ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-27
Raspunsuri - Pagina 12
magdita spune:
Buna fetele,
Ioana, multumesc mult.
Ancaoradea, bafta multa la aceasta IA, sa iti ajute Dumnezeu sa fie o reusita !
Rocsy, cum te mai simti? Azi sau maine mergi la fire?
Pup toate fetele, fara exceptie.
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Hera25 spune:
Ancaoradea iti urez mult succes si sa te ajute Dumnezeu sa reusiti. Intr-adevar costa cam mult IA dar duceti-va cu sufletul deschis si veti reusi. Te asteptam cu vesti bune.
ralu_t spune:
dragele mele...v-am cam abandonat..dar e motivat, sunt in sesiune ca s-a apucat baba de a doua facultate, de parca numai asta-i mai lipsea, dar a fost inainte sa aflu ca-s gravi...asta e, merge si bb la scoala cu mine[:d]
am vazut mai multe pagini scrise in ultimele zile si m-am bucurat sperand ca e vreo noua gravi...anca, sa fie cu noroc IA si sa ne dai vestea cea mare.
aerlilian, a venit sau nu z1?...poate sunt dureri de sarcina
rocsy succes la bb. bine ca s-a curata si putinul care era, sigur veti avea mai multe sanse.
ioana fata care e pe drumul spre bebe. mai e putin, nu uita sa momentul, da?
alexiamult a fost, putin a ramas....cred ca abia astepti, si noi pe langa tine
diana casa de piatra, sa fie intr-un ceas bun si sa urmeze repede si un botez
fetelor, sunt in depresie totala, am luat 10 kg si de vreo 3 saptamani am renuntat la paine, am redus drastic dulciurile, doar la o ocazie, si nimic, tot ma ingras...ce-i drept stau prost la capitolul miscare dar de vineri ma duc la bazin,i-am zis sotului ca daca nu ma duce divortzez...bineinteles ca e vina lui ca-s grasa, doar a cui?
in rest burtica e bine, bb albastru e activ si se misca intr-una . suntem in grafic la masuratori, chiar, sa va pun o poza 3d, o pun la semnatura, sa vedeti mandrete de flacau
va pup si va tin pumnii la fiecare
ralu
a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
22+
drumul lui bebe
poze
Hera25 spune:
Ralu ce ma bucur ca esti bine si flacaul la fel. Lasa nu fi trista caci kg le vei da jos imediat. Mai ai un pic.Si succes la examene.
Te pup si ai grija de tine si de bebe, sa nu te stresezi prea mult.
aerlilian spune:
Ralu drag,de-ai stii ca ma gandesc la tine de fiecare data cand am dureri premenstruale...Am retinut ca si tu aveai astfel de dureri si au fost pana la urma de bun augur...Insa la mine...nu!Nu a fost ieri z1 ci este astazi.Nu-mi vine sa cred ca mi se intampla la 28 de zile...Eu care dintotdeauna am avut cm la 24z...Astazi o sun pe dr mea ptca voi incepe o alta serie de stimulari.Dar probabil,imi va schimba zilele,daca acum e cm mai lung...Va anunt eu!
Cat despre tine...Important e ca bebe albastru sa fie bine,ca la cum imi amintesc eu ca aratai inainte de sarcina...o sa-ti revii cu siguranta!Apropos,cu fumatul ce-ai facut?
ancaoradea spune:
Boo Ne bucuram ca tu si bebe sunteti bine, acum ca ai deschis drumul la suntem cu ochii pe tine sa vedem cui predai stafeta.
Alexia28 Ce repede a trecut timpul! Bebe creste, noi imbatranim, deh, mersul firesc al lucrurilor...
Magdita Abia astept reusita, ca sa va dau apoi reteta
Hera25 Multumesc!
Ralu_t Pupam fata si bebe scolit!
Aerlinian Hai cu IA inainte!
unducthable spune:
quote:
Originally posted by ralu_t
diana casa de piatra, sa fie intr-un ceas bun si sa urmeze repede si un botez
fetelor, sunt in depresie totala, am luat 10 kg si de vreo 3 saptamani am renuntat la paine, am redus drastic dulciurile, doar la o ocazie, si nimic, tot ma ingras...ce-i drept stau prost la capitolul miscare dar de vineri ma duc la bazin,i-am zis sotului ca daca nu ma duce divortzez...bineinteles ca e vina lui ca-s grasa, doar a cui?
in rest burtica e bine, bb albastru e activ si se misca intr-una . suntem in grafic la masuratori, chiar, sa va pun o poza 3d, o pun la semnatura, sa vedeti mandrete de flacau
va pup si va tin pumnii la fiecare
ralu
a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
22+
drumul lui bebe
poze
multumesc Ralu, kilogramele sa fie ultima ta grija ; la fel, nu te stresa mai mult decat e cazul cu facultatea , ca aia o faci pana cand vrei tu , dar BEBE scump si drag , acuma este in burtica
nu stiu de ce cand ma gandesc la bebe al tau, vad un baiat cu obraji rosii si dolofani, si frumos nevoie mare ; sa fiti sanatosi si sa ai nastere usoara
Anca , succes , sa te ajute Dumnezeu la IA si alte cuvinte sunt de prisos , emotiile sunt mai mari.
va pup si sa vedem noi gravide ca apar
ce facui in ultima vreme ? http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
http://cgbostan.evonet.ro/gallery.htm
ca sa vedeti si voi printre bufeuri , cu ce ma ocup, bine ca am terminat tratamentul de multisor (mai am un pic si se fac 2 luni)
dia
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
alexia28 spune:
Neata fete,
Ralu lasa depresia ca arati f bine, nu se vad kg pt ca esti inalta, cum sa fii depresiva, tu ai vazut ce bebe frumos ai in poza de la 3D? Fata mea nu vrea sa stea la poze, io nu am pozici asa frumoase cu ea si ultima data chiar s-a chinuit Tutu sa-i prinda o pozitie.
Mie mi-a intrat un pic morcovelul, sper sa mai stea tzopaita in burtik ca e cam problema cu locurile la spitale in perioada asta, Eliasul e full, Tutu trimite pacientele sa nasca la Municipal iar Municipalul de ieri s-a inchis tot din lipsa de locuri si trimit pacientele la Giulesti...asa ca e o bucurie sa nasti in perioada asta.
Anca bafta multa multa
Lucia pe unde esti draguto? Mi-e dor de tine.
Diana Casa de piatra, sa fiti sanatosi si sa va iubiti si sa va aduc anul asta si un bebe mult asteptat
Ioana hai ca mai e putin, vine primavara cu un ghiocel la tine, sau doi
pup fetele si fug la treaba ca mai am o saptamana de serviciu si apoi gata, intru in prenatal.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 25 zile
unducthable spune:
Alexia, mai ai un pic, NASTERE USOARA SI SANATATE !!!
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
aerlilian spune:
Ancutzule drag,eu nu am zis nimic de IA deocamdata....Sper sa nu ajung acolo si sa-mi iasa la stimularea de luna aceasta.Stimularea o fac pentru ovulatie,pt a creste sansele de fecundare...stii tu...foliculi mai multi,etc.