Nasterea la Medlife ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 16
cristina_1 spune:
Buna, fetelor! sunt o mamica care va naste la medlife cu popa mirela (DPN 5 iulie 2008)...
ma gandeam ca poate ma ajutati cu detalii despre maternitate, despre costul final al nasterii aici...
va pup, burticilor!
luny spune:
Cristina, detalii despre preturi gasesti pe site! ultimul calcul mi-a dat vreo 43 mil., cam asa...Maternitatea arata super, ingijita, dotata, dar cel mai bine te duci si o vizitezi tu la urmatorul consult, te va plimba cineva p-acolo si-ti va arata si acvariul cu bebei, si rezervele! mai multe povestiri, citeste in spate, plus capitolele trecute!
Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
iubu77 spune:
Mai mai ce ma bucur ca asa faimoasa a ajund doctorita mea..Va multa lume multumita de ea si nu pot decat sa ma bucur ca am contribuit si eu la acest lucru.Pt ca eu am laudat-o de fiecare data si ii datorez acest copil minunat pe care il am. Eu mergeam la ea pe vremea cand nu era asa celebra la Medlife sau Municipal.. Insa este o doctorita deosebita.
Cristina conditiile sunt super. Adica cel mai bine poti face tu o vizita la ei ca sa vezi cu ochii tai. Mie mi-a placut mult si bebe 2 acolo il fac.\lumea mai amabila, fara sa fiu stresata de spagi..si tote bubele de la sistemul de stat aici nu exista. Preturile sunt pe site-ul lor.. Si am vazut tot acolo ca si-au mai deschis o Hyperclinica la Unirea.
Va pup si bebei sanatosi la toata lumea:)
zeririlouiza spune:
Hello fetelor, ce mai faceti voi. Eu sunt la mama si nu am avut net pana acum si nu am putut intra pe forum. Noi suntem bine, mai facem figuri dar asta este ca orice bebe trebuie sa vedem ca e aici nu?
littlebig, felicitari pentru evolutie sa o tin tot asa, si imi pare bine ca sunteti ok, si bafta in cautari
criatina 26, bine ai venit printre noi, sarcina usuara, orice intrebare ai asteptam sa te ajutam, ca na acum noi suntem deja trecute prin asta, si bravo de alegere
inuta 12, eu sincera sa fiu am avut dureri mai mari atunci dar de cand am ajuns acasa parca am fost ca noua, vreo doua zile ma miscam mai greu apoi gata acum nicii nu zici ca am nascut sau ca sunt operata, binenu te gandi ca rasucesc casa pe dos, dar fac cate ceva, plus ca pe bubulina o ridic o alaptaz si a avut 4200 la nastere. Ah si important e sa faci miscare ca daca stai nu e de bine
Luny felicitari pentru bebe, sa stii ca si a mea bubulina a vut esarfa de cordon la 34 de saptamani
misto de voi kiki si clauclau
Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
POZE
http://community.webshots.com/album/562142205KqVKPe
Anandrei spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti? Toate bune? eu nu prea mai am timp sa scriu pe forum ca-mi mananca fi-miu tot timpul si cand nu mi-l mananca incerc sa ma odihnesc sau sa imi rezolv restul treburilor. Sunt foarte fericita, bebe e un cuminte si un mancacios, n-as putea sa fiu mai multumita de el. Binenteles si un frumos si un dulce si mor dupa mirosul lui !
Ca se vorbea de recuperare dupa ceza, sincer primele 2 zile (alea la terapie intensiva si prima zi in rezerva) au fost cam naspa rau. Pentru ca nu ma puteam ridica singura si ma tot durea. Dar m-a ajutat faptul ca am venit f pozitiva, pt ca daca mai eram si cu "aoleu" in buzunar, nu stiu ce ma faceam! SIncer! De-aia e bine sa gandesti pozitiv, oricum daca e sa mearga ceva rau nu te intreaba nimeni pe tine daca esti de acord. Sa continui: conditia ca sa te duci in salon de la terapie intensiva e sa te ridici si sa faci cativa pasi. Eram atat de innebunita sa-mi vad puiul incat m-am ambitionat sa ma ridic din patul ala, desi ma simteam sfarsita. Am ametit de 2 ori, m-au intins de fiecare data inapoi in pat, dar a 3-a oara a fost cu succes!!!Cum am ajuns in camera l-am cerut pe iepurica si nu-mi venea sa cred: ce frumos era, era al meu, mi-au dat lacrimile de fericire si el m-a simtit si i-am zis ca mami plange de fericire, nu de tristete si nu trebuie sa se agite puiul mic. A fost de vis. Cat am stat in spital chiar ma gandeam ca recuperarea e mai nasoala decat am crezut, dar hai sa fim sincere, eu am plecat ca o floricica de-acasa!!! Per total, a fost bine, m-am refacut destul de repede si pot sa fac orice! Ganditi-va ca vineri am nascut si miercuri eram la facultate sa dau examen!!! Setati-va mintea ca totul o sa fie bine si va fi! Nu va ingreunati viata singure doar cu ganduri!
Si despre slabit......am luat 22 de kg in sarcina, am dat jos 10 in spital, iar zilele trecute am mai dat jos vreo 4, deci, totul bine! Si nu fac nimic special pt a slabi! Doar alaptez.
Lala, multumesc frumos pt raspunsul cu ata aia ca ma speriasem. Acum am 2 sapt de cand am nascut si inca o am. Bine ca m-am linistit.
Luny, felicitari pentru vesti! Sa dea DUmnezeu sa va mearga excelent in continuare!
Louiza, ce mai faceti? Chiar ma gandeam la voi! A mai crescut printesa? Vrem sa ne luam si noi cantar sa vedem cum evoluam! Voi aveti?
Clauclau, sper ca te-am lamurit cu ceza ce si cum. Inca n-am scris povestea nasterii pt ca sincer n-am avut timp. Nu pot sa zic ca ma solicita fi-miu prea mult, dar si orice clipa libera incerc s-o folosesc pt odihna. Dar o sa o scriu eu si va dau de veste!!! Aaaah, ca uitam, fffffff important dupa ceza e sa bei muuuuuulta apa si sa te fortezi sa faci miscare, oricat de greu ti s-ar parea! Mobilizarea te ajuta sa te refaci mai repede! Testate pe pielea mea!
In rest sper ca sunteti toate bine si scuzati cearceaful! Va pup pe toate si mult noroc!
Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei
Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
violetan spune:
Inuta12,
sa-ti povestesc experienta mea. Am nascut la Euroclinic in vara si a fost minunat. Nu ma-ndoiesc ca va fi la fel si la Medlife.
Am facut cezariana (din pacate, n-am reusit sa nasc natural) si a fost frumoasa experienta. Si peridurala si operatia in sine si refacerea. Nu pot sa zic ca n-a durut, dar nu e de speriat. M-am dat jos din pat a doua zi si am mers intruna de atunci. E fff adevarat: cu cat mergi mai repede si mai mult, cu atat te refaci mai reoede. Eu n-am avut nevoie de ajutor deloc dupa operatie.
In plus, dupa maxim 2 luni eram mai slaba cu 2kg decat eram cand am ramas gravida (aveam 68 de kg cand am ramas, la 1,74 cm) si acum am 66. Slabesti vazand cu ochii si burta ti se retrage la fel daca alaptezi. E absolut miraculos. E adevarat ca am fost fff norocoasa si am luat doar 11 kg in sarcina, altfel probabil ar fi durat ceva mai mult...cred.
Deci: succes, nastere usoara si ai sa vezi ca va fi ff bine!
Va pup pe toate si va urez nasteri usoare si bebelusi papaciosi, cumintzei si - cel mai important- sanatosi tun!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
violetan spune:
Ce pui dragalash, anandrei! Ce familie frumoasa, ptiu ptiu sa nu va deochi virtual! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
zeririlouiza spune:
Andrei ma bucur sa vad ca sunteti bine tu si iepursul, nici eu nu prea am mai intrat sin din lipsa de timp si din lipsa de internet l mama acum a revenit netul, cantar noi nu am luat inca, ma gandeam sa fac aceasta investitie, dar momentan avem alte chestii de luat si nu stiu cum sa fac sa vad cum evoluaza bubulina.
Cu kilogramele eu am avut destule de cand ma stiu, in sarcina am luat doar 8 ke iar acum am cu 5 kg mai putine de cat aveam la 7 saptamani, eu sper sa mai dau jos ca ar fi bine, deci in sarcina eu spre mirarea mea am slabit si totusi bubulina tot a luat ce a trebuit
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
POZE
luny spune:
Louiza, avea circulara la 34 saptamani? dar la nastere? adik se poate sa se 'desfasore' de cordon intre timp? Chiteasca a spus ca nu, ca e mare acum bebe, dar nu sunt problerme la nastere din cauza asta...
Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zeririlouiza spune:
Luny pe 28 decembrie am facut eco, la 37 de saptamani si avea zapacita cordonul pe langa burtica si intre picioare ca asa o agitata a fost
mai avem putin
POZE