* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (115) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

salutare zuzici
LA MULTI ANI! CESKA,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fiecare moment alaturi de familia ta draga!!!!!!!!
LA MULTI ANI! si tuturor(inclusiv tatal,fratele si nepotica mea)celor ce poarta numele sf ioan si multa sanatate!!

MIRI,nu pot decat sa ma gandesc la tine,sa-ti tinem pumnii si sa-ti uram recuperare grabnica si laptic mult pt bebe.te asteptam cu drag sa postezi iar,ca nu stiu ce vom face fara sfaturile tale,dar si al celorlalte zuze,mai experimentate ca noi.te pup indesat si sunt sigura ca totul va fi ok.

noi suntem ok si ne pregatim si noi de marele eveniment ca vad ca se cam sare peste rand pe aici si nu se stie niciodata.pup toate zuzele fara exceptie.

nicole34+ si ALESSIA LUCIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

ADAB, apropo de programul nocturn al fetitei tale.....am citit undeva ca aprox acelasi program de somn/gimnastica pe care il are bebe in burta acum il va avea si dupa nastere....bebita al meu incepe pe la 7....pe la 9 ia pauza.....si cel mai activ este seara....dar la 12 se da stingerea

Mergi la inceput

hei...zuzici...ce faceti?Ma lasati sa conversez de una singura sau....mai dati o raita pe la frigider...?!..eu am zis ca-i pun lacat la al meu....am mancat azi ca o purcelusa....
apropo de dimensiuni....cat tb sa aiba bebe in sapt 34+?
multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

bdiana...chiar imi ziceam de multe ori "sper ca dupa ce se naste, sa nu aiba acelasi program de nesomn atunci cand eu as dormi asa de bine".....asa ca , daca e cum spui tu, il seamana leit pe tatu-so, cel putin la programul de somn. Oricum se pare ca ma obisnuiesc deja si eu cu acest program.....dorm dimineatza in schimb pana pe la 9.
Din ce scrie in carti....in sapt. 34 greutatea lui bebe e in jur de 1900gr, capul are diametru de circa 8,7 cm

Ada 34+ Sara Denisa.

Mergi la inceput

ADAB,multumesc.Vad ca suntem in aceeasi saptamana....ai si tu simptomele de care am intrebat mai devreme?Contractii,durere in zona inghinala si.....insomnii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Sunt si eu pe aici dar mai pregatesc cate ceva la bagajul de spitalde fapt imi facea tampoane cu vata infasurata in tifon

Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

hAIDETI SA VEDETI CIUDATENIE...DE LA 8 CITESC DIN URMA{CE S-A SCRIS DUPA ORA 22 ASEARA}....AZI AM URMARIT TOATA ZIUA DISCUTIILE....DAR ABIA AM TINUT PASUL SI ACUM CAND VREAU SI EU SA MA CONVERSEZ...N-AM CU CINE....NA BELEA
ma duc sa ma intind si eu in pat ca s-a sup bebe ca l-am tinut prea mult in aceeasi pozitie.....intru mai tarziu...
Diana,34+

Mergi la inceput

LOUIZA..intrebare:tifonul ala nu se lipeste?..vreau sa zic, am citit ca aceste tampoane cu vata si tifon sunt mai bune decat cele din comert pt ca permit trecerea aerului dar tifonul nu se lipeste de cusatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Nu se lipeste, diana, ca se umezeste imediat. Oricum, se lipeste mult mai putin decat vata.

quote:
Originally posted by bdiana

LOUIZA..intrebare:tifonul ala nu se lipeste?..vreau sa zic, am citit ca aceste tampoane cu vata si tifon sunt mai bune decat cele din comert pt ca permit trecerea aerului dar tifonul nu se lipeste de cusatura?

Irina 38+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor nu am mai ajuns azi la dr... M-am intins in pat si am adormit... Am sunat-o totusi in seara asta, si m-a chemat miercuri la cabinet (maine nu poate), sa imi faca o echografie...
Sper oricum ca totul e bine cu bb, vad ca se misca si lichid nu mi-a mai curs...
In schimb am niste dureri de bazin de mor... Mi-am zdruncinat toate oasele din mine...
Va pup mult ca sunteti langa mine, am vazut cate griji v-ati facut din cauza mea... Va iubesc mult pe toate!

Miri, am vazut ca ai plecat la spital... Te pup si ma gandesc mult la tine! Sa dea D-zeu sa ai o nastere usoara, bebele tau sa fie sanatos iar tu sa te refaci f. repede! De-abia astept sms-ul de la tine maine!

Ellenuta tu ce mai zici? Vine Bitsi maine sau nu vine inca???

Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput