ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-27
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
Ioana , am o pofta de mancarea chinezeasca de la tine ....
nu stiu ce se intampla ca vad ca am greata dupa ce mananc ... :(((
si am bufeuri fetelor, vai de capul meu , de saptamana trecuta , apropae continuuu
eu iau acuma OMEGA 3 , Ulei de primula, beau acele ceaiuri , nu am mai tinut regim , dar m-ati vazut in poze , nu m-am ingrasat ; si in plus ma apuc de regimul acela drastic de astazi , desi si ieri am mancat sanatos ; mai iau hepatobil, pt ficat , asa o cura ,
ma doare capul de la traspiratia care se usuca pe spate in timpul noptii, de la bufeuri, toate oasele ma dor ; pe 9 februarie fac 2 luni de la terminarea tratamentului
Si Dumnezeu a facut ca in saptamana nuntii, si in timpul nuntii sa nu ma doara NIMIC , si nu am avut bufeuri . Va dati seama ca daca ma durea rau capul, cum am avut eu migrene puternice si acuma iar am dureri acute ... Exista Dumnezeu, e pentru a nu siu cata oara cand mi se dovedeste aceasta.
oricum, nu am mai mancat oua din spetembrie, voi manca de PASTE ; AM MANCAT ACUMA NISTE CARNE DE PORC SI CARNATZI FFF BUNI ; DEACEEA NU AM DECAT VREO 51 KG
CAM ATAT CU INFORMATIILE MELE CU privire la cum ma simt si ce mai iau ; am uitat sa spun ca m-am vindecat de muuuult, de constipatie , cu ocazia dietei si a POSTULUI, si aproape in fiecare zi mananc o chifla de taratze ; si cumpar paine de taratze
IoanaTugs, tu cand te apuci de FIV , iti tin pumnii.
GinaMaria [/red], sa te ajute Dumnezeu sa devii mamica repede repede .
Anca din Oradea [/red], eu te cunosc , pe cat de frumoasa esti , si pari asa ca o zana , esti si f puternica, stiu ca faci fata la ce te asteapta , si te incurajez si eu , in ceea ce faci, sa te ajute Dumnezeu.
ma opresc aici ca deja am scris muuult, va puuuup, sanatate si BEBEI la fete dulci , diana
uitati aici, sper sa se vada , fratele meu , sotul meu si un cumnat , 2 poze haioase http://www.dianabostan.evonet.ro/fain.html
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ginamaria spune:
Fetelor m-am trezit la realitate........in ziua 7 de intarziere a venit.........nu sunt f. suparata sau f. dezamagita,simt doar ca am luat inca un pumn in fata,pe care trebuie sa il suport ca nu am ce face............doar atat am vrut sa zic,va pup cu drag si sunt fericita ca nu mai stau in starea aia de neliniste.........Va pup cu drag......
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Ginamaria... te pup iubita , cunosc gustul acestei dezamagiri
....din pacate..... dar ceea ce nu ne omoara ne intareste,si forta de a lupta mai departe se dubleaza, trebuie sa reusim si vom reusi, cateva incercari si poate DD va vedea ca ne dorim din tot sufletul indiferent prin cate hopuri vom trece si ne va darui bebelinul mult visat, CREDE SI VEI AVEA
Multe sa iti indulceasca putin suferintza, multi pupici sa te ajute sa mergi mai departe
.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/7qKBp2.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
GinaMaria, un pupic cu dragoste din partea mea, si eu am pastrat testul ala cu o liniuta, ..., ca sa imi aduc aminte mereu , ca nu e chiar asa usor ..., si ca , in loc sa ma ocup de cine stie ce, mai bine ma rog la Dumnezeu pentru copilul meu. sunt f ocupata toata ziua, si de multe ori nu ma gandesc la stresul si sanatatea mea ... testul ala ma ajuta sa nu uit ca trebuie sa fiu cat mai sanatoasa ...
nu esti singura, suntem cu tine, incepe o noua luna
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
aerlilian spune:
Ginamaria...fara cuvinte...nu stiu ce sa mai zic...Doar ca mi se intareste convingerea ca testele acelea de sarcina sunt al dracului de bune...Capul sus,draga mea!!!Mergem inainte,da?!
lenutel spune:
Fetelor, va scriu pentru a doua oara, prima in acest an, cu toate ca v-am urmarit constant. Am vazut si o mireasa fericita printre voi, caruia ma alatur si eu sa-i urez casa de piatra si un bebe cat mai curand. Povestea mea era ca am fost depistata cu endometrioza, dupa care am urmat tratamentul cu diphereline, am obtinut o sarcina dar am pierdut-o. Au urmat doua uni pauza si din luna aceasta mi s-a spus ca pot incerca din nou avand in vedere ca sarcina nu era foarte avansata. Deci pentru mine incepe o luna plina de sperante. Mi-am revenit dupa pierderea de sarcina, incerc sa ma bucur de toate lucrurile frumoase din viata. Tuturor va doresc ca toate visele sa vi se indeplineasca, si Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste toate greutatile vietii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Lenutel... Dumnezeu sa-ti aline suferinta si sa te ajute sa mergi mai departe, daca ai reusit odata ai sanse mari sa mai reusesti, dar vezi poate trebuie un pic de ajutor, o sustinere cu progesteron, un serclaj, conteaza foarte mult dr. de langa tine sa cunoasca un pic ce inseamna endo, uite cam ce recomanta dr. T fetelor care raman insarcinate si au endo, poate te ajuta cu ceva (text preluat de la tutunici)
"Tratament de sustinere a sarcinii recomandat de dr. T (aici doar cu titlu informativ):
Primele 12 saptamani: acid folic 1 pastila/zi, Magne B6 4 pastile/zi, Aspenter 1 pastila/zi, Utrogestan 4 ovule/zi, Pregnyl 1 injectie la 4 zile.
Dupa 12 saptamani - continuare Biomarin Plus."
Ramai aproape: unde-s multi puterea creste.
Lucia..ne pregatesti o surpriza ?!
Hera...nu mai zici nimic, is' bune bombonelele? vin la tine sa vad daca esti cuminte
Ancutzule...cum stai cu intepatul, mai ai?
Si acum nemaipomenitii mei pupici, toate fetele veniti si luati, e gratis
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/7qKBp2.png
ancaoradea spune:
Ginamaria Stiu ca iti e f greu acum, dupa atatea sperante. dar nu a fost sa fie...si toate au un sens pe lumea asta, chiar daca noi in ignoranta noastra nu-l putem percepe. Suntem alaturi de tine si te ajutam sa o iei de la capat
Lenutel Bine ai venit printre noi! Se vede ca esti o femeie puternica, laparo, diphe, stii tu mai bine...si stii tu ca cei puternici reusesc pana la urma sa obtina tot ce vor
Diana mare adevar ai spus, conteaza sa fim sanatoase si sa avem Credinta!
MadaUite, draguta, m-am intepat cu succes, sper eu, simt ca lucreaza din greu ovarele mele, mai ales cel drept. Maine fug la echo si analize sa vad ce productie am in ziua 7. Va tin la curent!pt fetele frumoase cu endo!
aerlilian spune:
Fetele mele dragi,se pare ca mi-ati facut urari din tot sufletul!Astazi,la eco de z8,am 4 foliculi pe dreapta si 5 pe stanga.Va vine sa credeti?Iar din astia toti,doi sunt deja marisori...unul de 18mm si altul de 15.Endometrul 4,2.Dr mea era foarte incantata si m-a rugat frumos sa vin cu copil luna viitoare...Va pup cu drag pe toate!
Ioana,vezi daca ma pupi ce lucruri bune se intampla?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Diana multumesc fumos pentru urari!
Ginamaria nu fi trista iubita, fiecare fata are sansa ei, va veni soarele si pe straduta ta!
Aerlilian felicitari pentru productie iubita si multa bafta luna asta! si pentru ca au avut succes pupicii, mai trimit un rand!
Lenutel i-mi pare rau pentru pierderea ta! Mult noroc luna asta i-ti doresc!
Si apropos de fiv-uletul meu, pot sa va spun ca am inceput a doua folie de AC si pe 18 febr. am programarea de z21 pentru stabilirea tratamentului. Am intrat in linie dreapta... Mi-am luat azi si rezultatul la Rubeola, Citomegalovirus, Toxoplasma si ma bucur ca sunt negative. Maine merg la Giuly sa-mi iau si hepatitele si gata cu analizele....se apropie perioada emotiilorne intalnim de martisor