Nasterea la Medlife ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by luny

Fetelor, azi am fost la ecografie la Chitescu!!! M-am linistit, uraaaaa, bebele meu a crescut bine pt varsta lui, are aproape 2 kg, s-a asezat in pozitie, cu caputul in jos, dar are esarfa de cordon, zapacitul!! Si lichidul e in cantitate normala, nu e putin deloc!!!
Despre placenta cu grad de maturitate 2-3 la 33 saptamani ce parere aveti, e ok??Colul are si el 36 mm si este inchis!! uffff, ce usurare, e totul ok!! Chitescu a fost fff dragutza si amabila, mi-a raspuns la toate intrebarile si mi-a zis ca bebe este bine!!

Luny, in 32+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Luny, felicitari pentru bebe cumintel!Sa creasca mare si sa stea la "garsoniera" pana la termen. Placenta gr. 2-3 la varsta ta de sarcina e ok, nu-ti face griji...mie mi-au zis ca am gr. 3 cam pe la 6 luni, ceea ce nu era tocmai bine, dar s-a dovedit ca si aprecierile ecografice sunt relative. Sarcina usoara in continuare!

Pup fetele, va citesc mereu,dar nu prea am timp mult sa scriu, pentru ca nu ma pot dezlipi de puiul meu. Doamne, sunt asa de indragostita de ea

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Vali, multumesc pt incurajari!!!! Te cred si eu, cu asa printesa, si eu m-as lipi de ea complet!!!

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki29 spune:

azi am fost la control si pot sa iti spun clauclau ca eu sunt progr la 8 dim pe 25 feb ,ai avut dreptate sigur ne vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna,

Va urmaresc de ceva vreme si in cele din urma m-am hotarat sa aleg si eu Medlife, in detrimentul CFR 2. Sper sa nu ma mai razgandesc...va depinde de doctorii de la Medlife, pentru ca pana la nastere (acum avem 33 de saptamani) voi merge si la doctorul meu.
Azi merg si eu prima data la Mirela Popa. Caeva dintre voi a deschis cumva subiectul nasterii naturale fara epiziotomie? Am citit destul de mult despre subiect si inclin sa cred ca se este posibil si asa ceva, insa e nevoie, in plus de dorinta si vointa noastra, de o participare mai asidua si indelungata a dactorului si a moasei care trebuie sa petreaca mai mult timp cu tine la nastere sa te indrume cand si cum sa impingi si cand sa stai.

Merci mult!

Miri2007

Mergi la inceput

Miri, eu eram cu problema cu epiziotomia...tot la mirela Popa sunt si eu si tot 33 saptamani am!0inca nu am vorbit cu dr despre asta, dar am inteles ca se cam face din principiu...! Ce DPN ai? Poate nastem in aceeasi perioada!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna,

La mine DPN e destul de controversata...la ultima eco am avansat de la 15-21 martie la 2 martie...asa ca mai vedem.
Legat de epiziotomie, sunt foarte suparata pe "opacitatea" medicilor de la noi. La inceput ighitisem explicatia ca e o procedura rutiniera care ne pazeste de alte belele (gen rupturi naturale). Insa mi-au deschis si mie ochii alte fete si in esenta am inteles ca;
- in afara nu se mai practica ca procedura rutiniera si preventiva;
- riscul unei rupturi apare doar la 20 % din nasteri (pe restul de 80 ne taie de dragul statisticii...)
- asa-zisele beneficii se pot transforma in timp in neplaceri in zona vaginala sau anala.

Am citit si exact aceste idei transpar si din documentele OMS si ACOG
(American College of Obstetricians and Gynecologists):

http://www.who.int/reproductive-health/impac/Clinical_Principles/Normal_labour_C57_C76.html

http://www.acog.org/from_home/publications/press_releases/nr03-31-06-2.cfm

Mi-ar place sa cred ca la Medlife, pe banii mei, doctorii si moasele nu se grabesc ci au rabdare cu mine sa ma ajute sa nasc 100% natural si fara rutina!!!!

Miri2007

Mergi la inceput

de acord cu ce spui tu, si eu stiam asta! poate ii pui problema Mirelei Popa, de curiozitate, sa vedem ce zice...ai facut 3D de trim 3? acolo iti mai spune DPN-ul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuuu Kiki, deci tu esti la ora 8!!! CAnd intru eu in operatie la 12 o sa fii gata nascuta , cu bebicul intalnit deja! Hai ca bag acus' ID-ul tau sa ne mai conversam pe mess...o sa fim colege de nastere, super!!!!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 34 + cu Rebecca

AMR 33 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Ce taaaareeee, bravo fetelor, o sa fiti colege!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

vai fetelor ce trece timpul, va citesc mereu caci doar pentru atat mai am timp, puiul asta mic imi papa tot timpul dar nu ma plang caci nici nu-l simt cum trece, si imi aaduc aminte de momentele cand asteptam sa-mi vad puiul si nu stiam ce decizie sa iau daca sa nasc la medlife sau la spitalul d-lui meu.
eram in mare dilema si cand a venit momentul am ales med. si taaaare bine am facut.
parca imi e dor de nastere caci a fost totul super.
va pup si sa aveti nasteri usoare
valiii ce mai face printesa????
poate ne auzim la un telefon
va pup dulce pe amandoua
am inteles ca si tu te lupti cu colicile, ce remedii folosesti si sa-mi povestesti si mie de pediatru.

"http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm"[url""]poze[/url]
5saptamani
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7

Mergi la inceput