ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-27

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Katy si ti-a placut ?

Eu am fost azi iar la eco, de data asta am fost la Ron-el la MedNewLife. L-a masurat pe bebe - are 1.13 cm. Mi l-a aratat si cu eco 3D, dar nu am inteles nimic. Mi-a dat sa ascult si inimioara. M-am topit un pic . In principiu totul e ok, nu am restrictii, nu am interdictii, nu trebuie sa fac nimic special.
Mi-a mai zis inca o data ca e multumit ca a iesit bine, si din prima. Si ca s-a adeverit inca o data ca in cazurile mai grave de endometrioza varianta cea mai buna e cu FIV-ul, fara operatii suplimentare inutile, asta evident daca vrei copii.
L-am intrebat ce se intampla cu chisturile pe care le am, mi-a zis ca se vor resorbi si ca nu afecteaza in nici un fel sarcina.

am bebe !!! hiiii

la toata lumea !!!

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Boo

am bebe !!! hiiii

la toata lumea !!!

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Deci te-ai convins ca ai bebe? hihihi, m-ai zapacit cu ecografiile, mai lasa-le ca bebe e bine, te pupic

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,

Boo
Fericirea ta se simte la fiecare cuvant scris.... Mi-ai adus zambetul pe buze. Tare ma bucur sa aud ca o fata care isi doreste atat de mult un copil ( cum suntem noi toate, ca altfel nu am scrie pe acest forum si nu ne-am deschide sufletul una alteia ) reuseste cu multa perseverenta si cu ajutorul lui Dumnezeu, firesc.
Doamne ajute-ne pe toate sa simtim aceasta fericire !

Mada

Katymana, bafta multa la laparoscopie pe 06.02.2008
Esti pe cele mai bune maini, din punctul meu de vedere

Pup fetele dragi

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

Boo mi-a placut f mult.spune-mi te rog numele desenului animat de unde te-ai inspirat tu cu numele.ai grija de tinesi de pupici pe burtica.multumesc fetelor pentru incurajari.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Se cheama Monsters Inc. uite aici un link cu mai multe detalii http://imdb.com/title/tt0198781/.

si ea e Boo : http://imdb.com/gallery/ss/0198781/26-FMSTFIB05.jpg.html?path=gallery&path_key=0198781&seq=7

Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Buna ziua la fete ,

Boo, sa fie intr-un ceas bun, sa te bucuri acum de bebelush , si in viitor si sa fiti fericiti mereu , cu totii ( intreaga familie ) !!!

am avut si eu nunta

aici sunt doar cateva poze momentan:

http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

cine nu vede in pag. de web pozele , le poate vedea aici

http://s206.photobucket.com/albums/bb73/diana_bostan/nunta%20ian%202008/?action=view¤t=dia_parohu.jpg

dia

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Nu am disparut,dar sunt deprimata...Semnele de un nou cm sunt sigure...Maine va fi z1 din nou...Ce sa mai spun in situatia asta?
Boo ,toate cele bune,sa ai grija de voi si...somn usor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Intru rapid ca fac pregatiri pt maine, mergem la unguri sa incepem demersurile pt IA, voi face stimulare cu injectii(inca nu stiu cu ce, in orice caz asemanatoare cu cele pt FIV, numai ca va fi IA), am aflat sa vor costa in jur de 100 000ft, initaial era sa lesinam, dar ulterior am strans banutii si maine mergem sa le cumparam. Sper sa nu fiu off topic, am vrut doar sa va dau vesti despre mine.Pup fetele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Buna fetele! Acum o saptamana am fost operata laparoscopic si mi s-a spus ca am endometrioza dar ca nu este ff f mult si ca nu m-ar fi afectat nici pana acum sa raman insarcinata. nu stiu ce sa mai cred. altceva nu mi-a gasit nimic in neregul . sotul este ok. ma gandesc totusi ca putinul ala ar fi putut sa ma afecteze. eu sper ca anul asta voi reusi sa imi indeplinesc visul. de 6 ani incerc si nu mi s-a gasit absolut nimic decat aceasta "usoara endometrioza".

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Boo felicitari iubita pentru inimioara si pentru ca in sfarsit te-ai convins ca ai un bebe un burtik! Mulutmesc pentru filmulet, i l-am aratat si sotului si a zis ca-i place.
Magdita scuze, ca-ti raspund aici, Amely e in sesiune si e si cu bebe foarte ocupata si intra mai rar pe forum, insa intra sigur si-ti va raspunde la mesaj, cu siguranta.
Alexia28 frumoasa burticutza ai, ma bucur ca te-am revazut!
Ralu_t ce mai zici???

Sunt si eu fericita ca am terminat prima folie de AC, acum sunt in pauza de 7 zile, dupa care o voi lua pe ultima...si ma voi apropia de tratamentul pentru FIV.

ne intalnim de martisor 2008

Mergi la inceput