ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-27
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Buna dragele mele!
Bag seama ca gravidutzele si-au adus aminte de noi, pup Tudorelul (m-am indragostit de pozicile lui) si pe Mariuca
Ralu...las' ca iti refaci silueta dupa, sanatosi sa fiti amandoi asta conteaza cel mai mult, prietena mea intr-un an de zile a revenit aproape de forma initiala, asa ca se poate.
Alexia...mai lasa munca ce vrei sa-i faci din prima zi carte de munca , ai grija de bebe. Ati pregatit camera, ca acusica vine si iti trimitem
virtuale , mai e putin, putin... ce a trecut timpul
Aerlilian...hai nu fi supi "fiecare dezamagire din viata poate fi o treapta spre noi culmi", hai mai mult optimism si stimularea asta o sa fie cu ochishori.
Hera.. tin pumnii
Anca si Ioana...haideti cu bebeii preluati stafeta de la Boo ca sa ne vina si noua randul, nu mai avem rabdare
Boo...pupam inimioara, pana la urma e una?
Diana...miersica frumoasa sa ai parte numai de bucurii
Magdita, Katy, Lucia, Andreyutza, AlexaIoana, Monica, LilianaFi,Rocsy... si numai sanatate va doresc.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/7qKBp2.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
katymana spune:
pup toate fetele
daca tot nu mai intrati pe aici macar prestati in alta parte.
mai stau putin si la bag in pat. pupici
katy
teonikol spune:
Am intrat doar sa-i spun lui Boo, ca m-am bucurat de...inimioara. Stiu ca nu ma cunoasteti, eu scriu pe la fibrom, dar va mai citesc din cand in cand si urmarisem povestea lui Boo, pe vremea cand era la dr. Ion. Acum nu mai stiu la ce doctor esti, Boo, nu am mai citit de mult, dar tot ce conteaza este...inimioara. Felicitari, sarcina usoara si un bebic sanatos.
Sanatate si bebei pentru toate fetele!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Azi sunt roz de fericire....pentru ca am vazut o printesa mica si dulce la propriul ei botez. O cheama Alessia Mihaela si este puiut de mami Sheritra, daca o stiti de la FIV, ea era sufletul petrecerilor noastre de acum doi ani. Cand vezi asa o minune de fetita, i-ti vine sa spui doar: "Merita tot chinul prin care trecem!"
Diana am vazut si eu pozele de la nunta si pot sa spun ca ai fost o mireasa frumoasa, acum bebelul mult visat sa va umple casa de fericire, cand va veni si sa crezi ca va veni!
Alexia28 multumesc iubita de gandul tau frumos...doi ghiocei...foarte frumos!
Ralu_t toata ziua si toata noaptea vizualizez, de mi-au iesit ochii din cap la propriu, nu la figurat, dar si cand va veni minunea....!
Multumesc!
Mada23 ne pregatim iubita! ne intalnim de martisor 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
Draga mea IoanaTugs ,
cand mi-am vazut numele scris in mesajul tau ..., m-am emotionat , multumesc pentru gandurile tale in primul rand , si ce imi doresc mie , iti doresc si tie , si subliniez printre aceste dorinte, iti doresc , ca si mie, sa ramanem gravide , sa nastem cate un prunc sanatos, ca sa putem oferi atata dragoste cata avem in noi de dat ,
pentru ca desi ne iubim sotii mult si familiile, a mai ramas o dragoste imensa acolo in inimile noastre, si asteptam sa o daruim copiilor nostri.
Sa te ajute Dumnezeu si sa ne ajute Dumnezeu !
tinem legatura si ai grija de tine ! diana
DUPA tratamentul cu diphereline, au trecut aproape 2 luni , nu mi-a cazut parul, nu m-am ingrasat , pot sa spun ca arat bine ,
dar
am tinut mai intai dieta endometriozica (ceaiurie ; numai pui si peste legume fructe) PLUS postul Craciunului care a fost si mai drastic , aveam 49 kg, rugaciunile si Dumnezeu m-au ajutat si ma ajuta mereu .
In timpul tratamentului , prima fiola pe 14 noimebrie, ultima fiola 9 decembrie, de la inceput am avut bufeuri, apoi au inceput durerile de oase , de spate , de ceafa , migrenele, si continua pana in momentul de fata .
De folos mi-au fost sfaturile si ce tratament mi-a dat dctora mea psiholog , cu care am si stat de vorba , si dragostea sotului meu , a familiei mele , si suportul sotului meu , si dragostea mea pentru el si pentru ceilalti .
Nu am avut probleme psihice , gen depresii, decat cateva zile , sporadic, si foarte putin, acum ma uit in urma si am avut multa durere fizica .
DAR , nu imi pare rau : acuma sunt mult mai sanatoasa decat eram anul trecut pe vremea asta , desi nu ma durea NIMIC anul trecut pe vremea asta , si in tot acest timp din laparoscopia din septembrie pana acuma , nu am stat decat o zi in pat acasa , am tras de mine , au tras de mine , si mi-am trait viata si am cumparat si terenul nostru mult visat , am facut nunta religioasa mult visata , tot timpul am fost ocupata cu multe plus serviciul, plus meditatii la engleza sau la mate plus casa plus petrecerea timpului liber alaturi de sotul meu drag , si uneori si alaturi de cate o prietena cu totul deosebita.
am invatat sa fiu fericita
am invatat
CA NU SUNT FERICITI CEI CARE AU DIN TOT CE E BUN CATE CEVA ;
cI SUNT FERICITI CEI CARE PROFITA LA MAXIM DE CEEA CE AU .
Am invatat ca azi cine imi spune ca imi este prietena maine , pentru sinceritatea mea, poate sa nu mai fie prietena . Eu insa am facaut si fac si voi face mereu acelasi lucru : parerile sunt unele , gusturile la fel, dar sufletul omului daca e alaturi de tine , daca acel OM te respecta indiferent de parerile tale , atunci inseamna ca ai un prieten.
si deci pot spune ca am descoperit inca cel putin doua prietene aici (mi-a facut placere sa vorbesc cu ele si pe yahoo , cat am putut si noi ... :))), cu adevarat prietene , si nu le voi spune numele, daca nu isi dau seama cine sunt , isi vor da seama curand la cine ma refer ,
si sunt deschisa oricand la doamne , femei , fete deosebite , care stiu sa respecte , stiu sa aprecieze sinceritatea
nu in ultimul rand multumesc Monicai din Canada , Alexia , si YLARI, RaluTsi atat de multe gravide care mi-au dat putere multa sa nu ma gandesc la prostii, va multumesc , si am urmat sfaturile tuturor care mi-au trimis atasate pe yahoo, va multumesc
diana
cei mai harnici din ianuarie 2008:
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
http://cgbostan.evonet.ro/gallery.htm
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
ginamaria spune:
'neata fete dragi.........
nu am mai scris de mul dar v-am urmarit in fiecare zi......nu am mai scris pentru ca nu aveam nimic interesat de zis,iar pupiceii,felicitarile si dragostea mea fata de voi nu mai era cazul sa le impartasesc ca le simtiti voi in fiecare zi sunt convinsa.Am trait alaturi de voi fiecare moment din viata voastra, inimioare noi,casnicii,suparari,bufeuri si migrene,am fost cu fiecare dintre voi la conrol la gine cand ati mers........dar eu nu faceam nimic.
Acum m-am intors,mi se intampla si mie ceva dar nu stiu ce din pacate.......sau din fericire.......joi era ziua 31 zi incare trebuia sa fie si ziua 1.Dar nu afost.Cel mai mult mi-a intarziat 3 zile cand luam utrogestan dupa inseminari,dar si atunci in ziua 33 dimineata imi venea........azi e ziua 34 si nimic......ieri mi-am luat test de sarcina,tremuram de emotii cand am dat banii,si mi-am propus ca daca pana dimineata nu apare imi fac testul.........toata noaptea am visat numai 2 liniute,am visat numai cum le vom spune parintilor nostrii care isi doresc atat de mult un nepotel.........dimineata mi-am facut testul dar nimic........nu imi dau seama daca e prea repede pentru test sau ce se intampla.........acum sper sa nu fie alte probleme.....
Voi aveti incredere in testele astea?
eu mi-am facut SURE CHECK care stiam eu ca e cel mai bun.......am vb. de dimineata cu o prietene de-a mea farmacista care imi zice ca ea nu are mare incredere in ele ca in august i-a iesit pozitiv si nu era insarcinata si ca in decembrie cand defapt ramasese insarcinata si-a facut testul si nu i-a iesit nimic.........voi ce parere aveti?
Va pup cu drag si astept parerea voastra.....as vrea asa de tare sa se insele testul asta.......
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
buna,
tocmai am facut si eu cu SURECHECK .... SI A IESIT DOAR O LINIUTA .
NU MI-A VENIT cm DAR ... eu nu stiu ce se intampla acuma in corpul meu ... stiu ca , desi mai am bufeuri, ma tine in spte in dreptul ovarelor si am vrut sa verific si eu , atat
sa vedem in continuare ..., oricumm daca nu e acuma nimic la mine, tot astept CM si atunci voi sti mai bine ce sa fac , asa cum m-a invatat noul meu doctor
GIANAMARIA, DOAMNE AJUTA !!! poate este minunea ... timpul trece reoede , mai repeti cu alt test si vezi ce iese , eu sunt optimsita pentru tine, dupa cum spui ce se intampla
diana
ginamaria spune:
Diana draguta dar nu ne-ai zis cum e sa fii maritata.......astept impresii de pe teren..........CASA DE PIATRA DRAGA MEA SI UN BEBELIN MARE SI RUMOS CAT MAI REPEDE.........nu vreau sa te supar dar sub tratamentul cu dipherelin slabe sanse sa fie puisor dar vezi tu...nu se stie niciodata.........dar imediat dupa ce trece efectul lui sunt convinsa ca asta e urmatorul pas......
Uite ca e seara si inca tot nu mi-a venit...........DOAMNE AJUTA.....daca mie mi se intampla chiar cred ca i se poate intampla oricui..........dar nu inseamna ca daca nu mi se intampla nu se poate..........intampla oricui.........eu cred in tot felul de minuni.......va pup cu drag
unducthable spune:
si eu m-am gandit ca sunt ffff slabe sanse
dar , MI-E GREATA , si MA DOARE IN DREPTUL OVARELOR ADICA MAI MULT O PRESIUNE , ca inainte de septembrie, operatie, cand de obicei ovarele mele ovulau, functionau sau cand venea CM ; e fff ciudat , ma tine in ambele locuri in dreptul ovarelor , nu e ceva nasol , dar e acolo
stiu, si voi astepta sa vina CM si asa sunt fff obosita de la bufeuri si de la dansurile de la nunta
E TOTUL FAIN , mireasa si mirele sunt fericiti
te pup si va puuuuup
aerlilian spune:
Unde sunteti fete dragi?Eu am mai tras o tura la sky,dar voi ce faceti?Tocmai am luat astazi ultimelepastilute de closty si joi ma duc la prima eco de monitorizare.Sa-mi tineti pumnii dragelor,poate am noroc luna asta...