii!sanatate multa bolnaviorilor.
Eu am azi, zi de fructe si abia astept sa fac salata.Cred ca o sa ma intind cu ea de la 1 la 3 ca asa mi-e foameee.
Parca saptamana asta mie mai greu ca in prima sau a intervenit un pic plictisul.Cantarul e incremenit dar eu ma simt mai usoara.
Pupici
AAA sa nu uit fac niste exercitii pilates si am o febra ...Apropos ceva metode de scapat de burta?Impachetarile alea cu folie alimentara si nu stiu ce crema?!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

am reluat si eu cura. Sunt in z.3. Binenteles ca mansarda mea nu renunta la 3 in 1. Asta e, kg se vor duce oricum. Rezultat? Inca 1 kg in minus. Adica am 56. Bafta tuturor

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput