Bucurii de sept-oct 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 11
scumpik_lui spune:
gonghy acum o admir pe Maya, e o dulce
Lili si eu am zis ca sunt copii deja marisori si pot manca fructe cu samburei, dar nu eram sigura. Eu i-am dat lui Luca kiwi dar fara samburi si ii place foarte mult.
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
CristinaGoji spune:
Seara buna!
Am ajuns acasa dupa o plimbarica de 2 ore (asta pt mine, ca Vladut a dormit in carucior), cine stie cand adoarme la noapte!
Xandrutza - saru'mana de personalizata! am savurat-o chiar atunci, numai ca n-am avut vreme sa anunt
Imi pare rau sa aud de bebei care nu dorm bine noptile, ne inscriem si noi pe lista, sper ca-s maselutele de vina.
Ma duc sa-l srvesc cu iaurtel pe dl sef si mai povestim mai pe seara.
Mami 26+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
alexutza_26 spune:
Buna seara fetele
Am aparut si noi prin zona dupa o zi tare zbuciumata
Scumpik - kiwi i-am dat de mai multe ori, la inceput fara seminte, apoi de vreo 2 ori cu totul pt ca ii place ff mult, in rest favorite sunt clementine/mandarinele alea dulci fara samburi, mancam si banane, mere, pere, ananas!
Cacao- i-am facut de 2 ori chec cu cacao, insa spre marea mea mirare a ocolit exact dungile de cacao, nu-i place, am mai luat niste cereale cu cacao - dar nu le bea deloc...si asta nu face decat sa ma bucure!
Cristina - imi pare rau pt somnul mai agitat de peste noapte!!Sa speram ca poate la noapte va fi mai liniste!!
Gonghy - ma uit pe pozicile cu Maya dupa baita grasanului, ca poate ma va lasa!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
GETY spune:
quote:
Originally posted by AdinaF
Buna fetelor!
(si nervii vostri la fel)
Noi am ajuns deja la peste 12 kg de bucata, dar mie chiar nu mi se par grasi, desi imi cam fac uneori griji...nici nu le pot da doar fructe si legume, mai primesc si o pasta, o paine... dar ei se si misca f. mult, deci clar au nevoie de multa energie...
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Mi-a placut aia cu nervii...
Si Maria avea acum vreo luna si ceva 12 kg., acum nu mai stiu, dar am masurat-o si are 80 cm.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
GETY spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Gety - fetita din burtica e tot mai miscareata, asa ca poate ma asteapta un nou episod din Vladut reloaded in varianta feminina Si noaptea cand ma trezesc din cauza lui Vladut o simt ca misca, nu stiu daca sta locului o clipa
Mami 26+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Am auzit pe cineva ca, daca primul copil este mai "saltaret", al doilea este mai linistit si viceversa. Eu zic ca fetita o sa fie cumintica, cumintica.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Gety, spor la gasit cresa! De cand vrei s-o dai?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
De la 2 ani, de fapt din septembrie sa fiu acasa cand e perioada de acomodare, ca din octombrie trebuie sa ma intorc la servici (pana atunci am suspendat contractul de munca.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
MamiLili spune:
Cred ca noi am ramas printre cele mai mici Bucurii, la nici 80 cm si sub 10 kile. Ei, oricum n-are cu cine semana la inaltime desi mi-as dori sa-l mosteneasca pe tatal meu macar (1,84).
Noi ne luptam iar cu fructele, in afara de banane nu-i mai place nici unul, nici macar marul cu scortisoara. Ananas crud nu, kiwi nu, citrice de nici un fel (are doar placerea de a staorce in mana felia de portocala / mandarina ca sa-mi faca un fresh...pe jos).
MamiLili spune:
Gety, Cristina, M in burtik era un adevarat titirez, ma gandeam c-o sa ma stoarca de energie dar uite ca s-a cumintit dupa ce-a venit pe lume.
xandrutza_76 spune:
Buna seara. Mie imi merge cam greu netul. Inca nu mi-au intrat banii, nu stiu ce se intampla...
Gonghy, pupici Mayei, am admirat-o in poze, ai o fetita superba. Mi-a placut cum danseaza. Frumos bradut ati avut.
Scumpik, i-am dat si eu Narcisei kiwi, ii place mult. De fapt ea nu rateaza nici un fruct, ii dau felii de portocala pe care le papa singura; mananca ananas, banana, mere, pere, nu face mofturi, in general.
Cacao am pus si eu in pandispan, in rest nu-i dau ciocolata sau bomboane, le pastrez pentru mine
Sephora, imi pare rau ca ai avut o zi mai proasta. Sper sa nu se mai repete.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Sephora spune:
Iar ne povesteste "fericita" de MAmilili despre cumintenia de MAthias si "se plange" ca ai face si el saracu un fresh pe jos,ha,ha sa vi sa vezi cam cum arata caza mea dupa o zi......PUP
Maya e o scumpa si UAAU ce par lung are,mi-a placut cum papa ea,parca ami aduce aminte de cineva cunoscut,acum insa s-a potolit cu rasturnatul.
A dormit azi de la 15-17 si io langa el cu toate ca era un haos in casa...dar eram epuizata asa ca mi-am bagat putin picioru si n-am facut nic.
Hai sa vedeti cum ne servim noi Masa de seara