Bucurii de sept-oct 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 9
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Luminati-ma si pe mine cum pot accesa contul de la BRD de pe net. Merci anticipat!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabela, trebuie sa mergi la BRD, eu asa am procedat, am mers la banca, acolo mi s-a intocmit documentatia, mi-am ales un nume de utilizator, o parola, dupa care ei mi-au activat contul online. Nu stiu daca BRD-ul ofera acest serviciu, eu sunt la Raiffeisen.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Mie inca nu mi-au intrat banii
poze cu noi
beatrix spune:
Buna dimineatza!
...din categoria "recuperare" (cap. 97-98-99):
In primul rand si scuze pt intarziere, Lilina, La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte in viatza de tot ce iti doresti tu!
Itzy, ma bucur sa te vad mai activa iar pe forum si ca ai intrebat de noi! o s apun poze curand!
Lexi, imi dau seama ce a fost in sufletul vostru sa stati departe de bucuria mica! eu cand aud incurajari de genul "du-te linistita ca e mic copilul nu-si da seama" m-i se ridica parul in cap! bine ca ati rezolvat cu locuitza! acomodare usoara si placuta in noua tara!
apropos de asta sa va povestesc revederea dintre eric si taxu dupa 3 saptamani! cand a ajuns am mers impreuna s-al luam de la cresa! cum a intrat pe usa direct de gatul lui a fost si pana seara cand a adormit nu i-a mai dat efectiv drumul! pur si simplu eu am fost absenta in seara respectiva pt el! ne-a rupt sufletul la amandoi! sper sa nu fiu nevoita sa plec vreodata de langa el ca mai ales acum dupa ce am vazut revedrea dintre ei nu stiu daca as putea! dar sa revenim de unde am ramas!
Pufy, felicitari pt premiu!
Sandra, iti tin pumnii sa se termine cat mai repede probleme si va doresc tot binele din lume!
Usorlili, inca un pas pana iti vei tine puiul in brate! nici nu vreu s ama gandesc ce e in sufletul tau! tin pumnii s atreaca timpul cat mai repede si sa ajungeti cu bine!
Sephora, ma bucur ca ati scapat de leganat si sper sa fiti mai bine cu DA! ai grija cu gheatza!
Roxana01, imi pare rau de "aparenta" echo! bine faci ca povestesti!
...si acum sa ajungem la subiectul poze cu minunatele bucurii cu braduti si zapada! le-am vazut pe absolut toate si sper sa nu uit pe nimeni! mentionez ca inca n-am recuperat capitolul 100 si 101!
Asadar am vazut-o pe Cominutza in poiana, bagata in dulap, cu bradul si bucataria, papusa Ana-Maria,am asteptat ceva dupa poze dar a meritat, Vladutz si renii, Ruxa cu rochitza, Matteo nazdravanul,Maria Diana la sanius, zufulicii Narcisa si prajituriile mamicii, Luca, David si tortul Mos Craciun (super ideea), Pufisorii pregatiti de serbare...
revin
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
xandrutza_76 spune:
Mda, inca nu au intrat banii...
Beatrix, ai recuperat serios din urma. Pupici multi lui Eric.
poze cu noi
GETY spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Mie inca nu mi-au intrat banii
poze cu noi
Ai mei au aterizat in cont de ieri. Am avut treaba in oras si am intrat si pe la ei. Cred ca depinde si de numele de familie (al meu incepe cu litera B).
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
GETY spune:
Alexutza, eu sunt in cautarea unei crese bune, caut pana imi place una, pentru ca in persoana straina in casa (bona) nu am incredere. Mai ales ca o sa stau la et. 4 si s-au mai intamplat nenorociri.
Bafta, sa dea Domnul sa gasesti cea mai buna bona.
Xandrutza, Mirabelac, felicitari pentru maselute. Sunt frumoase, ca noi n-avem inca, mai munceste la al 8-lea incisiv, nu se lasa.
Mirabelac, felicitari lui David. Al tau baga rufele in masina, iar a mea le scoate. Mama, sa vezi ce zboara rufele daca am ghinionul si gaseste usa la masina deschisa!
De fapt, cam astea sunt nazdravaniile pe care le face Maria: da si arunca pe jos tot ce-i cade la mana. A, si mai mmma-mmma-ie dupa piesa lui Crazy Loop. Si mai chiuie la muzica populara.
Anangel, eu ii mai diluez laptele cu apa plata, dar tot se trezeste noaptea si nici Mariuca mea nu e fascinata de pai.
Scumpik_lui, sa treaca perioada asta mai nilinistita cat mai repede. Cat despre dormitul in pat cu noi, eu sunt repetenta la capitolul asta, ca Maria doarme cu mine in pat de la vreo 4-5 luni. Cine stie cand o sa scap...
MamiLili, asa e, atatea dulciuri si chipsuri care ne tenteaza pe noi, daramite pe ei. Nu stiu ce o sa facem cand o sa inceapa sa ceara. Tin minte ca intr-o vara cand am fost la mare (inainte sa o am pe Maria) numai copii grasunei vedeam pe plaja (mai rau e ca o parte din ei aveau pungi cu chipsuri in mana).
AdinaF, sa inteleg ca unul din gemeni il tii ocupat pentru Reby, iar celalalt pentru fetita Cristinei sau a lui MamiLili?
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
Sephora spune:
Va pup fetelor
Copilul sa culcat la ora 2.30 asa ca ne-am ezit la 11.Simt ca inebunesc cu programul asta.
Azi am inceput ziua ca un calvar,nu stiu ce are dar mi-a mancat sufletul,am iesit afara sa vad daca au intrat banii,bineneteles ca nu.Am mers cu sania si normal ca nu a mai vrut la un moment dat in ea,l-am lasat pe jos ptr ca am o criza naspa de dureri de coloana,a mers ce a mers s-a plictisit.Apoi cara-l in brate,mai fa si vreo doua cumparaturi,ai grija si sa nu dispara cainele si ma distrez.
Vin acasa intr-un urlet "papa-papa" ai dau sa manance nik ami facea "phhh" i-am dat altceva nik nici aia,mama cand l-am zburat odata din scaun i-am tras 2 palme la fund si via pat,a plins 1 min si apoi ma cauta si se purta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat,nici nu-l bag in seama,m-am saturat de ifose,hachite si figuri,Iar de mancare nu-i mai dau decat cand il vad ca e lihnit de foame.Gatesc ca nebuna zilnic cate 2-3 feluri si el numai lapte,in stilul asta imi iau campii.
SCuzati o zi tare de kakao.
scumpik_lui spune:
Noaptea trecuta a fost mai linistita, chiar daca a adormit Luca cam greu. Mai intai a trebuit sa planga vreo 10 min in patutul lui, apoi mi s-a facut mila si l-am luat iar in pat cu noi si in 2 min a adormit, dupa care l-am pus in patul lui si s-a trezit pe la ora 2 a
baut aproape 200 ml de ceai si a facut nani pana la 7.30 cand a vrut din nou in patul nostru. L-am mutat si a adormit la loc pana la 10. Iar azi vad ca nu mai e asa nervos ca ieri.
Acum sa scriu ce trebuia aseara, dar nu am mai avut timp ca a venit sotu de la munca.
Eloise eu ti-as recomanda pentru lapte canita de la Nuk cu cioc din silicon dar fara supapa. Nu e chiar antiscurgere, dar daca o intorci nu prea curge din ea, doar 2-3 picaturi si apoi se opreste. Noi o folosim pentru apa si ceai doar noaptea, si de aceea am luat-o, caci Luca noaptea o ia langa el, bea si apoi se culca cu ea si nu se uda patul. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic. Ziua foloseste canita cu pai de la Primii Pasi varianta 3 in 1, ca cea cu supapa nu o mai am, am aruncat-o ca s-a facut urata de tot si nu am putut-o curata.
ramomar eu firb laptele pentru ii dau de vaca de la tara, iar noaptea Luca nu se trezeste sa bea lapte ci doar da gata cate 250 ml apa sau ceai
Gety aseara nu erau intrati banii la mine in cont, bine ca tu i-ai primit. Imi spui si mie exact cum accesezi online contul la Raiffeisen?
adina asa gardut cum ai pus tu in jurul bradului mi-ar trebui si mie, dar in fata televizorului ca Luca sta numai cu ochii in el, si nu stiu cum sa fac sa-l dezvat. Ti-am trimis PM
Lili fasole nu i-am dat lui Luca si nici nu cred ca i-ar placea, in schimb paine daca i-as da si una intreaga ar da gata, dar binenteles ca ii dau doar o felie pe zi.
Itzy am papusica vorbareata. Daca iti plac asa tare zulufii lui Luca si a Narcisei de ce nu incerci sa mai faci si bb2 poate o sa fie cum iti doresti
xandrutza si Mirabela felicitari pentru maselute
lilina il acim pe Vladone
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Sephora din cate scriu si celelalte mamici de bucurii imi dau seama ca toti copilasii fac la fel. Si eu m-am plans de aceleasi probleme cu Luca, nervi, trantezi, tipete, nu mancat, nu schimbat si pot continu cu multe. Cred ca toate o sa treaca. Si Luca vad ca face la fel ca Matti, are o luna si ceva de cand mananca numai lapte, si doar cate 1-2 lingurite de mancare solida.
adina o sa intreb si eu la farmaciile noastre de aceste supozitoare de la Weleda, dar nu cred ca se gasesc si la noi. Eventual spune-mi exact cum se numesc sa stiu, ca daca nu se gasesc o sa rog pe cineva din germ. sa-mi trimita
Mirabela exact asa se da si Luca cu capul de canapea si tot nu-mi place nici mie mai ales ca tot timpul cand se loveste se loveste la capusor. Nu inteleg de ce nu se loveste in alta parte, tot timpul cand cela la cap e buba
beatrix te asteptam mai des pe aici si poate pui niste poze noi cu voi
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"