Bucurii de sept-oct 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 10
anangel_lexi spune:
Xandrutza, Sper sa reusesc s-o invat si eu pe Maria sa bea cu paiul. Nu i-a trecut inca iritatia complet, dar aseara am primit de la mama 2 tuburi de Triderm si sper sa scape cat mai repede.
Pufy, ce premiu ai castigat? Oricum felicitari!
Beatrix, ai dreptate, copilul sufera foarte mult daca se desparte de parinti, indiferent cat e de mic. El tot simte lipsa parintilor, doar ca nu poate exprima ceea ce simte.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by GETY
Scumpik_lui, sa treaca perioada asta mai nilinistita cat mai repede. Cat despre dormitul in pat cu noi, eu sunt repetenta la capitolul asta, ca Maria doarme cu mine in pat de la vreo 4-5 luni. Cine stie cand o sa scap...
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
pai la noi e invers, in primele luni il mai tineam langa mine noaptea, iar de pe la 5 luni doarme singur, doar ca il adormeam langa noi si apoi il puneam in patut. Asta s-a intamplat pana pe la 10 luni, ca de atunci adormea singur. Il puneam in patul lui stingeam lunita si tv-ul si se foia pana isi gasea locul apoi adormea si era foarte multumita. Dar acum de duminica in coace nu mai vrea sa adoarma singur.
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
MamiLili spune:
Mira, suna la 021 302 61 61 sau telverde 0800 803 803 (gratuit la Romtelecom) ca sa vorbesti cu un teleconsilier de-al lor, sa te lamureasca cum poti accesa contul online.
Beatrix, ce revedere frumoasa!
Gety, spor la gasit cresa! De cand vrei s-o dai?
Usorlili cred ca-l strange deja pe Teu in brate.
Fetele din Bucuresti, stie careva vreun loc de joaca ptr copii in zona Calea 13 septembrie - Marriott?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
anangel_lexi spune:
MamiLili, te intereseaza parc sau loc de joaca acoperit? Parculete sunt destule in zona, in fata sau in spatele blocurilor. Nu stiu daca si in apropiere de Marriott, dar daca mergi spre Prosper Center sunt cel putin 3 locuri de joaca.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
gonghy spune:
La multi ani mamici dragi si scumpe,va doresc un 2008 plin de bucurii,fericire si impliniri pe toate planurile!!
Nu prea am motivatii ca am absentat atata...dar stiti si voi cum e
Noi am petrecut foarte frumos de Craciun,prima zi acas cu sotzul si Maya,dupa care au urmat plimbarelile pe la neamuri.
Revelionul a fost trist pentru mine deoarece am ramas numa cu Maya,sotzul fiind de servici pana a doua zi Bubulina a adormit la 22.45 si eu m-am culcat la 00.30 pentru ca la erau numa porcarii de emisiuni.Au pus mana manelistii pe toate programele
Noi suntem bine,la ii dau deja primele 2 maselutze si un dintzisor jos,e foarte neastamparata am vazut ca si Sephora cu Matti trec prin aceleasi lucru ca si mine. Or fi frati?
Dupa Craciun,c-am asa intre Craciun si Revelion Maya mea a inceput sa se cocoatze pe scaune si dupa aceea pe masa.Sa-mi inghete sangele'n vine cand am vazut-o,statea pe masa si manca din castronas
Vorbeste parca mai binisor pe zi ce trece nani,tapte-apte-adica lapte,ne striga la alint tati si mami,bu-la buni/bunu,tuci-la tusi,nenea,caca-dar numa dupa ce a facut in pampers,plus pasareasca lor pe care incerc sa o inteleg dar ma si bufneste un ras ce logoree poate avea.
Am sa va pun si ceva poze si filmulete sa o vedeti cat de mare a crescut si frumoasa.
Zise cioara laudandu-si puiu!
Am vazut toate pozele cu toate bucuriile,care mai de care mai frumoase/frumosi si cu multe cadouri primite de sarbatori,vazut si cabanutza tare frumoasa cu un peisaj feeric si tare mi-as fi dorit sa fiu si eu pe la munte,p'acolo.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
scumpik_lui spune:
gonghy bine ai revenit, La multi ani si tie si un an asa cum ti-l doresti. Asteptam poze cu Maya.
Intraebare: voi dati kiwi la copii? Dar cacao, adik lapte cu cacao, nesquik sau ce-o fi.
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
gonghy spune:
Fetelor asa cum am promis si filmulete
Craciun 2007 cu Maya
Maya la zapada
Asa papa Maya mea.
Va doresc vizionare placuta si imi doresc din tot sufletul sa intru mai des pe aici,sa mai putem vorbi.
Acum merg sa o schimb ca imi muta nasu' din loc
Dansatoarea mea scumpa!
Povestea fetitei noastre
Poze cu noi
gonghy spune:
Scumpik merci de primire -ici si uite ca ai ce vedea ,am pus sa va saturati de noi
Eu i-am mai dat kiwi la Maya dar nu ii place,il scuipa ca e acrisor si nici portocale/mandarine/clementine nu papa asa bucatzica ci numai suc.In rest la ce mai face mofturi e la avocado si mango,asa cateodata nu tot timpul,para,mar,banane ii plac tare mult dar in piure cu biscuiti sau branzica dulce de la Milli.
Cacao inca nu i-am dat,in schimb i-am dat asa cate o bucatzica mica,micutza de ciocolata cu cacao si face intr-un fel....cand vede ciocolata ca nu pot spune cu cuvinte,ne spargem de ras.
Povestea fetitei noastre
Poze cu noi
MamiLili spune:
Merci, Lexi. Caut loc de joaca inauntru, ptr finuta mea de 1 an si 3 luni. Ei locuiesc in zona amintita de mine mai sus. La mall e exclus ca sunt multi copii mai mari si-i doboara pe astia mici. Deci cautam ceva "de cartier".
Scumpik, eu i-am dat kiwi dar m-a refuzat. Cred ca de-acum sunt destul de mari copiii nostri si fructele cu seminte gen kiwi, capsuni nu mai prezinta pericol.
Edit: nu i-am dat cacao, cereale cu cacao, Nesquick, ciocolata. A furat o data o bomboana Rum Kokos si plescaia de placere
Fug ca am pe foc un risotto...yam yam!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
anangel_lexi spune:
Scumpik, Maria s-a servit o data singura cu un kiwi si i-a placut tare mult insa a doua zi a facut kk cam moale si plin de seminte de kiwi. Lapte cu cacao/nesquick nu i-am dat inca, parerea mea e ca mai are timp sa bea si din acela. Deocamdata incerc sa evit sa-i dau cacao.
Gonghy, tare scumpa e Maya!