* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (115) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Hello !!!
Irinuka... nu am dormit practic deloc asta noapte... Am vazut un fil foarte frumos cu al pacino pe TV1000 si mai sunt super incantata de postul AXN...
Am recuperat in schimb astazi pentru ca am dormit pana acum cu singura pauza de la pranz ca sa mananc si sa urez si eu la multi ani...
Oare la noapte ce voi face?

Ma bucur tare ca te simti bine astazi si abia astept sa te intorci cu vesti de la doctor !!!

Tinna, Dumnezeule ce oameni rai ....Bine ca nu ai patit nimic dar trebuie sa ai mare grija cu poleiul si zapada aceasta... Eu, de cand am avut dubla fractura la picior si am stat mai mult de 3 luni in gips... constientizez fiecare pas pe care-l fac iarna pe gheata... sunt de'a dreptul crispata de spaima cand merg dar si foarte grijulie.

Ellenuta,... chiar, care sunt rezultatele dusului fierbinte ??? Desi, daca stau sa ma gandesc ai postat acum vreo 2 ore daca nu ai mai dat niciun semn pana acum sa intelegem ca...?! Sau iar nu ai net..?!

Ereena, foarte bine le-ai facut !!! Te felicit pentru atitudinea ta! Mi-ar placea sa pot reactiona si eu asa... din pacate eu ma enervez, le spun ca in felul acesta isi vor pierde clientii... si nu mai intru apoi niciodata in locul respectiv!!

Creata, stai linistita, nu te mai agita ca iti termini tu toata treaba inainte sa nasti!

, te-am visat in dupa amiaza asta... Luca se juca cu Dimitris iar eu o tineam in brate pe Ana. Era asa de frumoasa si grasunica... Cred ca elenita mea era inca in burtica...

Laura 35+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

multumesc

Acum doarme in bratele mele si ofteaza cu suspine de mi se rupe sufletul. se aduna din cand in cand si se vaita in somn. deci astea sunt vestitele colici, nu?

Tinna ce m-am speriat cand am citit ce ai patit! mergi totusi la dr sa te linistesti.

miri, ma gandesc la tine. Stiu ca peste o ora plecati la spital.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

fetele, help

cum sunt colicile? plange non stop daca il pun in patut si nu se linisteste decat in brate, la san? m-a omorat de azi dim de la 10

va rog

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

astia-s colicii
ajuta o carpa calda calcata cu fierul pusa pe burtica sau stat pe burta ta ( asa a stat Andrei ieri toata ziua), picaturi ( bonisan, sab simplex , epumispan, gripe water, debridat ...pe incercate ca nu exista remediu universal), ceai de colici pe care sa-l bei tu, baie in apa mai calda decat de obicei .

Bafta
la noi a fost mai bine azi.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Aloha! Va salut de-aici din Tahiti! M-am saturat de frigul nostru asa ca am plecat la plaja! In capul meu, binenteles! M-am saturat sa stau in casa de frica sa nu cad sau sa racesc daca ies, asa ca ma relaxez la plaja..! Mi-a trecut furia de azi-noapte si acum sunt din nou optimista si increzatoare! O sa fie bine! Stiu si simt asta!

Mitsule, m-ai facut sa plang cu postul tau de la inceput! Ce frumos! Si ce departe am ajuns!

Miri, ai dreptate, o sa fiu o mama grozava, pentru ca imi pasa! Succes si nu mai fii tristutza! Pierdem burtica, dar ce minune vine in urma ei!

Tinna, am trait povestea ta ca si cum a fost a mea. Sigur nu vrei sa te duci la dr, sa te asiguri ca e totul ok? Eu una n-as putea sta linistita fara sa fac un eco macar, dar nu ma lua in seama, eu sunt mai panicoasa, mai ipohondra de fel. Va pup SI sper din tot sufletul ca sunteti bine!!!

Ereena, supertare!!! Bravo, asa merita scarbele! Si eu sunt mai tupeista de fel, dar nu cred ca as fi putut sa le fac ce le-ai facut tu! Imi fac instructie sa fiu mai obraznica , dar cateodata tot shosetzica sunt! Bravo inca o data!

Fetelor, eu n-am emotii! N-am nici un morcov, de nici o culoare sau dimensiune! Am zis ca David tot trebuie sa apara si il asteptam toti, asa ca de ce sa ma mai stresez? Va fi cum va fi, am incredere in Dumnezeu ca n-o sa ne lase. Nu mi-e frica de cezariana, poate o fi si o doza de inconstienta unde nu stiu exact tot ce inseamna, dar prefer asa. M-am crizat destul aseara ! Asa ca joi decretez bairam!!! O sa-mi iau soatza de mana si mergem in oras sa ma destrabalez! Mancam paste, bem un pahar de vin, ne plimbam! Profitam de ultima seara in doi, ca vineri se mareste familia! Asa ca fiti tari si lasati morcovii pt iepurasi !

Salutari din TAhiti!

Ana-Maria 39+ cu David si tati Andrei

AMR 4 ZILE!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Miri

Nastere usoara, si un bebe Sacha asa cum il doresti - sanatos, frumos si norocos!

Tinna - mai mai ce nasol...pentru siguranta du-te la medic! si eu am dat cu fundul de pamant in sapt 40, dar nu s-a intamplat nimic...in afara de durerea de fund...eu macar eram la termen, la tine nu e cazul fata sa treaca buba :)

Adinag - felicitari!!! sa-ti traiasca minunea mica!

Angi - uelcome tu da club...si eu stau cu Stefi pe umar si postez...se pare ca daca e sa aiba colici au, orice ai face, asa ca rabdarica si nervi de otel mamico! Azi caprita mea era sa se inece cu voma... a vomat si i-a iesit si pe nasuc putin, s-a speriat si a inceput sa urle...noroc ca eram pe faza, am instalat batista bebelusului, ser fiziologic in nas si aspirat atent...ufff ce ti-e si cu bebelusii astia... si colac peste pupaza Ana a racit, a luat de la taica-su...noroc ca-i mama la mine ca altfel as lua-o razna!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

buna.....imi spune si mie cineva ce inseamna ALEXANDRU?MULTAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

cred ca am reusit sa pun niste fotografii noi... incerc sa vad daca este asa...

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2174792617/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bdiana

buna.....imi spune si mie cineva ce inseamna ALEXANDRU?MULTAM

Origine: greaca
Inteles: aparator al poporului, compus din elementele alexein (a apara) si aner, andros (barbat, luptator)
Nume inrudite: Alex, Alec, Alexandra, Alexandrina, Alexia, Alexei, Alexio, Alexiu, Alessandro, Alessio, Alessia, Sanda, Sandra, Sandu, Alecu, Lexi, Lisandru, Sandrina, Sandor, Sanyi, Saci, Alexie, Sandi, Sandy, Alecsandru

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris

cred ca am reusit sa pun niste fotografii noi... incerc sa vad daca este asa...

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2174792617/

Suntetu superbi toti trei , piciul este bestial

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput