Bucurii de sept-oct 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

N-am reusit sa vizionez decat pozele Lakioanei - o papusa vorbitoare, cu gene pana la Dumnezeeu - de speriat ce scumpa e fetitza asta !

Sephora, m-am distrat de faza cu "se uita in oglinda cand plange..." , potzi sa-l dai linistita la ctorie, cariera face - Fabi meu se smiorcaie (in joaca), in momentul in care declanseaza din greseala plansul la papusha- si inceteaza deodata cu aceasta :).

Fetelor, pt dureri de dintzi , pardon, impotriva lor , am descoperit un remdiu miraculos: supozitoare de la Weleda, pe baza de plante. Suuuuper bune, se linisteste copilul instantaneu (si nervii vostri la fel) si doarme f. bine.

Referitor la pozele mele, pe copii ii imbaiez asa doar in serile cand nu fac "baie generala", deci stau acolo doar 5 minute, dar ei nu se simt inghesuitzi, le face placere asa, ca se pot stropi mai bine unul pe altul.In rest, in cada mare.

Mira, si ai mei mananca fructe in cantitate mare, dar nu multe feluri, decat mere, pere, banane (preferatele) si uneori mandarine - deci genul mai dulce.bine si asa, decat nimic...

Noi am ajuns deja la peste 12 kg de bucata, dar mie chiar nu mi se par grasi, desi imi cam fac uneori griji...nici nu le pot da doar fructe si legume, mai primesc si o pasta, o paine... dar ei se si misca f. mult, deci clar au nevoie de multa energie...

Acum merg sa vad pozele din cap. trecut si revin!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Scumpik, si ai mei se bat cu capul de peretzi, mobila, dar nu de nervi, ci pt ca li se pare extrem de amuzant. Stau unul langa altul pe jos, chicotesc si zbaaang!...dar inainte ma striga pt a-i observa.dupa putzina vreme, daca ii ignor, inceteaza. Eu am intrebat mai multe mamici, majoritatea mi-au confirmat acest comportament.

Mergi la inceput

Ramomar, tocmai am vazut pozele cu frumusica cea tunsa langa brad, filmuletzul cu Matteo cel simpatic si "razator" - desi la ora aceea cred ca nu iti era deloc simpatic, Sephora. . Am vizionat pozele cu Fabi cel simpatic cu ochii de vis (ca si M) - itzi dai seama Lili dac-ar face gashca si cu ai mei, ar fi rupereee -asta ca sa mi-i laud si eu ca Lilina, care la randul ei are un puiutz de toata frumusetzea in dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neataaaa!

Mamici, am si eu acces la cont pe internet, dar acum ca nu am cardul (si-mi cere 2 cifre de pe card, Xandrutza stie) nu pot vedea contul.

Merg sa-mi fac

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Poftiti la cafea.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Acum mi-am amintit Gety, tu ai zis ca ti-ai pierdut cardul. Probabil intr-o saptamana il vei primi pe cel nou... Eu imi mai verific contul si prin telefon, prin mobile banking.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Merci de cafea Xandrutza.

Multumesc Xandrutza si Lili, sper sa ne invatam cat mai repede cu olita, e baiat mare de acum, semnele mi le-a transmis el ca ar vrea la oala, cand auzea cuvantul caca se ducea la olita si se aseza pe ea. Plus ca are ore cam fixe cand face, dupa fructe dimineata si dupa masa de la 18.

Lili la 11 papa piure de mar cu kiwi si banana apoi intre mese cere "mai" adica mar, de fapt el zice asa la toate fructele rotunde, la banana zice "ba ba". Intre mese mai vrea mar, banana, kiwi, portocale, mandarine si ananas. Mananaca si lamaie fara sa se strambe, e asa de simpatic.

Scumpik David a descoperit sa se loveasca cu capul de canapea, cum sa-ti explic, sta pe canapea si se da cu capul in spate, rade de nu mai poate dar o face f des si nu-mi place, de cateva zile nu mai ridicam canapeaua si e tare suparat.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Luminati-ma si pe mine cum pot accesa contul de la BRD de pe net. Merci anticipat!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Saru'mana de , Xandrutza!

Gety - fetita din burtica e tot mai miscareata, asa ca poate ma asteapta un nou episod din Vladut reloaded in varianta feminina Si noaptea cand ma trezesc din cauza lui Vladut o simt ca misca, nu stiu daca sta locului o clipa

Alexutza - ma bucur ca ai scris! Succes in cautarea bonei!

Adina - cred ca-i fain totusi cu 2 copilasi de-o varsta, bucurie x 2! Cred ca e si greu x 2, dar se complimenteaza una pe alta.

Mami 26+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Cristina, ma bucur ca ai aparut, chiar ma gandeam la tine; te servesc cu o cafea personalizata

poze cu noi

Mergi la inceput