Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 14
mamaana spune:
repede ca uit:
donia ce iaurt ii dai tu lui Cristinel? eu le-am dat pana acum din cel simplu, balkan style, le-am mai incercat si cu kefir (lapte gros cum spune Tudor) si le-a placut
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Lavinia_P spune:
BAMBO,LA MULTI MULTI ANI FERICITI!
Dia,
La supernany asa faceau... lipeau hartie alba pe pereti sa scrie acolo.. dupa cum a zis si Dianarus.
Ce mirata e Oana de mos...
Dandusa,
Incearca Milumil 3 sau Nestle junior..sunt maqi dulci..poate ii plac..nu stiu..ar trebui sa bea macar 100 ml ca sa zici ca are in burtica ceva mai mult..
Asa era si la noi..pana la 10 luni eu nu am dormit mai mult de 3 ore legate...rareori cate 4.. acum doarme cate 5-6..
De la baita nu cred ca e..ca daca nu ar fi baia,oricum tot s-ar juca si s-ar agita.
Asiza,
Bine ati ajuns!Acomodare rapida!
Ruxandra,Frumoasa boierime am vazut... vreau si eu acolo sus...
minunea mea
mamaana spune:
asiza bine ai revenit
ma bucur ca ati ajuns cu bine
acum am inteles ca de fapt nu ati plecat in vacanta, ci de tot, lasa ca asa e la inceput, toate din 'afara' am trecut prin asta, e foarte greu, va doresc multa rabdare si putere sa treceti prin perioada asta de acomodare
Ana,
Yagmur spune:
Fetelor de afara: doctoritza noastra mi-a recomandat sa-i fac si vaccinul prevenar lui Luca avand in vedere ca i-a tot iesit pneumococ la exudat nazal... eu nu as baga atata in el ca vreau sa-si si dezvolte imunitatea... ce imi puteti zice despre el?????
Noi joi facem 2 deodata... infarix si ROR... oare e bine??????
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
mamaana spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Fetelor de afara: doctoritza noastra mi-a recomandat sa-i fac si vaccinul prevenar lui Luca avand in vedere ca i-a tot iesit pneumococ la exudat nazal... eu nu as baga atata in el ca vreau sa-si si dezvolte imunitatea... ce imi puteti zice despre el?????
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
varsta Luca
din pacate sunt complet pe dinafara la capitolul vaccinuri, iar doctorita fetelor recomanda din cate am vazut numai ce e obligatoriu; mergem si noi vineri la vaccin
Ana,
Dbunny spune:
Yagmur.. mie mi l-a recomandat pediatrul in caz ca merge la cresa sau intra in contact cu copii ce merg la scoala...si proasta de mine nu i l-am facut ca n-am crezut ca-l bag la cresa asa mic...data viitoare cand merg la pediatru mai intreb. Daca v-au iesit analizele rau...eu zic sa-l faceti
Dayanara gata-i valiza? si noi ne-am duce... dar mi-e frica de frigurile alea, plus ca zice a mea mama ca prin banat si ungaria circula o gripa nerusinata rau...l-ai vaccinat pe Ivan?
saryta felicitari pt stelute
deny bine-ai revenit, ai multe de povestit inclusiv povestea nasterii...asa ca..pregateste tocul penitzei...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dbunny spune:
quote:
La vacuna heptavalente conjugada frente a neumococo 'Prevenar' está indicada en todos los niños sanos menores de dos años y es recomendable en los mayores de esta edad que acudan a guardería o presenten otitis media de repetición. Si vacuna a su hij@ estará protegiéndolos de la enfermedad invasora (meningitis y sepsis) que provoca esta bacteria.
La vacuna se ha sacado por temas comerciales y que hay muchas paginas de internet donde pone que es el gran negocio, pero que si fuera necesaria realmente la cubriria la S.S. He leido en internet esto:"La vacuna neumocócica está planteando más de una polémica: la falta de estudios sobre su seguridad y su elevado precio, primero, y ahora la aparición de numerosos efectos secundarios hacen que la agencia estadounidense del medicamento (FDA) haya decidido mantener un seguimiento de los nuevos casos de reacciones a la inmunización.
Traducere scurta: daca-i asa bun si necesar de ce nu-i inclus in Calendarul oficial? Nu exista studii asupra sigurantei vaccinului si are un pret foarte ridicat + apar numeroase efecte secundare....
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
bamboletta spune:
quote:
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
varsta Luca
despre primul vaccin nu stiu nimic
la 1 an am facut pentaximul si priorixul (ror) o data si a fost totul ok nu a avut reactii
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
doradora spune:
vad ca discutati de carioci. nu stiu daca v-am mai spus sau nu, dar eu i-am cumparat o tablita magnetica, iar pixul nu scrie pe alte materiale decat pe suprafata respectiva. e f interesata de ea.
chris + alexandra
bebeii nostri
Dbunny spune:
Yagmur... pe forumurile spaniole mamicile sunt foarte multumite de vaccinul asta, dupa cate vad...la noi costa 80€ doza...