Nasterea la Medlife ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

quote:
Originally posted by miri2007

Buna,

Ajungand la optiunile de nastere, am intrebat daca la natural este posibila evitarea epiziotomiei. MI-a raspuns ca din punct de vedere teoretic da, dar practic este destul de greu si ca ea a intalnit doar 2 astfel de cazuri. Si s-a scapat spunand0-mi ca ar mi mai indelungat...pai care e problema...daca eu sunt dispusa sa trag de mine...ei de ce nu? Oricum in mare nu mi-a lasat impresia ca ar face totul pentru a ma ajuta sa nasc natural si fara epiziotmie. Ma gandeam sa incerc si la altcineva de la Medlife dar nu stiu la cine ca sa fie mai deschis in ceea ce priveste acest aspect. Daca aveti vreo idee sunt binevenite.

Miri2007

Buna,
Eu am nascut cu d-na Popa. Mi-a facut epiziotomie, dar am simtit pe pielea mea ca se impunea. O sa intru in detalii ca sa intelegi mai bine. Am nascut foarte usor dar la a doua impingere pe masa de nastere am simtit ca copilul se opreste in ceva si nu inainteaza. In momentul acela d-na doctor a facut taietura si copilul a tasnit. Deci fara taietura probabil copilul ar fi iesit greu si cel mai probabil cu o ruptura. M-am refacut relativ repede dupa operatie,la o saptamana stateam pe scaun fara probleme.

Multa sanatate tie si bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LigiaN spune:

Buna!

Am o rugaminte catre fetele care au nascut la Medlife: unde ati declarat pe bebe?

Noi stam in sectorul 6, dar Medlife este in sectorul 1.

- Imi puteti da adresa si institutia unde sa mearga sotul meu sa depuna actele pt eliberarea certificatului de nastere a lui bebe?

- Negatia se ia de la pavilionul H - DGSAPC din cadrul Asezamantului Sf Ecaterina?

Am incercat sa gasesc pe net adresa de la primaria sect 1, dar am inteles ca au intrat in renovari pana in 2010 si nu am gasit noua adresa unde s-au mutat.

Multumesc,

LigiaN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Trebuie sa mergi sa-l declari la Starea Civila sect.1,care momentan s-a mutat langa Biserica Casin,sau ma rog in spatele ei intr-o curte!Unde este si un leagan de copii!
Si eu stau in sect 4 dar trebuie sa mergi sa-l declari in sectorul in care este spitalul!

19.12.2007-fetita!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Starea civila sector unu exact in sensul giratoriu de la arcul de triumf, cred ca i se zice maresal alexandru averescu 021.319.10.13

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

poze bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

uberbax, louiza mersi pt info ref la locul unde trebuie declarat bebe, chiar vroiam si eu sa intreb...
softurela, le-am pus eu tabelul cu incompatibilitatea de grup sanguin o pag mai in spate, am si explicat ce si cum, pe scurt...o intrebare: cam ce dimensiune are epiziotomia, e facuta pe lateral??

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

quote:
Originally posted by luny

softurela, le-am pus eu tabelul cu incompatibilitatea de grup sanguin o pag mai in spate, am si explicat ce si cum, pe scurt...o intrebare: cam ce dimensiune are epiziotomia, e facuta pe lateral??

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!

E facuta pe lateral dar nu am avut curiozitatea sa ma uit la ea. Nu stiu cat e de mare, s-a cicatrizat destul de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by softurela

quote:
Originally posted by vali_delide

Salutare!

Inuta, eu si sotul meu avem aceeasi grupa (0) si Andreea a fost si este perfecta! Nu te mai stresa,o sa fie totul bine!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz

Vali in cazul vostru nu a fost si nu este nici o incompatibilitate din moment ce tu si sotul aveti aceeasi grupa, indiferent care este ea.
Problemele apar la copil atunci cand copilul ia grupa tatalui si intre mama si tata exista incompatibilitate. Eu am avut A2 si sotul B3 si in fiecare luna am mers la Hematologie pentru verificare anticorpi anti- B3. Din fericire fetita a luat grupa AB4 si e sanatoasa tun. Daca ar fi luat grupa tatalui atunci exista riscul unui icter prelungit si o anemie severa.
Cei mai multi medici nu urmaresc acest aspect, nu-l considera important dar au fost cazuri grave pe fondul acestei incompatibilitati. De mentionat ca nu toate combinatiile de grupe dau incompatibilitate.

Multa sanatate !

Exact asta spuneam si eu, Inuta are aceeasi grupa cu sotul ei, deci nu-i nicio problema nici la ea!
Luny, mersi de tabel!
uberbax, si eu tot in 4!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

fetelor, m-ati convins si pe mine. mi-am facut o programare la dr. mirela popa pentru 21 feb, cu toate ca m-a speriat un pic ce-a zis miri2007 despre ce parere are dansa despre epiziotomie.
si eu am citit foarte mult despre acest subiect si ideea de baza este ca poate fi evitata cu putina grija pe parcursul sarcinii: exercitii kegel, masaj perineal, o pozitie pentru nastere adecvata etc.

Mergi la inceput

PS. Am uitat sa ma prezint, Mihaela (28 de ani) + buburuzelul (19+), DPN: 19.06.2008

Mergi la inceput

As vrea sa mai pun o intrebare: a facut sau intentioneaza sa faca cineva cursuri Lamaze? Pe mine ma tenteaza foarte mult, am gasit detalii pe www.gimnastica-gravide.ro, dar tot cursul costa 400 RON...

Mergi la inceput