ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-27
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ginamaria spune:
AERLILIANiti tin pumnii si iti fac galerie sa fie multi multi foliculasi pe acolo..........
Fetelor eu sunt in ziua 35,semn nimic,ma simt mai bine ca oricand in viata mea atata energie si entuziasm nu am mai avut de mult....cu psihicul stau mai prost dar o voi rezolva si pe asta.....mai las cateva zile si apoi imi fac un test si fie ce o fi imi fac programare la nenea doctorul la care spre din suflet sa-i dau o veste buna si sa-i zic ca nu mai e cazul de fertilizare..........m-am tot documentat zilele astea pe mail si cica la mai multe fete le-a araata testele pozitive la 10 zile de intarziere........sper sa fiu si eu printre acelea......fie ce o fi dar sa nu mai stau in starea asta de incertitudine.........Va pup cu drag si nu inteleg pe unde umblati?sau nu mai sunt fete cu endometrioza?toate v-ati vindecat?no asa fetele...........
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
GINAMARIA, te rog frumos ... io sunt iN luna de miere , apoi in lunile de miere, apoi in anii de miere , asa ca ..., in pauze, mai apar pe acilea si io.
te pup si ma bucur ca nu a venit nimic, si nimic nu trebuie sa vina decat BEBELUSHUL !!!
ITI TIN PUMNII, DIANA
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
ginamaria spune:
DIANA dragutza la cata dragoste si fericire emani tu in jurul tau cred ca tocmai a inceput viata de miere..........iti doresc din tot sufletul sa fie toata viata ta asa o miere.........si daca vrei tu si cu frisca............Te pup cu drag si sa aveti grija sa va pastati mereu optimismul asta debordand.........
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Diana o luna de miere minunata i-ti doresc!
Ginamaria tin pumnii stransi sa fie cu ochisori!Multa bafta!
Alexia28 ce face bebelina, asteapta cumintica termenul???ne intalnim de martisor
ancaoradea spune:
Buna dragelor! Eu lipsesc motivat, am inceput stimularea pt IA, azi prima injectie in burtic. Si ma omoara drumurile la Debrecen si fugitul de la lucru, dar speram ca va fi cu folos...
Aerlinian Scuze ca am incurcat borcanele, eu am presupus ca stimularea merge deobicei impreuna cu IA, cel putin asa ne-a sfatuit medicul nostru, chiar daca sotul e ok, cica sunt mai multe sanse....si asa am presupus ca si tu faci IA
Gina Nu trebuie sa-ti spun ca sunt alaturi de tine si ca si eu am auzit cazuri de sarcina cu test de urina negativ, dar testul de sange nu minte niciodata, daca esti pregatita pt adevar.Doamne ajuta!
Diana Iti doresc din tot sufletul sa fi tot timpul in luni de miere si inconjurata de fericire!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Buna dragutzele am si eu clipa de respiro si vroiam sa va salut.
Aerlilian... bineinteles ca iti facem galerie, se poate , hai cu productia, spor la prestat
Ginamaria... Doamne Ajuta, cinci zile nu e foarte mult, dar cred ca ar fi bine sa faci o analiza de sange, nu de alta ,dar imi este sete rau, astept sa dai de baut
Anca...pupam burticul ca sa rodeasca
Hera...
Ioana... o sa fie bine, cu roz
Eu nu am nici o noutate, prestez la greu, naturistele prin burtika mea, astept sa-mi termin treburile si sa ma apuc de lucruri mai serioase la proiectul bebe.
"Chiar daca toti iti spun a nu ai nici o sansa, nu renunta la visurile tale"
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/7qKBp2.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
quote:
Originally posted by Ioanatugs
Buna dragelor!
Diana o luna de miere minunata i-ti doresc!
Ginamaria tin pumnii stransi sa fie cu ochisori!Multa bafta!
Alexia28 ce face bebelina, asteapta cumintica termenul???ne intalnim de martisor
Ioana, GinaMaria , Anca si toate fetele scumpe, m-ati facut sa rad .
Am zis si eu cam in gluma ca sunt in luna de miere , adica cu fizicul ma aflu la SERVICI , BRE, cu bufeuri cu tot , hahahahaha , dar ..., ca tot intreba GinaMaria ce mai facem noi ... cu dragostea , pe partea asta , stam foarte bine si e pe bune
![](inlove.gif)
De cand am facut nunta , ne simtim altfel, nu pot sa explic in cuvinte , si la inelul de cununie ma uit altfel ... , nu mai zic nimic ... zic atat Doamne ajuta !
va puuuuup pe toate si revin
![](bis.gif)
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
aerlilian spune:
Multumesc de urari fetele mele dragi!Sper sa fie ok,desi ma uit la mine cum ma umflu pe zi ce trece.M-am ingrasat cateva kg de asta primavara pana acum si sufar enorm...Macar sa fie pt o cauza nobila.
Ioana nu mi-ai mai dat si mie un pupic de nu mai tin minte...
Ginamaria ,nici nu stiu ce sa-ti zic...sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti.Nu vreau sa te descurajez si nici nu vreau sa te amagesti...eu stiu de la dr mea ca testele acestea moderne,la fel cu cel pe care l-ai facut tu,sunt relevante si la 10 zile de la fecundare,nu doar de la intarziere...Dar poate tu vei contrazice asta...poate nu mai ajungi la fertilizare...ma rog pentru asta...
Ancutza ,inteleg ca esti numai pe drumuri...Sa dea Dumnezeu sa fie cu folos si sa iasa din prima!!!
Boo,iar ai dezertat???
ginamaria spune:
Fete dragutze,m-am hotarat sa mai fac un test de sarcina maine dupa care sa mai astep pana in ziua 10 de intarziere si ma duc apoi la medic si bhcg...........inca sunt asa cu semnul intrebarii.......as spera dar imi e frica.........stiti voi cu toate acest sentiment.......
AERLILIAN nu iti fa probleme de kg,eu m-am ingrasat in un an jumate 10 kg........asa ca nu ma intreci
ANCAORADEA draga mea iti tin pumnii din tot sufletul sa ai parte de bebelin inca de la prima incercare.....stiu ca e greu cu drumurile dar pana la urma merita,ai sa vezi
IOANA
MADA pregateste paharele.........bem orice ar fi......si daca nu e ne imbatam de necaz,daca e ne imbatam de fericire.......nu las eu fata sa moara sete
DIANA
Va pup cu drag,sper sa vin cu vesti bune daca nu oricum nu ma las eu asa cu una cu doua.......zilele astea m-au convins si mai tare ca merita sa facem si depunem toate eforturile........
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Aerlilian pentru tine sun toti
Ginamaria am pumnii stransi, hai ca ma mananca palma sa mai trec o graviduta pe prima pagina, ca a trecut cam mult timp, de cand nu am mai facut-o.
Mada23 multumesc de urare, poate fi si bleu, sau chiar doua culori odata, nu ma supar!
ne intalnim de martisor