Bucurii de sept-oct 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 13
MamiLili spune:
Foarte, foarte faine pozele, Beatrix! Mi-au placut mult, Eric e un adevarat barbatel, nu-mi vine a crede cand imi amintesc ce plete avea odata! Am vazut si ce masina aveti . Blugii lui sunt de la Benetton?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
beatrix ce faina e poza aia in care Eric e la volan in picioare...super a iesit
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Si mie tot asta mi-a placut cel mai mult! E foarte simpatic Eric in poza aceea. Si celelalte mi-au placut.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Lili, la ce loc de joaca ai fost?
Cristina, buna idee, vino la Suceava, cu Vladut la mine si cu Daria la Lili
Scumpik, eu nu stiu nimic de Vadim.
poze cu noi
MamiLili spune:
Daca ar fi murit Vadim sigur erau "breaking news", observ ca pe canalele de stiri e liniste si pace. V-am zis ca eu si Vadim suntem nascuti in aceesi zi?
Scumpik, poza e facuta azi la un loc de joaca. M stie sa urce scarile (in 4 labe), nu constituie un obstacol pentru el. Doar la tobogan (ce ma enerveaza cuvantul asta, eu o sa-i zic tot topogan) nu s-a priceput fiindca erau mai inguste treptele si nu se putea sprijini.
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
[b]La Bambi. E la intersectia semaforizata care duce spre piata sau Mirauti. Vrei sa vii?
quote:
Cristina, buna idee, vino la Suceava, cu Vladut la mine si cu Daria la Lili
Sephora spune:
Mamilili nici Matteo nu a reusit in prima zi i-am tot aratat cum si pana la urma,in a doua a reusit s-a dus singurel si mi-a aratat,acum e smecher omu se da pe burta,ar vrea si in picioare,se urca pe el invres.Facusi domne tiramisu?Io aproape ca l-am mancat pe ala facut aseara.
Ce misto ca aveti locuri de joaca asa,cum e se plateste la intrare sau care-i faza,sincer ma gandeam sa fac si io asa ceva ca sunt o gramada de mamici care cauta un loc de joaca,dar imi trebuie un spatiu mare si cum e aici cu chiriile nu stiu cat ai putea cere si plus ca vara daca nu ai gradina dai faliment.
Cred ca vara asta o sa ne-o petrecem cam toata la Roman,sora mea se muta din Italia si vrea sa-si deschida un magazin de rochii de mireasa,organizari evenimente si asa ca va avea nevoie de ajutorul meu,deci Iesencelor sunt calare pe voi!
MamiLili spune:
N-am facut dom'ne tiramisu, cred ca-l fac maine ca vine barbatu' acasa. Sper sa nu fi expirat branza...
Locul de joaca la care merg eu are spatiu mare si e destul de dotat: piscina cu bile, un fel de castel gonflabil, topogan , sectorul fetitelor (papusi, bucatarie, vesela, etc), sectorul baietilor (masinute, castele, omuleti etc). Au costume ptr copii (printese, alte personaje), coifuri. Au masina de facut baloane. Aer conditionat. Doua sali de luat masa (multa lume prefera sa organizeze acolo ziua copiilor). Jucariile sunt numai de calitate (Fisher Price, Little Tikes, etc). La iesire exista un foehn cu care poti usca parul copiilor in caz ca au transpirat alergand. Costa 6 lei / ora, dupa 3 ore 5 lei/ora. La cele mai multe locuri de joaca (,) copiii sub 3 ani trebuie insotiti de parinti, pe aia mai mari ii poti lasa ptr cateva ore ca sa-ti rezolvi tu alte treburi. E f curat, nu se intra incaltat ci doar in sosete / slapi/ papuci de casa. La petreceri vine o tipa care-i picteaza pe copii pe fata, f fain.
Ne vedem la vara la Iasi!
Sephora spune:
Io stiu de Nicolaescu a fost operat de un hematom pe creer si cica e bine.
Copilul meu nu vrea sa doarma,oare ce sa ma mai fac?
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by xandrutza_76
La Bambi. E la intersectia semaforizata care duce spre piata sau Mirauti. Vrei sa vii?
[b]Sa stii ca as veni. Poate vorbim pe mess, sa ne vedem acolo
poze cu noi