Nasterea la Medlife ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

o sa pun aici tabelul, sa va uitati voi:

Sunt 4 colonitze: grupa sanguina a TATALUI, grupa sanguina a MAMEI, grupa sanguina posibila a COPILULUI si PROBABILITATEA CONFLICTULUI:

tata 0(1) mama 0(1) copil 0(1) probab. confl. 0%
tata 0(1) mama A(2) copil 0(1) sau A(2) probab. confl. 0%
tata 0(1) mama B(3) copil 0(1) sau B(3) probab. confl. 0%
tata 0(1) mama AB(4) copil A(2)sau B(3) probab. confl. 0%
tata A(2) mama 0(1) copil 0(1)sau A(2) probab. confl. 50%
tata A(2) mama A(2) copil 0(1)sau A(2) probab. confl. 0%
tata A(2) mama B(3) copil ORICE 0(1)sau A(2) sau B(3) sau AB (4) probab. confl. 25%
tata A(2) mama AB(4) copil 0(1)sau A(2) sau AB (4)probab. confl. 0%
tata B(3) mama 0(1) copil 0(1)sau B(3) probab. confl. 50%
tata B(3) mama A(2) copil ORICE 0(1)sau A(2) sau B(3) sau AB (4) probab. confl. 50%
tata B(3) mama B(3) copil 0(1)sau B(3) probab. confl. 0%
tata B(3) mama AB(4) copil 0(1)sau B(3) sau AB (4)probab. confl. 0%
tata AB(4) mama 0(1)copil A(2)sau B(3) probab. confl. 100%
tata AB(4) mama A(2) copil 0(1) sau A(2)sau AB(4) probab. confl. 66%
tata AB(4) mama B(3) copil 0(1) sau B(3)sau AB(4) probab. confl. 66%
tata AB(4) mama AB(4) copil A(2) sau B(3)sau AB(4) probab. confl. 0%

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare!

Luiza, pup falcute de Iasminuca durdulie...si pup si mamica! Esti bine? Cum te mai simti?

Inuta, eu si sotul meu avem aceeasi grupa (0) si Andreea a fost si este perfecta! Nu te mai stresa,o sa fie totul bine!

Clau, se apropie si la tine,usor-usor ajungeti la final.Stai linistita cu anestezia,nu simti nimic, iar dr. anestezist este super,f. atenta si are mana usoara.Important este sa te dai jos si sa te plimbi, chiar daca e greu in prima zi!

Ana, pup fata si pe iepurica cel pufos!E un scumpic!

Pup fetele, s-a trezit printesa, tre' sa pape si striga dupa Fulga!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Multumesc Luny
Multumesc Vali...si printesica ta sa inteleg ca tot 01 are nu?
am 37 saptamani

Am o intrebare....cand merg la maternitate, bagajul meu va ramane cu mine la terapie, sau in camera unde voi fi cazata? ca nu stiu ce sa fac..de ex vreau sa-mi iau intr-o geanta mare, kit-ul pentru recoltare, hainutele lui bebe (pt cand il scot din spital), cosmeticele mele...
Dati-mi un sfat va rog, cum sa procedez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna fetelor!! Ma amestec si eu printre voi pentru ca vreau sa va intreb ceva...
A trebuit sa-mi fac o programare le o ecografie si nu am gasit la niciun medic cunoscut loc liber atunci cand am eu nevoie... (adica vinerea viitoare!)
Am reusit sa-mi fac o programare la d-na dr. Alma Georgescu la medlife.
A facut careva ecografii la dansa? Este ok? Aparatul este performant?
Multumesc anticipat !!!

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Laura, eu pana acum am facut eco la Chitescu , dar pe 8 feb am si eu tot la Alma Georgescu. Si eu sunt curioasa cum este doctorita. Stiu doar ca ea face 3D. Eu m-am programat la ea tot din cauza ca nu am mai gasit in alta parte, de fapt la Chitescu as fi vrut. Asta e! Poate fetele care au facut eco la ea ne dau si noua ceva informatii.

Vad ca mai ai foarte putin,iti urez o nastere super usoara si recuperare rapida!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 31 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Laura, eu pana acum am facut eco la Chitescu , dar pe 8 feb am si eu tot la Alma Georgescu. Si eu sunt curioasa cum este doctorita. Stiu doar ca ea face 3D. Eu m-am programat la ea tot din cauza ca nu am mai gasit in alta parte, de fapt la Chitescu as fi vrut. Asta e! Poate fetele care au facut eco la ea ne dau si noua ceva informatii.

Vad ca mai ai foarte putin,iti urez o nastere super usoara si recuperare rapida!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 31 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Multumesc mult !!! Si tie la fel cand va veni vremea sa nasti !!!
O sa-ti spun cum a fost la eco vinerea viitoare. Daca nu ma opreste ginecologul meu sa nasc dupa ce-i arat ecografia...

Laura 38+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by inuta12

Multumesc Luny
Multumesc Vali...si printesica ta sa inteleg ca tot 01 are nu?
am 37 saptamani

Am o intrebare....cand merg la maternitate, bagajul meu va ramane cu mine la terapie, sau in camera unde voi fi cazata? ca nu stiu ce sa fac..de ex vreau sa-mi iau intr-o geanta mare, kit-ul pentru recoltare, hainutele lui bebe (pt cand il scot din spital), cosmeticele mele...
Dati-mi un sfat va rog, cum sa procedez?

Inuta, cred ca si ea are tot 0, dupa cum scrie in tabel....mie nu mi-au zis nimic la spital.BAgajul ti-l iei cu tine in camera, pt. ca la internare nu te iau direct in sala . Te monitorizeaza, te duc sus,te "cazeaza" si abia dupa asta cobori. Doar daca esti in travaliu ramai sa nasti, dar si in acest caz poate sa mearga sotul tau sa-ti duca bagajul la rezerva.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Multumesc Vali

am 37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Eu am facut o eco la dr.georgescu este super ok si iti explica tot ce vrei sa stii!E foarte draguta!Si eu am facut eco la 40 de sapt!

19.12.2007-fetita!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Salutare!

Inuta, eu si sotul meu avem aceeasi grupa (0) si Andreea a fost si este perfecta! Nu te mai stresa,o sa fie totul bine!

Vali in cazul vostru nu a fost si nu este nici o incompatibilitate din moment ce tu si sotul aveti aceeasi grupa, indiferent care este ea.
Problemele apar la copil atunci cand copilul ia grupa tatalui si intre mama si tata exista incompatibilitate. Eu am avut A2 si sotul B3 si in fiecare luna am mers la Hematologie pentru verificare anticorpi anti- B3. Din fericire fetita a luat grupa AB4 si e sanatoasa tun. Daca ar fi luat grupa tatalui atunci exista riscul unui icter prelungit si o anemie severa.
Cei mai multi medici nu urmaresc acest aspect, nu-l considera important dar au fost cazuri grave pe fondul acestei incompatibilitati. De mentionat ca nu toate combinatiile de grupe dau incompatibilitate.

Multa sanatate !

Mergi la inceput