* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (115) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

bDIANA,ALEXANDRU=mare ales sau in greaca veche:alexo=a proteja ,a apara+andros=barbat;deci cel care apara omul.

TINNA,of ce-ai putut sa patesti....Si ce oameni!Sper din suflet sa nu fie nimic mai serios de atat...poate a fost doar pipi-lichidul cald....Asteptam vesti daca ajungi la medic...Am auzit de o graviduta care a cazut in luna a noua pe burta,s-a impiedicat de niste cabluri in Tomis,si n-a patit nimic bebe,a nascut peste o saptamana...fata!Mi-a stat inima in loc cand am citit....Se circula infernal din cauza unor cretini care nu fac nimic de atatea zile
MIRI,multumesc ca m-ai inclus in galeria ta! si Doamne ajuta!
ANGI,imi pare rau ca a inceput show-ul....incearca cu Gripe baby water....burtica cu colici,sper sa nu tina mult!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (33 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Miri, desi cred c-am ratat un pic momentul, nastere usoara! Adica: sa prinda anestezia bine, sa n-ai dureri dupa (prea mari), sa fie bb sanatos, sa vina lapti repede, din astea! :) Dupa cum vezi, noi te urmarim din umbra!

Nasteri usoare la toate si clopotei sanatosi si papaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Ereena bine le-ai facut unii asa merita

Laura frumoasa familie de trei in curand de patru, si ce freaza avea dimitris la baie

Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Laura Ioana, Ceska777, la multi ani!!! si voua si tuturor ce poarta numele ion/ioan/ioana etc!
astazi ne-am razgandit si noi in privinta numelui, am renuntat la (Maya) Victoria, va fi Maya Ioana. initial asa vroiam dar ni se pareau prea multe vocale alaturate. azi insa, ne-a placut asa si asa ramane intrucat amandurora ne plac ambele nume ff mult. si acum ma intreb ce ar zice profii Mayei despre alaturarea acestor 2 nume...hmm..as if I care!
va pup, ma duc in pat ca doale bultica si mai revin.

Miutza 37+ Maya Ioana, minunica noastra :)
amr 3 saptamani!

http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

LALA, ISIDORA..va multumesc mult pentru lamuriri....este un nume care imi place dintotdeauna si ma intrebam daca e ok pt bebe al meu....mai ales ca mai fac glume pe seama sotzului....ii vom spune Alexandra daca ii pica cuculetzul pana la nastere....pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

de cateva zile am inceput sa am contractii...cate una doua....si ma doare bazinul....si ....cumva....inghinal....intelegeti voi.....e normal la doar 34 saptamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

miri' - Iti doresc o nastere cat mai usoara si un copilas plin de sanatate.Sa fii tare.

POZE - David Jonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Miri iti dorim nastere usoara si refacere rapida.Pup!

Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR CARE POARTA NUMELE SF. IOAN!
FRANCESKA,VEN, ALINATUDOR, LAURA IOANA!!!

MIKI FELICITARI, BEBELINA SA CREASCA MARE SI SANATOASA!

MIRI BAFTA SI REFACERE RAPIDA

Fetelor eu mai devreme am venit de la dr si sunt tare suparata pt ca bb e mai micut cu 2 sapt , e o intarziere de crestere destul de mare crede si dr, si singura solutie ar fi sa il scoata pe bb mai devreme , dar inainte sa ia o decizie vrea sa imi fac o eco de trim III, pe care o sa o fac miercuri , ma programat ea si e posibil sa mearga cu mine si atunci o sa imi spune exact cum e bb daca facem opreratia JOI PE 10 , sau pe 15 sau pe 22 asta in functie de cum e bb, daca e bine daca exista posibilitatea sa creasca , dr a incercat sa ma linisteasca a vazut ca m-am schimbat la fata si nu am mai auzit nimic din ce imi spunea, ma apucat si tremuratul si dr nu stia ce sa imi zica ma linisteasca, pana miercuri am niste emotii sper doar ca bb sa fie sanatos, chiar daca il scoatem mai devreme.

cum creste
Carmen 36 + David Alexandru AMR 16 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

LA MULTI ANI IOANELOR si Ionilor !!!
Miri mult curaj si sanatate multa, refacere rapida, sa te poti bucura de cloptzelul tau.

Biata de tine Tina ....si eu azi cand umblam prin oras imi era tare teama sa nu alunec....nu stiu ce m-as fi facut in situatzia ta.
Am fost la control gine azi si totul pare sa fie OK. Bebelina mea are 2 kg, pozitionata bine, dimensiunile corespund cu varsta sarcinii. Chiar totul merge bine la mine ....doar ca noaptea de la 9 pana pe la 2 fetitza mea are program de sport. Cam din sapt. 30 tot asa o tzine......sa vedem oare pana cand??

Intreba cineva de recoltare celule stem. SI eu eram intr-o dilema mare. Azi am vb. mai mult cu doctorul despre asta. Avand in vedere ca in familie chiar nu sunt probleme de sanatate majore, e prima sarcina la mine (sa speram ca va urma si o a doua), inca se fac multe cercetari pe tema asta....am hotarat sa nu recoltez.

Ada 34+ Sara Denisa

Mergi la inceput