Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

multumesc de urari

Asiza-bine ca ati ajuns cu bine

Antonia e f cumintica azi stie ca e ziua lui mami,sta cuminte in patut si se joaca
i-am coborat o laterala de la patut si se poate cobora urca singurica nu mai am treaba cu ea

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI! BAMBO
multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Ruxandra - super pozele, vad ca v-ati distrat de minune ... Matei arata f bine pe schiuri, iar Grigore cred ca vroia si el sa schieze .
Asiza - bine ai revenit printre noi ... ma bucur ca Denis nu mai are probleme.
Dia - am vazut poze cu Oana cum il trage pe mos de barba sau il mangaie? ... sunteti o familie frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

bamboletta LA MULTI ANI sa fii sanatoasa si fericita

DENY mami de AZELIA 26.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ivan nu sta in carucior sau scaun la masa decat rar de tot si cine stie ce sa aibe de joaca in mana, in rest mananca in brate! deci il tin pe partea stanga si cu dreapta tin lingurita si.i dau sa manance, ne plimbam mai peste tot, asa reuseste sa termine cam tot.

apa ii pun in pahar cu pai si bea de acolo dar nu stiu cat

dandusa, tu esti in bucuresti cumva, ca as vrea si eu un numar de la urgenta copii, o adresa, pentru cand voi fi acolo, cum aici sunt obisnuita ca pt 2 muci sa.l duc la urgenta cine stie ce m.apuca pe acolo, sa.mi zici si mie cum se face

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Am doua stelute! ce ma bucur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asiza , stiam eu ca da schimbati aerul gata cu probleme respiratorii, ce bine imi pare !

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

asiza, ce bine ca ai povestit! mai spune, savurez fiecare cuvintel! inca nu-mi vine sa cred ca e treaba comisa... ca sunteti la londra pe bune...

dia, se poate o poza la cutia de creioane pt 1 an si carioci lavabile (?!) sa mai invat si io ceva. si da, povestea cu lotul minune datator de bube am auzit-o si la mures. noi suntem la sf. lunii cu priorix-ul.

cate vaccinuri se pot face odata? 3 se poate? adica 3 intepaturi...

dandusa, scurta lamurire: cariile de biberon se fac nu din supt 5 minute de 3 ori pe zi ci din tzocait toata-ziua buna-ziua plus lipsa igienei danturii. si nu se fac de azi pe maine ci in luni multe de utilizare aiurea. deci clar nu ar fi cazul la voi.
dar iti dau dreptate. oarecum, daca tot nu v-a lipsit pana acum bibele... ce rost are el... daca ii este cu adevarat foame (sa zicem) va bea noaptea din cana cu cioc, probabilde la claudiu, de la tine nu prea cred ca tu esti fulga pt ea :-)) desi dupa cum spui tu nu pare foame, ci undeva un disconfort constant... sunt chiar curioasa cum e veti scoate la capat cu somnul de noapte. tu si chinico sunteti in vizorul meu deocamdata :-))

dayanara, mai degraba sa-ti dea fetele contact la un pediatru bun si atat. urgenta de la noi e alta mancare de peste. pe de alta parte... un pediatru bun de la noi (ma rog, cat de bun se poate) e greu de gasit. hai bucurestiul :-)

azi a mancat in scaunul de masa. cu scurte pauze de plimbat, 1-2 minute. si stam in sufragerie, la desene... dar macar a mancat de toate, dimineata cereale, suc, la pranz ciorbita cu legume si carnitza, fructe cu branza si iaurt... s-o fi saturat ieri de atata pita goala :-)))

pupici, amu' nani scrie pe noi!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

poze din vacanta

.. ca tot pusei mana pe niste poze recuperate din apartul imprumutat..

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

ce famile fericita !!

vaaaiiiii si ce dor mi s-a facut de munte !!!!! pe aici numai dealuri avem, cel mai aproape (si mai mare) e cred pe langa ktrinel (vreo 6-7 ore cu masina) iar aia adevarati sunt deparet rau la doua fusuri orare...

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani bambo !! ce tinerica esti

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput