Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 16
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
dbunny - normal, vaccinele oficiale nimic altceva, nu vaccines de gripa nici pe el nici pe mine
Pai in Romania sunt in jur de -5º, aici sunt 15º...nu stiu ce sa fac..o sa intreb pediatrul...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
deny75 spune:
Incerc sa va arat cateva fotografii cu fetita mea
[vrl="http://community.webshots.com/user/deny75"]POZE[/vrl]
DENY mami de AZELIA 26.10.2006
Donia spune:
Bambo, La multi ani cu sanatate si fericire , sa-ti mearga toate struna!
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Donia, poate prestez si o poveste a nasterii lui Matei candva.. acu parca n-am starea necesara. Da ziua Roxanei cand e? Si ce doctor? Ce s-a intamplat? Si desteptii cu pricina is foarte pe-aproape si inruditi cu mine.
ruxandra, am banuit eu ca desteptii e din familie
Roxana e nascuta in mai, dau eu de baut cand vine vremea... deocamdata sta sa ii cada un dinte si eu nu sunt pregatita deloc eu vreau fetita mea mica fara gauri in gura Ce chestie, lui Cristi ii cresc dintii, Roxanei ii cad...
Ieri am fost la control la tiroida si acum asteptam analizele, dar doctorul nu e prea ingrijorat, el crede ca-s destul de OK...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
deny75 spune:
Dupa ce m/am documentat toata ziua cum sa fac cred ca tot nu am reusit.Asta e !Trebuie sa mai incerc.Nu mai stiu cine intreba daca am dat miere pana acum la copii.Eu i/am dat doar odata in ceai.
flore26 spune:
blockquote id= quote quote: hr height= 1 noshade id= quote Originally posted by deny75 br / br / Incerc sa va arat cateva fotografii cu fetita mea br / br / [vrl= http://community.webshots.com/user/deny75POZE[/vrl]
Bine ai venit! In loc de vrl e url si e ok...
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
m_monique spune:
deny75 bine ai revenit!
Yagmur felicitari pt. primii pasi. vezi? inceputul e tare greu.
Chinico ma bucur ca ati ajuns cu bine. parca mi-ai dat curaj sa merg pana la parinti la tg mures peste 2 saptamani.
asiza ma bucur ca si voi ati ajuns cu bine si ati reusit sa va instalati.
Andrei (16.12.2006)
ancader spune:
Bambo! Mamica frumoasa,sa traiesti,sa infloresti,sa fi sanatoasa,alaturi de fetita ta si de sotul tau
Noi azi am fost la doctor,la controlul de 1an,si avem si noi in sfarsit 10kg400,am depasit si noi pragul de 9kg(lucru miraculos pentru ca la 11 luni avea 9kg,deci a luat 1.4kg intr-o luna).Vaccinul l-am amnat pentru saptamana viitore,pe motiv de putin rosu in gat,are 82de cm,ne-a spus sa trecem pe lapte de continuare,si aici vine si marea mea dilema,,mamcile care dati la copii milumil3,ati trecut deja pe lapte de continuare,as vrea sa stiu cum pot lua legatura cu tipa care aduce lapte si borcanele.Ne-a dat voie sa mancam cam de toate mai putin mezeluri,carne de porc,fasole,varza.Pozele care le-am promis se mai lasa putin asteptate,din motive de telefon care se afla la sot,de vila in care am fost cazati am fost foarte multumita,pat dublu,camera spatioasa(noi am avut si patutul),living mare,baie cu dus si wc in camera,bucatarie,800de mii pe noapte,liniste,zapada,foarte frumos,daca aveti nevoie de nr de tel de acolo,sau de un link sa vedeti vila(zici ca-i fac reclama!)
Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)
mamaana spune:
am inceput sa incurc comenzile: am dat F7 sa fac refresh la DC in loc de F5 si culmea e ca asteptam sa ruleze ceva
deny75 eu nu vad nici un album creat..
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by deny75
POZE
nu le vad...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.