Nasterea la Medlife ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 20
Nicolest spune:
Si eu fost la ecografie la Alma Georgescu in saptamana 13. pentru o ecografie obisnuita mi s-a parut OK, a facut toate masuratorile necesare, dar pentru o morfologie fetala nu cred ca e tocmai doctorul potrivit. De fapt am inteles ca nici nu mai face morfologii fetale. Doctorul care imi urmareste sarcina e de parere ca morfologia fetala ar trebui facuta totusi de un ginecolog cu experienta in echografie.
In concluzie e draguta si iti raspunde la intrebari.
cristina_1 spune:
Fetelor, cate saptamani aveati cand ati aflat la eco ce este bebe??? eu as merge si maine sa vad ce este (am 17 saptamani), insa ma gandesc ca poate ii fac rau atatea ecografii....
pls help in alta problema... eu am rh negativ si chiar sunt un pic stresata de problema asta... mai este cineva in situatia mea?
zeririlouiza spune:
nu iei nici o pijama iti dau iei de acolo si papuci si de toate, iei decat chestii de toaleta personala, deo, periuta dinti si pasta, na eu stiu, eu am avutr si un rosopel tip burete cu care ma spalam la sub brat ca deh nu poti sa intri n dus sa faci gimnastica si mai si traspiri, in rest nimic
Louiza mamica de Yasmin - Elena
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
poze bubulina
asa cresc eu
MikyM spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Laura, eu pana acum am facut eco la Chitescu , dar pe 8 feb am si eu tot la Alma Georgescu. Si eu sunt curioasa cum este doctorita. Stiu doar ca ea face 3D. Eu m-am programat la ea tot din cauza ca nu am mai gasit in alta parte, de fapt la Chitescu as fi vrut. Asta e! Poate fetele care au facut eco la ea ne dau si noua ceva informatii.
Vad ca mai ai foarte putin,iti urez o nastere super usoara si recuperare rapida!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 34 + cu Rebecca
AMR 31 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
freshanana spune:
buna sera
louiza am si eu o intreabre : vad ca esti din ploiesti. dupa ce ai nascut ai stat in buc sau ai mers acasa cu masina sau ceva ?
ca ma gdeam ca e destul de greu drumul cu un bb mic de la buc acasa (desi esti aproape fata de mn)
Anandrei spune:
hello! ce mai faceti? toate bune? Noi crestem, a fost vineri dr pediatru la noi si am crescut 2 cm si 300 de grame in 2 saptamani! Ne-a adus si albumul cu poze al lui iepurica. E un gest foarte dragutz din partea lor, asta cu albumul. Maine ma duc la control sa vedem cum ne situam. Am sunat-o pe dna dr si a fost tare vesela cand m-a auzit. E un om deosebit si cine a prins-o in alte toane, sa nu uitam ca e si ea om. Eu am numai cuvinte de lauda pt ea!
Luny, ce mai faci? Ce mai zice bebe Matei? sau iar i-ai schimbat numele?
Louiza, a mai crescut Yasmin? pup falcutzele ei!
Va pup pe toate si bun-venit noilor gravidutze!
Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei
Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
iubu77 spune:
Buna fetelor si bun venit celor noi
Abia astept sa ma alatur si eu listutei de gravidute.. Ma tot gandesc ce sa fac.. Eu sunt in concediu de cresterea copilului..si m-as intoarce la birou mai devreme sau as putea trece dintr-un cic in altul daca raman iara graviduta. Ma tot gandesc ma tot framant si nu stiu ce sa fac.
Am fost ieri sa fac niste analize la Medlife si am vazut 2 bebei plecand de acolo:))
miri2007 spune:
Buna,
Am revenit si eu pe aici. V-am citit in fiecare zi dar fiind ultimele zile in care mai merg la serviciu (ceea ce-mi da o senzatie tare stranie) am fost destul de ocupata asa ca nu am mai scris.
M-au luminat foarte mult explicatiile legate de incompatibilitatile de grupa de sange. Saptamana asta merg sa fac analiza. Sper ca bebe sa fi luat grupa mea sau daca nu, macar sa nu fie probleme dupa nastere.Inteleg ca, daca ia grupa tatalui (A2) nu e obligatoriu sa apara probleme dupa nastere. Faptul ca eu pana acum m-am simtit foarte bine poate fi un indiciu ca bebe e bine ???(sa nu radeti ca nu ma pricep deloc!!!)
Mie dr Popa mi-a zis sa fac ecografia de la 36 de saptamani la d-na Liana Ples. M-a intrebat mai intai daca imi vine mai aproape centrul din Unirii si zicandu-i ca da (stam in Tineretului) mi-a zis sa merg la Liana Ples. Voi ce stiti de ea? Imi pare rau ca nu accentuat ideea
ca nu criteriul distantei ar trebui sa fie decisiv.
Legat de optiunea de nastere...inca nu m-am hotarat! Am fost si la homeopat (eu cu ajutorul ei si bineinteles al Bunului Dumnezeu) am reusit sa raman si pe parcursul sarcinii am luat tot felul de bilute (fier, calciu, zinc, etc) si ea m-a sfatuit natural (si fara epidurala...) Mi se pare cam greu dar ma mai gandesc pana atunci. Oricum ar fi bine daca pana in martie ar mai fi mamici cu nasteri naturale la Medlife sa vedem cum decurg.
Sanatate multa tuturor si nasteri usoare si bebei sanatosi!!!
Miri2007