Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

...se reintregeste gasca .. si eu am din ce in ce mai putin timp...rectificarea rectificarii: pleaca si soacra, deci ramanem singuri.......inghesuiala mare, s-a intors si Desiree, bine ai revenit Deny75, ..vad ca dianocica ne trateaza cu indiferenta .. iar nu mai ajung sa citesc la zi...d-apoi sa mai scriu...

bambo, papusica noastra , sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de Antonia si de sotz!

asizahow do you do?? ...ce dor mi-a fost de voi...in fiecare zi m-am gandit..bine ca ati ajuns cu bine ...vad ca si Denis e vioi...acu nu mai sunt singura cu vecini «de poveste» ...acomodare usoara! take it easy!

ruxandra, una calda, una rece..la poze ma refer ...minunati sunteti ..fara alte comentarii...ca perfectiunea se admira in liniste, de la distanta.

yagmurhabar nu am despre vaccin...sorry...ati mai inaintat cu autostrada aia? pup pe Luchita, hai, curaj, ridica-te si mergi mai departe...

mamaana...ai fost la gym?

Diainca nu avem veleitati de pictorita...dar cred ca as lasa-o...mai ales la peretii nostrii...nu-i nici o problema ..e ca pe hartie...aoleo, sa mai pregatesc nu set de abtibilduri ?...am aduceti la faliment..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

mi-am adus aminte, parca s-a mai discutat, dar nu mai retin:
voi ati inceput sa le dati miere fulguletilor?
ma gandesc dimineata, pe paine cu unt, o picatura de miere pe dumicat...

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

mamaana, si eu tot balkan style ii dau , eu il iau de la magazinul arabesc...are gust ca cel de la noi, ala vechi, acrisor..si nu contine tampenii...bine ii mai dau cand si cand si Minigo si altul de la nu stiu ce firma ontariana bio...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by mamaana

mi-am adus aminte, parca s-a mai discutat, dar nu mai retin:
voi ati inceput sa le dati miere fulguletilor?
ma gandesc dimineata, pe paine cu unt, o picatura de miere pe dumicat...

In lapte cald cand behaie!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DESIREE bine-ai revenit si sanatate multa!
FLORE bine ca ai scapat si ca te-ai ales cu o gaura in plus!
DIA al meu nu prea e interesat de desen decat dc ma vede pe mine ca scriu,in rest,nu,dar cred ca o solutie ar fi sa-i cumperi table din-acelea de scris cu creta sau creion si se sterge,sau cum au mai zis fetele lipesti artie,dar asa a fac sora mea si nepotu mereu scria PE LANGA hartie
DENNY 75 bine-ai revenit,te asteptam mai des pe forum.
Si insist si eu,are cineva idee dc nu mai pot adauga poze in photobucket?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

am completat nu stiu ce fitness waiver si a zis cea care se ocup ade asta ca vine luni (ieri) sa ma ia sa-mi arate ce si cum...nu a venit

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

..ieri am prins la liber pe satelit : protv, prima , acasa, antena3, si nu mai stiu ce...am belit niste oki...bai, dar ce emisiuni .... dar ce prezentatoare...am zis ca am prins ceva canale xxx..

of, cat as mai sta la povesti cu voi...

mamaanaeu am luat o miere din comert...oarecare ...firma Doyon...daca iti zice ceva...eu zic ca sunt safe ..inca nu i-am dat..dar o sa incerc.in lapte.

laura, spor la servici. totul va fi bine, ai sa vezi!

adinazot, ce mai face Alessia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - normal, vaccinele oficiale nimic altceva, nu vaccines de gripa nici pe el nici pe mine

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dbunny, merci mult de informatii... inca stau pe ganduri.... nici eu nu as face ceva care nu e necesar....
Mamana, astept sa vad ce zice si pediatrul vostru

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vaccinuri, ma scuzati, ma gandeam la vacunas
in romana nu ne.am vaccinat inca :)))))

ivan si dayanara

Mergi la inceput