ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-27

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Madutz drag,imi place tare mult optimismul tau,dar nu reusesc deloc sa ma molipsesc...Ce sa zic..."deregla-ne-am toate cate noua luni!".Dar in ceea ce ma priveste...parca deja ma doare mijlocul un pic,parca si burtica...Sau poate e paranoia...Voi afla curand...
Stie cineva,ceva de Lucia,sau incepem cautarile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mada23 e foarte interesant articolul gasit de tine, o sa-l trec pe prima pagina! Felicitari pentru optimismul tau, asa trebuie sa fie!!

ne intalnim de martisor 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Buna dimineata,dragalaselor!!!Nu vine nimeni la o sueta si la...?Haideti,ca mi-e tare dor de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

buna fetele.
hai ca ma alatur eu(sunt la a doua cafea)
mada f bun articolul
pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna, un ceiutz nu refuz, cafelutza nu mai beau.
Trebuie sa-mi pastrez optimismul astfel nu pot sa merg mai departe, nu stiu de multe ori cine imi da forta, probabil ca Dumnezeu, daca nu sunt vesela o zi , a doua sigur ma imbolnavesc, asa ca lupt cu tot ce este in jurul meu sa fie bine.
De multe ori sunt pierduta, ratacita, totul se naruie in jurul meu...dar ceva ,de undeva ma ridica si apoi simt ca rastorn muntii, nu stiu cum sa fac sa te molipsesti si tu de la mine, poate cu mai multa speranta.

Daca tot am dat peste articol am zis sa impartasesc si cu voi, sper sa va fie de ajutor, eu am invatat ceva.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/7qKBp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,

Nu am mai scris de cateva zile pentru ca nu am noutati, insa va citesc zilnic.

Mada, foarte interesant articolul, multumim.

Lucia, ce mai faci? Nu ai mai scris nimic.

Ioanatugs, o sa iti trimit un PM chiar azi.

Boo felicitari pentru sarcina, nu te urmarisem inainte, insa am citit la FIV si am vazut ca asa ai reusit.
Felicitari din suflet si sa iti ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, placuta si peste 9 luni sa te bucuri de cea mai importanta intalnire din viata ta !

Ancaoradea

Pup toate fetele fara exceptie

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Mada asa ma simt si eu uneori.dar am noroc cupartenerul(nu suntem casatoriti)care este alaturi de mine si simte chiar cand o iau pe campii.DD simt ca este alaturi de noi dar uneori nu inteleg dece trebuie sa suferim atat.eu mereu spun ca DD ne mai pune la incercare si ca nu ne da niciodata mai mult decat putem ducedar stii cum suntem noi oamenii slabi de inger si mai cadem in prapastie.te si pe toate fetele ca asa imi mai descarc si eu sufletul.suntem norocoase ca ne ascultam si ne sfatuim unele pe altele
katy

Mergi la inceput

Neata fetele
va invit sa bem cafeaua impreuna sau ceiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna Katy, tocmai am baut un ceai verde cu lamaie .
Aerlilian..ieri ne-ai facut invitatie si ai disparut, pai e frumos?
Garvidutzelor unde ati disparut, ce mai fac bebelinii, sunt cuminti? Hai nu ne lasa-ti avem nevoie de voi
Sunt cateva domnisorici care trebuie sa le cautam prin interpol, se stiu ele care, fara noi nu va este bine , va inteleg si respect tacerea dar macar sa dati un semn ca sunteti bine.
o zi buna va doresc!

Revin:
Magdita... pupici multi, nici noi nu avem noutati dar face bine la "corazon" daca mai vorbim.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/7qKBp2.png

Mergi la inceput

mada suntem singurele azi?
eu nu prea am ce sa spun la noutati ma refer decat ca astept op si vd dupa....am vizionat si eu aseara jum. din documentarul(cred)THE SECRET.abia astept sa ajung acasa sa vad si restul
.pupici

Mergi la inceput