Copiluti de mai-iunie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Adriana, moama ce casuta frumoasa are. Vai, ce mi-ar place sa-i iau si eu lui Alex una. Cat te-a costat? Ai vreun site de unde am putea s-o comandam?

Aici micii sunt bestiali fratioare si sunt luat de la un magazin nemtesc. CHEVAPCICI se numesc. Cand mai cumpar, pun poza sa vedeti cum arata, poate gasiti si voi.

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lucas, ai fost pina la urma in Bulgaria? Ca ne gandeam la tine in zilele alea cu viscol, cand ziceau ca-s turisti blocati pe acolo prin nameti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Multumesc de incurajari.
Mai am 30 de minute pana se termina programul si nici o oferta Nici nu stiu daca e de ras sau de plans ce se intampla...ca saptamana viitoare oricum sunt toti sefii si directorii plecati la un team-building. Preupun ca o sa-mi dau demisia luni, aleluia. Da' cine mi-o aproba? Ma gandesc ca pentru perioada de preaviz de 15 zile conteaza data la care o inregistrez, nu la care semneaza astia ca aproba...
Elisor, apropo de frustare, am citit ca aprox 90% din salariatii care accepta o contraoferta si raman la vechiul serviciu, pleaca totusi dupa inca o jumatate de an...de fapt cam pe toate site-urile cu tips-uri pt. cv etc, te sfatuiesc nici sa nu accepti sa ti se faca o contraoferta. Da' eu nu am avut loc de intors...sau am fost prea fraiera...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asaaaa, un mesajel scurt ca vreau sa citesc cu atentie din urma si sa dau raspunsurile restante si sa ma uit la poze.

Lucas, cum te-ai intors de la bulgari ca ne gandeam ca ati stat inzapeziti pe-acolo.

Andreea e bine, zilele trecute am fost pe la ei, ne-a facut Andrei clatite Eric merge la gradi, acum dupa vacanta de iarna cam face figuri cand il lasa dar isi revine repede. A crescut, s-a inaltat si nu mai are fata de bebelus pe care si-a pastrat-o mult timp dupa Filip. Vorbeste si ii place de fi-mea, cred ca o sa fie prima lui gagica adevarata cand mergem acolo e foarte atent cu ea, ii da jucarii, o mangaie pe cap, o pupa, sunt de coma daca ii vezi.

Dap, eu acum descarc drivere de sunet de pe net ca am pierdut cd-ul. Nu stiu pe unde am reusit sa-l pun. Mereu fac asa mai intai instalez windowsul si apoi caut capie dupa drivere, softuri, antivirusi si alte d-astea

Si tocmai m-am intors din berceni. Am dus copiii acolo si e prima data cand o las pe Georgia peste noapte in alta parte decat cu mine. Am putin inima stransa. A trebuit sa-i scriu lu socrella ce sa-i dea de haleala, pe ore ca nu a reusit sa retina. Era si ea speriata. I-am zis sa ma sune si ma duc si in creierii noptii si ii culeg de-acolo.

Gabitza, cu laptele scap usor. Mai curge putin, mai ales cand ma aplec si ii presez si mai am uneori cate un junghi cum aveam la inceput. Dar in rest nici vorba sa ma umflu sau altele. Nici nu mai aveam foarte mult lapte si de-asta. Asta e, am plans dar m-am scuturat si ca sa uit de suparare am inceput sa ma gandesc si la mine.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Fran, demisia e un act unilateral si nu trebuie aprobata. Este o instiintare daca vrei. Nu cred sa aveti alte reguli decat cele stipulate in codul muncii.

si acum am si sunet! Sunt un guru al calculatoarelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Intrasem de Sf. Ion sa multumesc de urari (Elisor - multumesc ca ti-ai amintit de barbatul meu) si cand am dat send la mesaj mi-a scris ca accesul meu la DC a fost restrictionat. Dupa care vreo 2 zile n-am mai putut intra din motive de nebunie si de... shopping. Frate, anul asta mi-am vazut vizul cu ochii la capitolul asta: mi-am luat incaltari si haine sa ma satur (ma rog, se putea mai bine, dar din pacate timpul e limitat =si de cate ori intru in magazine oferta e mai slaba decat la ultima vizita, ca doar sunt reduceri; in orice caz, mai am o sansa la magazinele care dau drumul la reduceri mai tarziu, nu foarte multe, dar asa, ca sa intretin focul pasiunii).

Azi e vineri, nu am chef de nimic, iar clientii au tupeul sa ma deranjeze! Orice ar fi insa vreau sa plec mai devreme.

Ana e cam racita, o tot duce pe picioare de cand am venit de la munte, ii curge doar nasul si tuseste putin (sec), nici nu stiu ce sa-i dau (pentru nas mai ales, ca e fornaita tare). Iar acum 2 nopti ne-a facut o mare belea: a vomitat jumate de noapte. Nici pana in ziua de azi nu stiu de ce: ori i-a picat ceva greu ori de la gat (imi pare cam rosu) si nas, cert ca la ora 3 dimineata am schimbat asternuturi si pe ea de 3 ori pana ne-a venit ideea salvatoare cu ligheanul. Asa ca e clar ca nici in acest week-end nu vom vedea parcul plin de zapada (oricum cred ca s-a mai topit), ci vom sta inauntru - chiar sunt impacientata ca nu avem nimic de facut, nicaieri de mers.

NewMami - multumesc pentru aprecierile la adresa Anei. Spor la mutat!

Androix - bravo, duamna calculatorista!

Loreen - chiar asa: ce-ai facut la capitala? Pana la urma te-ai ales cu ceva? Sa stii ca acum preturile sunt bune, ca sunt reduceri, in restul anului mori!

Fran - demisia nu se aproba, tu depune-o cu numar de inregistrare si incepe sa curga termenul!

Adriana - la asa casa (de fetite) viseaza si Ana, dar daca ii luam o ducem la tara ca in apartamentele noastre comuniste nu ar avea loc.

Nelia - tare imi place cum scrii si ce sfaturi bune ai mereu. DIn pacate multe mi se par tare greu de respectat.

Gata, sa ma intorc la munca totusi ca aman, aman si dupa aceea imi blestem zilele ca nu pot pleca mai devreme. O zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Deci citesc si daca nu scriu in acelasi timp o sa ajung la pagina 10 si o sa uit tot:

Nelia, felicitari pentru primul zambet de baiat!

Andra, si pe mine m-a afectat o veste asemanatoare a unei fete de pe dc cu care nici macar nu ma intersectasem dar i-am citit drama si am intrat si la semnatura unde avea un filmulet cu sotul ei in timp ce se juca fotbal cu baietelul lor, mititel cred ca vreo 2 anisori avea. Mi s-a rupt sufletul cand il auzeam pe cel mic cum radea in hohote cu tatal lui, un raset d-ala zglobiu de copil fericit E devastator cand se intampla unor oameni tineri care lasa in urma familii indurerate si lucruri pe care nu au mai apucat sa le faca.

Cloreta, nu ca ce bine ar prinde o excursie pana in austria: ce bine ar prinde niste banuti cat de putini pentru reducerile de la noi macar! m-au palit niste cheltuieli neasteptate acum in ianuarie ca sunt varza cu carne!

Gabitza, super tare Andrei cu caciula Dorei si cu sapca ta! In poza cu caciula are un zambet poznas de te da pe spate.
NewMami ati terminat obsesia cu caciula?

Cornelia asa si eu daca ma ia cineva repede si ma intreaba cati ani are Mihai raspund 27. Au trecut aproape 6 ani de-atunci da eu tot acolo l-am lasat Si tot ca tine fara nici o urma de misto, raspund foarte serios si plina de intentii bune

Fran, multumesc pentru pagina cu Thomas, i-am dat bookmark page si tocmai mi-am dat seama ca am pierdut toate paginile pe care mi le-am salvat de mai bine de 6 luni incoace si unele erau suuuuuper, s-au dus...

Ioana, esti super tare cu shoppinguiala ta! Eu mi-am propus anul asta sa-mi scot din cap ca shopping ar fi acelasi lucru cu mersul in carrefour dupa mancare

Gata! Am terminat de citit, sigur as mai fi putut sa raspund, dar deja mi s-a facut foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

da, am fost la Bulgari.
acum ce sa va spun, daca e sa ma intrebati pe mine, presa a cam exagerat in povesti.
noi am plecat pe 2 Ianuarie de la Nisipuri, si cu 30 de km inainte de Ruse drumul era blocat de 4 tiruri deraiate, cazute,etc, era si cam viscol, asa ca am stat fix 10 minute in cimp si am facut cale intoarsa 30 de km, pina la vestitul Razgrad, ne-am cazat la hotel si am stat 2 zile pina vineri pe 4 ian. cind am plecat spre casa. am plecat pe un drum ocolitor si am ajuns in vama unde am stat 4 ore datorita nesimtirii vamesilor romani. din Ruse am sunat in vama de am innebunit sa vedem daca e ok, si toti spuneau ca se circula normal. aiurea niste idioti! au uitat sa ne spuna ca de 2 h erau tiruri deraiate in vama. daca stiam ne opream la o circiuma in Ruse, mincam si stateam mai comod decit in masina!!! mie personal mi s-a parut nesimtirea mult mai mare a romanilor comparativ cu bulgarii.
acum ce sa va spun, au fost intr-adevar masini in cimp pentru ca s-au ambitionat sa stea sa astepte o noapte cu toate ca politistii bulgarii au spus ca va dura destul de mult. apoi in Razgrad la benzinarii intr-adevar au venit autocare cu romani, unii dintre ei, sa-mi fie cu iertare de o nesimtire strigatoare la cer. cum s-au dat jos din autocare au inceput sa tipe ca ei vor cafea si apa, mincare moca ca ei sunt sinistrati si trebuie sa fie tratati ca atare. poate pentru unii intr-adevar a fost nasol si imi pare rau, dar au fost si multi romani care au facut mai multe fitze decit era cazul! nu cred ca cineva in Romania, chiar daca erai roman si te adaposteai in benzinarii ti-ar fi dat moca tot felul de nazbitii.
si daca va mai povestesc cum a fost la hotel la Nisipuri cu romaniii....va cruciti! stateam si ma uitam in parcare ce masini erau si la modul lor de comportament din interiorul hotelului, de la masa, la piscina, etc....mai avem muuuuuuuuuuuuult frate pina la un fel de civilizatie. faza care ne-a oripilat, dezgustat major a fost cind o DOAMNA!!! de altfel bine imbracata s-a dus la masa cu dulciuri si a pus degetul pe toate prajiturile existente acolo. eram linga ea siderata, fetelor nu va imaginati, isi baga degetul in gura si apasa fiecare prajitura, mousse sau ce naiba era pe acolo, si cind m-a vazut cum ma uit la ea, s-a strimbat la mine si mi-a spus ca nu este elegant sa te uiti asa fix la cineva!!!!! si pot sa va mai povestesc o gramada.......

Mergi la inceput

si tu nu i-ai zis nik??? de fapt e de plans nu de ras, pacat, ne facem de kko peste tot. Incep sa cred ca deja nu mai avem scapare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Androix - tot n-ai adus, mama, copiii acasa ca prea esti activa azi. Dar nu ma plang, ca rar avem interventii repetate de la tine in aceeasi zi! AM uitat sa-ti spun ca m-a amuzat si pe mine faza cu pupatul la teatru. Asteptam recenzia, sunt convinsa ca o sa gasesti ceva funny de zis.
Cat despre shopping, faza e ca si eu m-am deprimat la ultima tura in Real sau Carrefour ca nu mai stiu unde am fost, cand am lasat vreo 4 milioane. Treaba e ca noi ne ducem dupa mancare, dar mereu au cate ceba la oferta sau vreo chestie de casa pe care mi-o doream de mult si uite asa incarcam nota. Asa ca decat sa dau 4 milioane in Carrefour, mai bine am dat 4 jumate pe o pereche de cizme si una de pantofi (bineinteles ca s-a mai adaugat la ele un bonus de o perche de ghete si alte cizme ca eu cand ma pun pe cumparat articole de un fel, nu pot cumpara unul singur - intelegi dar ca mi-am refacut garderoba de ghete/cizme pe anul asta). La fel cu blugii: de cand am terminat facultatea mi-am mai cumparat o singura pereche de blugi (asta-vara la bulgari), iar acum 2 zile mi s-a pus pata ca nu am blugi. Asa ca mi-am luat din scurt 2 perechi + una de raiati, ca sunt din aceeasi gama, nu? Sunt dusa cu capul, ce sa mai...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput