Bucurii de sept-oct 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Cred ca noi am ramas printre cele mai mici Bucurii, la nici 80 cm si sub 10 kile. Ei, oricum n-are cu cine semana la inaltime desi mi-as dori sa-l mosteneasca pe tatal meu macar (1,84).

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Lili, o s-o masor si eu pe Narcisa, ca nu am mai facut-o de ceva timp. Kilograme are destule, cam 12. Mathias, dupa parerea mea, arata foarte bine. Am uitat sa-ti spun, mi-a placut cum ii statea in fasul bleumarin, din ultimul set de poze cu excursia in Austria.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Da am ajuns iar la capatul puterilor si fiind foarte nervoasa nu mai suport chiar totul,dar pur si simplu mi-a supt toata vlaga...UFA!

Cacao in chek a mai mancat,i-am mai dat si nitica ciocolata de aia milka ptr copii cand mananca tot cate un cubulet mic sa-l stimulez cica.Dupa ce ca e "nebun"ciocolata ai trebuie...!

Mergi la inceput

Matti are 11 kg si 81 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sephora, tare comica poza cu Matti, vad ca Igor este cuminte, il lasa sa-si bea lapticul in liniste.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Las'o Sephora sa povesteasca preafericita, ca macar asa imi da si mie sperante pentru un viitor mai luminos , iar daca nu se adevereste...una doua ajung in Suceava, cred ca voi fi in stare sa ajung oriunde s-o gasesc si sa scap de cuibul de teroristi Am vazut cum serveste D-l Matti cina , faina locatie si-a gasit, trebe sa fie confortabil tare!

Mami 26+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

...cam tarziu am revenit, dar a fost independent de mine! asadar ramasesem la poze! intre timp am mai recuperat ceva! super globuletul suzeta al lui Luca si cred ca a fost foarte incantat de tractor si masina, Matti nazdravanul si topoganul, Lucas cu mosu’ si la sanius, Dudu la Poiana, Vladutz la cabana, Patri si piticul, Pufisorii cu colacii, Mathias colindatorul, minunatele Reby si Maya …. daca am uitat pe cineva, imi cer iertare! Pup toate bucuriile ca au fost cuminti si le-a adus mosu’ cadouri minunate!
Sephora, bine ca nu a fost mai grav cu Ste si ca s-a terminat cu bine!
Lexi, ma bucur ca v-ati acomodat cu bine!
Lili, paine eu incerc sa nu-i dau mai mult de o felie! el nu prea mananca miezul ci doar coaja! cred ca aia ii place ca-i mai tare si il ajuta la gingi!
Eloise, eu pt apa folosesc o canitza cu pai de la nuby dar lapte tot cu biberonul ii dau inca!
scuze ca nu mai stiu cine a intrebat de lapte! daca atunci desfac cutia si e la temperatura camerei nu-l mai incalzesc, daca e din frigider i-l incalzesc, dra nu fierb laptele!
fasole, nu i-am dat inca decat asa sa guste cateva boabe de la mine din farfurie si am vazut ca i-a placut! mi-a fost teama sa-i dua mai mult! kiwi ii dau cam 1-2 ori pe saptamana dar in amestec cu mar sau cu banana, nu doar kiwi simplu! si da, am vazut si eu ca e laxativ ca sa zic asa! cacao, nessquick nu i-am dat deloc pana acum si nici preparate care sa le contina!
acum ca m-am mai pus la curent sper sa reusesc sa tin pasul! poze nu am decat cateva aici, http://picasaweb.google.com/clauics/11Septembrie11Ianuarie0708/photo#5153573077394086034 dar o sa fac un album separat cu sarbatoriile! va anunt eu! sper sa nu ma apuce vara!

O noapte buna va doresc!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Cristina sa speram ca o sa fie asa cum a prezis Mamilili,altfel vai...!Da e locul preferat zici ca-i fisu,ati dai seama daca Igor ar fi fost catea cam cum ar fi reactionat,cred ca sugea la zaza ei....

Beatrix am vazut pozele mi-a placut tare mult cea cu coifu si aia unde te-a pictat oare cu bombonici din alea bune...?

Xandrutza asa e catelul e o minune,face Matti tot ce vrea din el,mi-e si mila cateodata,il musca si de laba,de urechi il trage,se urca pe el ca pe cal,iar el bietu nu zice niciodata nik,primul lucru cand se scoala Matteo il striga "Icorrrrrrrrrr" si el apare asi pune capul pe mine si asteapta sa-l ciufuleasca MAtteo.Orcim toata lumea care-l cunoaste pe Igor si chiar si oamenii pe strada il iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

He he heeeee, mi-a pus Cristina gand rau, vrea sa ma linsheze. Hai la Sv sa ma cauti!

Sephora, bietul Igor! Matti n-avea nici un stres dupa cum observ.

Copilu' incearca sa adoarma dar eu foshnesc niste bomboane de pom pe-aici si se tot ridica sa vada ce fac.

Cacao a mancat si M in chec, cozonac si home-made cookies.

Sephora, am fost azi la un loc de joaca unde era si-un tobogan . Am vrut sa vad daca M e la fel de priceput precum M al tau dar nu, desi i-am aratat cum sa se urce pe scara si sa-si dea drumul de sus, n-a repetat figura.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

beatrix ce faina e poza aia in care Eric e la volan in picioare...super a iesit

gonghy ce murdarie a facut Maya acolo cu mancarica si ce par lung are, si ochii albastri. Eu pe Luca nu-l las sa faca din astea ca disper cand vad mizerie (ma refer la mancare asa aruncata si Luca sa fie tot manjit), iar lui i-ar placea sa faca asa ceva.

Fetelor stiti ceva de Vadim? A murit sau e teapa pe net?

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Lili si nu a reusit M sa urce scarile? Poate daca i-ai lua unul acasa va invatat repede . Acolo unde ati fost nu e cumva gradinita?

Sephora ce comod sta Matti si papa laptele. Maine o sa pun si io o poza sa vezi cum doarme si Luca pe taxu.

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput